Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x50
3x90
3x130
3x150
3x150
3x150
3x150
3x150

Přední dřep
3x90
3x110 PR (?)
3x130 PR

Benč
5x50
5x70
Super ram
4x90
4x115
4x115
4x115
4x115
4x115

CG Benč
3x90
3x90
3x90
3x90

Dřepy dneska trošku těžší, ale furt pěkný. Přední dřep mi udělal radost, váha je sice furt taková holčičí, ale před tréninkem byl plán 1x130 takže good. Benče taky pěkný, pohodový. Akorát CG byl strašnej, dráha jako prase, vůbec jsem nevěděl co mám s těma dlouhýma rukama dělat

Konečně se mi to celý začíná líbit, možná chytám formu

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x50
3x90
3x130
3x155
3x155
3x155
3x155
3x155

Benč
5x50
4x70
4x92,5
4x92,5
4x92,5
4x92,5
4x92,5

Dneska nebyl čas, tak jsem dal jenom to nejnutnější.
Dřepy dneska trošku netechnický, ale na tu váhu je to docela ok ( ono když se to tak vezme, tak 5x3x155 (ani nic tomu výkonostně podobný) jsem nikdy nedal takže na to je technika ok)

Po dřepech jsem zkoušel dresy, a je to totálně v prdeli novou 40tku, jsem vyměnil za 42ku, která je paradoxně furt o maličko menší než moje vytahaná 40tka. ale po dlouhým souboji jsem to nakonec oblíkl. k mrtvole se ohnu (ale nemám sešitý ramínka) dřep by byl horší. Takže momentálně ještě vůbec nevim, jak a v čem budu cca za měsíc a kousek dřepovat a tahat

Benče šli dobře (když se to tak vezme, tak na moje poměry už taky docela dobrá váha) myslím ještě je poměrně rezerva.

Ještě jedna věc který se bojím, za nedlouho jedu na týden na dovolenou (posilka naštěstí bude) ale vzhledem k all inclusive, mám malou pochybnost, abych se vešel do 120tky

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Ještě jedna věc který se bojím, za nedlouho jedu na týden na dovolenou (posilka naštěstí bude) ale vzhledem k all inclusive, mám malou pochybnost, abych se vešel do 120tky

A nad čím pochybuješ? Myslím, že v Dánsku jsi viděl docela dost různých možností, jak se dostat do váhovky, stačí si jen vybrat. : -))
RaptorMira

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vole nechápu jak si vybíral ten dres. 42 je dobré tak do 105tky. Já mám 44 a měl jsem to i v bývalé 110kg... Seš blázen
grogy

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa- Jo tak to zase jo, já se nebojím že budu mít přes 120 to bylo v nadsázce, ale i když bych se k tomu přiblížil, tak už by to bylo trošku přehnaný

Míra- No vybíral jsem jednoduše. Mám tu svojí 40tku (od raziela, i na ME jsem s ním udělal hloubku, při 109kg) tak jsem zase koupil 40tku s tím že jí snad roztáhnu. nakonec jsem ale neroztáhl, takže jsem vyměnil za 42. to už jsem naštěstí oblíkl, s tím, že v tom asi budu spát, aby se to trošku roztáhlo, protože ten můj starej je fakt extrémně roztaženej...ale zase ramínka jsou volný jako prase takže to taky ještě budu muset šít....

Moc mi do toho nehraje, že jsem od ME přibral (cca 113-114) takže je to zase těsnější. Ale půjde to, musí.

"Vždyť je to jen bolest"

Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli v tom budeš spát, to budeš potřebovat i dýchací přístroje na ten spánek ne?
grogy

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Jestli v tom budeš spát, to budeš potřebovat i dýchací přístroje na ten spánek ne?

Ale ani ne....ono když si člověk lehne, tak to zase tak nepohodlný není

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Mrtvola
5x50
3x130
3x170
3x190
3x190
3x190
3x190
3x190
40minut volno, blbnutí s dresem
Dres
1x190
1x210
1x230
1x250
1x250

Mrtvola proti bandu
1x230-280
1x230-280
1x230-280
1x230-280

Dneska deadlift day. Rawková mrtvola už těžší, ale pořád v pohodě.
s dresem utrpení...nejdřív starej dres...oblíkl jsem, ale nenatáhl ramínka, Takže jsem šel do většího, kde jedinej rozdíl jsou ty nesešitý ramínka, ten jsem oblíkl, ale to už je zase moc volný...potřeboval bych to oblíct a pak zašít na místě takže mrtvoly v dresu poměrně těžký, ale na první trénink a volný ramínka ok. Poslední mrtvola s bandem, už byla pěkně, nezalomená, prasárna.

