|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st duben 03, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Analyzoval jsem to a podle mě ses zlepšil kvůli tomu Orlíku. Tvl to už jsem neslyšel 20 let. Dyť je to starší než ty.
A nebo je to těma rovnějšíma zádama. Ale spíš bych hádal to první
|
Tak orlíkama to nebude, ty poslouchám už od kolébky (jo, asi to bude starší než já )
Momentálně se do toho 1000x líp srovnám, už technicky připomíná mojí raw mrtvolu..
Ale odráží se tam ještě mnoho dalších faktorů...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 5:32 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Analyzoval jsem to a podle mě ses zlepšil kvůli tomu Orlíku. Tvl to už jsem neslyšel 20 let. Dyť je to starší než ty.
A nebo je to těma rovnějšíma zádama. Ale spíš bych hádal to první
|
... jestli on před tím neposlouchal tu: "... jsi Čech Čech Čech a narovnat se snaž!" :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:05 am Předmět: |
|
|
Super! Jak jsi psal, že to bylo těžký, tak jsem čekal nějakou cukatůru a přitom to vypadá úplně na pohodu! Teď to ještě zopakovat na soutěži! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:10 am Předmět: |
|
|
Závodíš v sobotu asi, viď? Mě bude štvát, že tě nebudu moct sledovat živě = (
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 7:39 am Předmět: |
|
|
Paráda!300 klepe na dvířka _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt duben 04, 2013 10:05 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Když už jsem byl až v brně, tak jsem se dneska šel na pár hodin podívat na MČR RAW. Popravdě jsem lehce zklamanej, ale jak se tam nevážou bandáže a jak dresy nerozdírají kůži, tak mě to nebaví |
Mne tam docela desily u dost lidi drepy. Technika u dost lidi byla ne zrovna podle meho gusta. Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze v dresech na zavodech jsou ty drepy takovy cistsi, hezci a lidi se tolik nekroutej. Bence a tahy mi prisly i bez dresu v pohode.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt duben 04, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
E-witch..samozřejmě, to když mi bude hrát na závodech při pokusu, tak to snad nadhodím
Tom.K- Tak ale ono to bylo těžký...a nahoře takový trošku nepěkně dotažený přes stehna...ale když budou dobrý podmínky na závodech, tak by to snad mohlo jít zopakovat...
Guru- Jo v sobotu..
Keba- díky, bylo by to pěkný, ale myslím že tam ještě asi nějakej schod bude
Drlift- Jo, taky jsem docela koukal...za všechny ostatní mě tam bolely kolena a záda  fakt to byl převážně docela hnus ta technika..
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po duben 08, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
3x65
3x95
3x125
3x125
3x125
Benč
3x65
3x85
3x85
3x85
2x85
Poslední trénink. Měl jsem jít ještě v pátek (5.4), ale nakonec tomu, kvůli komunikační chybě z toho sešlo. Základy budou dřep 300 benč 180 (na pevno) u mrtvoly furt lehce váhám, asi 265/270.
V pátek a sobotu jsem dělal nakladače na MČR mužů. Ač jsem se snažil co nejvíc ulejvat, tak nakonec jsem byl stejně stahanej jako pes.. nejvíc to odnesly úpony bicepsu (to asi bude tím že to necvičím ) ale dneska jsem to protahoval a už je to skoro ok, takže žádná trvalá újma naštěstí nepřišla.
Jo, aby můj log byl kompletní, mělo by se asi zapisovat fakt všechno. Takže zapisuju, dneska ráno (10 minut po probuzení) cca 300 metrů sprint na autobus. Málem jsem umřel
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út duben 09, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Trénink
Jo, aby můj log byl kompletní, mělo by se asi zapisovat fakt všechno. Takže zapisuju, dneska ráno (10 minut po probuzení) cca 300 metrů sprint na autobus. Málem jsem umřel |
Ty vole, takhle si zahrávat a vysilovat se před závodama
Škola neuteče a autobus jede i ve 12 ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:08 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | Trénink
Jo, aby můj log byl kompletní, mělo by se asi zapisovat fakt všechno. Takže zapisuju, dneska ráno (10 minut po probuzení) cca 300 metrů sprint na autobus. Málem jsem umřel |
Ty vole, takhle si zahrávat a vysilovat se před závodama
Škola neuteče a autobus jede i ve 12 ne? |
Taky sem potom zbytek dne přemejšlel,proč jsem to vlastně dělal ztrojnásobím dávky jídla, abych to dokázal zregenerovat
Ale.....s tímhle přístupem bys byl dobrej učitel....nechceš změnit povolání?
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | grogy napsal: | ztrojnásobím dávky jídla, abych to dokázal zregenerovat |
To bych nedělala nebo se nevejdeš do váhovky... |
Tam se nevejdu už teď a jestli o 3kg nebo o 5kg už je mi celkem jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
to jako fakt?  ty seš zabiják :D jsem si chtěl dělat prdel, že se inspiruješ a navážíš 112kg, ale evidentně to nehrozí
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út duben 09, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Guru-  .......no....budeme to brát jako nepovedenej vtip
Koutňa-Teď mám nějakých stabilních (+- pár kilo  ) 123,5 zejtra se začínám přepíjet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|