|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | | cocman napsal: | | Ale tady nejde jen o vitaminy a mineraly...treba vlaknina |
vlákniny mám poměrně dost.. většina pečiva, který mám každej den, má na sobě ořechy, vločky, a pod, prostě vlákninu. no a pak taky někdy snídám musli, tam je taky vláknina |
V zelenině máš ješte taky fytochemikálie a bůh ví co ještě, to ve vitamínových/minerálových suplementech neni, takže aspon nakych 400g zeleniny bych každej den dal .. to sou 2 rajčata a jedna paprika, to je jako nic :) |
sice vůbec nevím co to ty fitochemikálie jsou, ale to je jedno. Jako 400g nejím určitě... ale takovejch 150g s donucením tam bude...ale zas je to pokrok, protože do takových 14ti let jsem zeleninu jedl průměrně tak 1kus na týden
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | | cocman napsal: | | Ale tady nejde jen o vitaminy a mineraly...treba vlaknina |
vlákniny mám poměrně dost.. většina pečiva, který mám každej den, má na sobě ořechy, vločky, a pod, prostě vlákninu. no a pak taky někdy snídám musli, tam je taky vláknina |
V zelenině máš ješte taky fytochemikálie a bůh ví co ještě, to ve vitamínových/minerálových suplementech neni, takže aspon nakych 400g zeleniny bych každej den dal .. to sou 2 rajčata a jedna paprika, to je jako nic :) |
sice vůbec nevím co to ty fitochemikálie jsou, ale to je jedno. Jako 400g nejím určitě... ale takovejch 150g s donucením tam bude...ale zas je to pokrok, protože do takových 14ti let jsem zeleninu jedl průměrně tak 1kus na týden |
Taky se v tom moc nevyznam, ale vim že to sou prostě různý chemický sloučeniny, kyseliny a nevim co ještě, který se přirozeně vyskytujou hlavně v zelenině, ale taky v nějakým ovoci a asi i v ceráliích a možná i v oleji nakym, ale to uz mozna kecam :D no a pamatuju si jenom, ze maj antioxidacni ucinky, takze prevence rakoviny a taky sou v zelenine ovoci atd látky, který se jeste nepodarilo vedcum urcit, takze proste zeru zeleninu skoro ke kazdymu jidlu i kdyz mi taky nejak extra nechutna ... i kdyz takova mrazena zeleninova smes arizona od family frost je docela pochoutka :) ... ale 150g je lepsi nez dratem do oka, takze tak :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | | cocman napsal: | | Ale tady nejde jen o vitaminy a mineraly...treba vlaknina |
sice vůbec nevím co to ty fitochemikálie jsou, ale to je jedno. Jako 400g nejím určitě... ale takovejch 150g s donucením tam bude...ale zas je to pokrok, protože do takových 14ti let jsem zeleninu jedl průměrně tak 1kus na týden |
Taky se v tom moc nevyznam, ale vim že to sou prostě různý chemický sloučeniny, kyseliny a nevim co ještě, který se přirozeně vyskytujou hlavně v zelenině, ale taky v nějakým ovoci a asi i v ceráliích a možná i v oleji nakym, ale to uz mozna kecam :D no a pamatuju si jenom, ze maj antioxidacni ucinky, takze prevence rakoviny a taky sou v zelenine ovoci atd látky, který se jeste nepodarilo vedcum urcit, takze proste zeru zeleninu skoro ke kazdymu jidlu i kdyz mi taky nejak extra nechutna ... i kdyz takova mrazena zeleninova smes arizona od family frost je docela pochoutka :) ... ale 150g je lepsi nez dratem do oka, takze tak :) |
nevim sice o čem v těch prvních 5ti řádkách píšeš, ale já vím že bych to měl jíst, že je to zdravý..bla bla bla
s marženou zeleninou by jsi u mě nepochodil, to je ještě horší
něco do sebe z donucení dostanu, ale maso je maso
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st říjen 20, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
Den 43
Trénink
SQ
2x110, 110
DL
3x123,5, 123,5, 123,5
BP
5x58,5, 58,5, 58,5, 58,5
Jídelák
Snídaně -* (viz dole)
Svačina - 300g pečiva+ 50g eidamu
Oběd -100kuřete+ 50g hranolek+ 2x cheeseburger
Svačina -300g pečiva+ 100g eidamu
Večeře -100g rýže+ 200g kuřete
II Večeře -250g tvaroh
17 279KJ
251B
538S
103T
*dneska ráno jsme měli tělocvikm tak jsem nejedl...ale stejně jsem se málem poblil..ta učitelka mě pěkně sere