V pátek dřepy v dresu,+ asi benč v dresu, tak se budud modlit, aby to bylo lepší než vždycky

"Vždyť je to jen bolest"

e-witch

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Koutňa- Jo tak to zase jo, já se nebojím že budu mít přes 120 to bylo v nadsázce, ale i když bych se k tomu přiblížil, tak už by to bylo trošku přehnaný

Míra- No vybíral jsem jednoduše. Mám tu svojí 40tku (od raziela, i na ME jsem s ním udělal hloubku, při 109kg) tak jsem zase koupil 40tku s tím že jí snad roztáhnu. nakonec jsem ale neroztáhl, takže jsem vyměnil za 42. to už jsem naštěstí oblíkl, s tím, že v tom asi budu spát, aby se to trošku roztáhlo, protože ten můj starej je fakt extrémně roztaženej...ale zase ramínka jsou volný jako prase takže to taky ještě budu muset šít....

Moc mi do toho nehraje, že jsem od ME přibral (cca 113-114) takže je to zase těsnější. Ale půjde to, musí.

... koukám větší story, než vybrat padnoucí podprsenku :)
grogy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
grogy napsal:

... koukám větší story, než vybrat padnoucí podprsenku :)

prosimtě, co je na tom, vybrat podprsenku? podprsenka ti buď je, nebo není, tohle na sebe navlíkám 30 minut abych potom zjistil, že mi to není

"Vždyť je to jen bolest"

e-witch

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... nojó ... ale je to taky na zvedání :)
grogy

PříspěvekZaslal: st červenec 18, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... nojó ... ale je to taky na zvedání :)

Jó, tak to máš taky pravdu

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x75
3x125
1x155
Dres
2x225 Bez hloubky
1x245 Bez hloubky
0x265
1x270

Benč
5x20
5x50
3x75
3x90
Dres
1x140 nepoloženo
1x150
0x160
0x160

1x160 PR

Přední dřep
5x65
3x95
1x125
1x140 PR

Tlaky JČ v leže
5x20
5x28
1,5x37,5

Parádní trénink, trval přibližně jenom 4,5 hodny
Ale k věci, dřep, dres mám relativně těsnej, ramínka hodně volný, už napoprvý (2x225) jsem dal to jenom pár cm od hloubky celkově všechny byly slušný. Ale abych se dostal až dolů, tak jsem se rozhodl, poslední 2 jít co nejvíc "dynamicky" první (265) jsem sice hloubku dal, ale potom mě to zlomilo, takže mi nahoru museli trošku pomoct. Poslední jsem do toho skočil, hloubka byla dobrá, a vytlačil jsem to, bandy byly jen tak napůl utáhlý, takže gut, Když ještě potrénuju a stáhnu ramínka, tak by to mohlo bejt slušný.

Benč mě vyloženě potěšil. první 2 neůspěšný pokusy s 160 vždy zkončily nedotlakem levý ruky, takže jsem na třetí víc zatížil tu pravou (Lukáškův nápad, jedno z mála chytrých věcí co řekl ) a dal jsem to celkem v pohodě. myslím, že když se bude dařit, tak na konci přípravy by 165-170 nemusel bejt zas takovej problém...
Budou možná nějaký videa, dřep 270 mám, benč 160 taky, ale bohužel ty 2 neúspěšný

"Vždyť je to jen bolest"

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31. 7. 2010
"Silové výkony

Tah- 180 kg
Dřep- 120 kg
Benč- 85 kg"

cca 2 roky zpět.... 15-17 let...

ten raw trojboj může bejt nahoře tak o 160kg? parádní záležitost ;) Já ve tvém věku ani nedržel činku v ruce ještě.
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 20, 2012 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Cenzura

Ty vole, co to sem dáváš? tohle už nemůžeš jen tak veřejně prezentovat, stačí když se na to podívám...vypadá to hrozně ale jestli to měla bejt pochvala, tak díky

(ale jo, to byly časy...:)

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: