|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Čebyšev
|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
dej radši ultralehký dřepy bez pásku a bandáží, než předkopy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt leden 06, 2011 11:59 pm Předmět: |
|
|
tyjo nic proti ale ten objem sis fakt zprasil, sílu máš jak lokomotiva ale vypadáš jako váleček :D dyt na tobě není vidět jediný sval : ( Kdy plánuješ ustoupit z brutálního objemu a jít malinko do formy?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:02 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | tyjo nic proti ale ten objem sis fakt zprasil, sílu máš jak lokomotiva ale vypadáš jako váleček :D dyt na tobě není vidět jediný sval : ( Kdy plánuješ ustoupit z brutálního objemu a jít malinko do formy? |
já s tebou souhlasím, v tom, že vypadám jak "váleček" (spíš jak prase )
ale ukaž mi fotku, kde vypadám líp (vyrýsovanějc) protože takovou nenajdeš :)
jinak nějakou drobnější rýsovačku chystám po MČR, takže někdy v dubnu
a byl bych opatrnej s pojmem "brutální objem" protože se poměrně dost omezuju...kdybych chtěl tak už mám minimálně 110kg (možná 115)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
:) no je šoda že na tobě ty svaly nejsou vidět, ale těším se až to rýsneš! a s tím že to není brutální objem, to běž do řitě, jak to děláš :D že ty láduješ to co sumo zápasníci :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:16 am Předmět: |
|
|
Tyve jestli ty mas lytko 42 tak ja mam asi 70.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:19 am Předmět: |
|
|
majesty proč by ne, já mám taky 39 a to vážím o 25kg míň
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:20 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | :) no je šoda že na tobě ty svaly nejsou vidět, ale těším se až to rýsneš! a s tím že to není brutální objem, to běž do řitě, jak to děláš :D že ty láduješ to co sumo zápasníci :D |
až rýsnu tak ze mě nic nezbyde ale nepočítej s nějakou plážovkou :) to určitě ne...jen tak "přiměřeně"
já to ale myslím smrtelně vážně jím tak 2/3 z toho kolik bych jíst chtěl
majesty- a proč jako ne?když přijedeš můžeš mi hy osobně změřit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:33 am Předmět: |
|
|
Ne ze bych ti neveril, ale ja mam lytko 43 a vypada asi tak trikrat vetsi nez tvoje. Ale mozna je to jen blba fotka, nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:37 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Ne ze bych ti neveril, ale ja mam lytko 43 a vypada asi tak trikrat vetsi nez tvoje. Ale mozna je to jen blba fotka, nevim |
tak je to fotkou nebo tvým okem....protože má fakt 42 cm
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:47 am Předmět: |
|
|
sorry majesty ale dle tvého logu a fotek v něm fakt 3x větší nevypadá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 12:58 am Předmět: |
|
|
sorry wondro ale oproti tem grogyho hulcickam vypadaj, a hlavne nebrec, nemam to rad
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 6:10 am Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | tyjo nic proti ale ten objem sis fakt zprasil, sílu máš jak lokomotiva ale vypadáš jako váleček :D dyt na tobě není vidět jediný sval : ( Kdy plánuješ ustoupit z brutálního objemu a jít malinko do formy? |
ono to taky asi bude trochu vekem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
myjesty- kurva už to neřeš, prostě maj 42, a tím to končí. zvedni svůj zadek z londýna a přesvědč se
draper-nechápu tvojí poznámku.....
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 9:36 am Předmět: |
|
|
draper tym chcel povedat asi to, ze v 16 rokoch sa neda mat nejaku rozvinutu muskulaturu _________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|