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: st říjen 20, 2010 11:11 pm Předmět: |
|
|
k tomu tvarohu před spaním dej trochu tuku... ideálně extra virgin olivový olej (zhruba panáka:)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | k tomu tvarohu před spaním dej trochu tuku... ideálně extra virgin olivový olej (zhruba panáka:) |
proč? jinak to si dám ten tvaroh radši tučnej, olej zrovna 2x nemusím.....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt říjen 21, 2010 11:17 pm Předmět: |
|
|
Den 44
Jídelák
Snídaně -100g pečiva+ 50g eidamu
Svačina - 300g pečiva+ 100g eidamu
Oběd -100g rýže+ 100g roštěné
Svačina -200g pečiva+ 100g eidamu
Večeře -3vejce+ 250g brambor+ 1l mléka
II Večeře -250g tvaroh
15 562KJ
214B
463S
109T
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | lalala napsal: | | k tomu tvarohu před spaním dej trochu tuku... ideálně extra virgin olivový olej (zhruba panáka:) |
proč? jinak to si dám ten tvaroh radši tučnej, olej zrovna 2x nemusím..... |
bílkoviny + tuk jsou lepší než samotné bílkoviny... oliv. olej kvůli skladbě tuků a i dalším věcem;
ale i tučný tvaroh bude určitě lepší než netučný bez ničeho
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | grogy napsal: | | lalala napsal: | | k tomu tvarohu před spaním dej trochu tuku... ideálně extra virgin olivový olej (zhruba panáka:) |
proč? jinak to si dám ten tvaroh radši tučnej, olej zrovna 2x nemusím..... |
bílkoviny + tuk jsou lepší než samotné bílkoviny... oliv. olej kvůli skladbě tuků a i dalším věcem;
ale i tučný tvaroh bude určitě lepší než netučný bez ničeho |
ok, dík přejdu na tučnej tvaroh
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 4:09 pm Předmět: |
|
|
Kolik vážíš a kolik bys chtěl dát po kortem?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Kolik vážíš a kolik bys chtěl dát po kortem? |
teď vážím mezi 93-94 (dost jsem se vyžral).
chtěl bych dát co nejvíc byl bych spokojenej s 10kg na mrtvolu (tj. 190kg) 10kg na dřep (tj. 130kg) a 5 na benč (tj. 90)
ale jak to nakonec bude, to se netroufám oddhadovat. největší rezervu bych řekl že bude v dřepu, tam by to možná mohlo být i 15 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
Tak držim palce ale už bych bejt tebou neřibíral a držel to na stejný váze a zkvalitnil a taky bych se tolik necpal v peaku ten objem je tam minimální :)
EDIT: Nechci tim říct že se cpeš žeru mnohem víc  ale prostě že ta jídla by orpoti první části mělo bejt míň
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá říjen 22, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Tak držim palce ale už bych bejt tebou neřibíral a držel to na stejný váze a zkvalitnil a taky bych se tolik necpal v peaku ten objem je tam minimální :) |
dík já jsem tak rychle přibírat nechtěl, ale ono to nějak samo....kdybys věděl jak mám rád jídlo
zkvalitňovat budu přes zimu, už chci definitivně shodit, ten tuk mi na síle stejně nepřidá...
EDIT- já se teda samozdřejmě hooodně omezuju, jinak bych žral 2x tolik
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
včera jsem na to zapoměl
Den 45
Trénink
PB
2x76.5, 76.5
DL
3x126.5, 126.5, 126.5
SQ
3x84.5, 84.5, 84.5
Jídelák
Snídaně -50g piškotů+ 500 ml mléka
Svačina -200g pečiva+ 50g eidamu
Oběd -hrachová kaše+ maso+ 3x cheeseburger
Svačina -3vejce+ 200g pečiva
Večeře -100g rýže+ 1l mléka
II Večeře -250g tvarohu
21 999KJ
270B
671S
160T
takovýhle čísla už dlouho nebyly
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: so říjen 23, 2010 12:18 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
teď vážím mezi 93-94 (dost jsem se vyžral).
chtěl bych dát co nejvíc byl bych spokojenej s 10kg na mrtvolu (tj. 190kg) 10kg na dřep (tj. 130kg) a 5 na benč (tj. 90)
ale jak to nakonec bude, to se netroufám oddhadovat. největší rezervu bych řekl že bude v dřepu, tam by to možná mohlo být i 15 kg. |
To už ses docela slušně vyžral ne ? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|