Dobrej trénink. na to že jsem byl poprvý v dresu tak to šlo. Na dřepu nakonec padla slušná hloubka, i docela uspokojivá váha, takže spokojenost. Benč horší, ale když na tom ještě zapracuju, tak do závodů ještě pár kilo určitě přídám.
Váha taky lehce padá, momentálně cca 106,6 a jsem docela při síle gud.
Zejtra do Častý s naší lifterskou elitou, tak uvidíme jak se předvedou..
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
ahoj grogy, pěknej log, už ho sleuduju dlouho a fandím ti. Zajímala by mě jedna věc, tvůj max bench je třeba kolem 150kg, když cvičíš
bench tak si jednou jel 90ky 3 opáčka, několik sérií... a psal jsi, že to bylo tak tak... to mi vrtá hlavou, to ten dres přidává tolik kg? třeba i 50? nebo čím to je, že jednou dá zabrat 90 a někdy dáš v poho kolem 150?? já třeba vytlačím 95 v pohodě ale nad 115 bych si netrouf!
Tak jsem právě dorazil ze slovenska (docela pozdě no ). z oddílu byly 2 závodníci, jeden je mistr a druhej více mistr slovenska (zřejmě dobrej oddíl)
Edit: Pro včerejší výpravu: dneska jsem navážil 106,2...a pak že to nejde na hranolkách a pivu
Nemuke: Díky, to jsem rád;) A jinak je to úplně jednoduchý, můj raw bench je 110kg (nedávno byl, myslím že se nezměnilo) takže co jdu nad 110, to přidává dres...Mě teda dává kolem 40ti kg (i když z něj ještě vytěžím, mám ho novej) ale je to relativně málo...tak 60kg je dobrý
Tejden úplně na hovno. Pondělí jsem nestihl, tak jsem z regeneračních důvodů vypustil, úterý nebyl čas, v středu mě píchalo v zádech, a čtvrtek zase nebyl čas. Takže dneska středeční trénink, o víkendu páteční a v pondělí kdybych to moc dobře necítil, tak dřepy lehce podseknu.
Jinak už teda k tréninku. V rámci možností to šlo, ale určitě nadšenej nejsem. Dělal se mi docela špatnej tlak na břicho, takže už tím to moc nešlo. Jinak váhy docela dobrý, i ta nejtěžší s řetězama (220-272) byl dotah celkem v pohodě. Příště bych se do toho už trochu obul a uvidíme.
U me taky odpovidalo 4x100 na bench 112kg maxku, ale urcite bych nedal 3 serie... takze max bude mit grogy asi uz vyssi :)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Ne, bylo to 3x4x90%. Taky to podle toho vypadalo, už jsem to na tréninku nechtěl měnit a chtěl jsem to dát dle rozpisu, dřepy byly tak na paralel a měl jsem kurevský štěstí že jsem to vytlačil, a benče jsem odrážel. nevím, budu to muset podseknout, takhle to nejde.
Rozpažky v předklonu s JČ
8x12
8x12
8x12
8x12
8x12
Docela gut. Jedinej problém je, že mě trochu bolej záda, a o něco víc lokty. konkrétně u loktů, to bylo znát docela na výkonu, všech tlakových cviků, kde se nějak víc namáhá loket, ale cvičit s tím naštěstí můžu...ale alespoň vím, že to zase brzo odejde, mám to vždy po těžkým benči (i když teď je to nějaký horší).
Pomalu se blížím ke konci přípravy, zbývají 2 plnohodnotné týdny (i s tímhle)+ potom lehkej třetí týden, takže pomalu asi začnu zlehčovat v doplňcích a taky se musím dát ještě fyzicky pořádně do kupy.
Váha, lehce vzrostla, cca na 108, takže dobrý, snad se vejdu du dresu
Přítahy VČ na široko
10x50
10x70
10x70
10x70
10x70
Dnešní trénink byl strašně důležitej. Konečně jsem pochopil, co na mrtvole přivodilo stagnaci, už vím jak ji zase posunout. Teď to půjde. Dost jsem změnil nástup k čince (tím pádem i techniku) a poprvý v životě jsem měl snad dotahy lehčí, než odlepit od země. Tohle byl spíš technickej trénink, v pátek hodně těžký dřepy, tak se musím šetřit, a mrtvoly budou příští týden poslední těžký, takže už konečně šáhnu na vyšší váhu.
Mám videa, možná sem potom to z 260ti hodím....
Jinak teda jsem v životní formě, takhle těsnej mi ten dres kurva ještě nebyl čím to asi bude....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru