Dlouho jsem se neozval, tak zas něco napíšu.
Tenhle tejden je naprosto hroznej. Vůbec nestíhám, na nic není čas...
Takže celý trénink o týden posunuji, začnu příští pondělí. jídeák taky psát nebudu, není o co stát, ikdyž se furt snažím, jíst komplexní sachry, hodně bílkovin...tak jak furt..
to je ode mně asi všechno, ozvu se pravděpodobně až v pondělí
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Ahoj, nic proti, ale podle mě se snažíš jet jenom na sílu, nebo seš prostě línej dát větší počet opakování do série.Nezlob se na mě, ale tak mi to připadá. Být tebou bych tam dal třeba cyklus s 8-10 opakováními v sérii a ne pořád 5. Pro tělo to bude zase nový impuls. Zajímalo by mě, kolik s během toho korteho přibral a kolik to je svalů a kolik tuku. Ono je to sice hezký být permanentně v objemu po stránce obžerství, ale pak to zase shazovat se mi nezdá být moc dobrý nápad. Snaž se zkvalitnit jídlo a dávat třeba i delší tréninky s větším objemem práce, prostě nějakej novej impuls. Třeba já kdybych jel to tvoje korte jak si ho jel ty, to znamená v jednom tréninku vlastně ,,jenom'' 15 sérií, k tomu ještě jenom po 5 opakováních, tak bych to měl za půl hodiny odjetý a ani bych se neunavil...
Ahoj, nic proti, ale podle mě se snažíš jet jenom na sílu, nebo seš prostě línej dát větší počet opakování do série.Nezlob se na mě, ale tak mi to připadá. Být tebou bych tam dal třeba cyklus s 8-10 opakováními v sérii a ne pořád 5. Pro tělo to bude zase nový impuls. Zajímalo by mě, kolik s během toho korteho přibral a kolik to je svalů a kolik tuku. Ono je to sice hezký být permanentně v objemu po stránce obžerství, ale pak to zase shazovat se mi nezdá být moc dobrý nápad. Snaž se zkvalitnit jídlo a dávat třeba i delší tréninky s větším objemem práce, prostě nějakej novej impuls. Třeba já kdybych jel to tvoje korte jak si ho jel ty, to znamená v jednom tréninku vlastně ,,jenom'' 15 sérií, k tomu ještě jenom po 5 opakováních, tak bych to měl za půl hodiny odjetý a ani bych se neunavil...
ahoj, je vidět že to tady nečteš, protože jsi napsal spoustu blbostí.
1,máš pravdu já se snažím jet HLAVNĚ na sílu, pokud něco přiberu (jako že přibírám) tak je to jenom + ale nezakládám si na tom
2,nevím jestli jsi někdy cvičil korte ale do korteho máš přesně vypočítané používané váhy při tréninku, i přesně dané počty serií a opakování, asi namítneš že bych mohl jet doplňky, ale ty já v korte jet nechci.
3,bohužel ale u mě 8-10 opakování, uvidíš tak jedině při cvičení břicha. ale máš pravdu, chce to novej impuls,kterej bude až dokončím korteho, jenže na opačnou stranu, z 5ti opakování na 2-4 (u komplexních cviků, u doplňků jezdím většinou 4-6)
4,přes korteho jsem přibral hodně (teď nevím, ale nejmíň tak 5 kg) kolik z toho je tuk a kolik svaly nevím, v zrcadle to nepoznám a nějaký míry budu dělat až dojedu druhou fázi.
5,můžeš mi říct co na jídle konkrétně mám zkvalitnit?jako určitě to není nic moc, ale nic "extra hroznýho" tam nevidím.
6,neuvědomuješ si jednu podstatnou věc, já nechci cvičit 2 hodiny, cvičit 10 cviků na biceps a 15 na triceps, mě jde o sílu. takže nějakej základní cvik k tomu nějakej doplněk aby se neřeklo a domů! já cvičím protože mě to baví, a nebudu cvičit něco co mě nebaví, to bych za 2 treninky zkončil.
7,ještě jednou. korte je hodně známej trénink, vytvořenej jedním Německý pewerlifterem, s pevným počtem opakování i seriemi, to jsem si já nevymyslel!!
8 to že bys to měl za půl hodiny odjetý je pravda, to ti neberu, ale půl hodiny úplně stačí.
9,není účel tréninku se unavit.....
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru