|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po březen 21, 2011 10:29 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | Já si je kupoval asi před dvěma týdny a na ty THPčka jsem si netrouf a jak moc je stahuješ? Já když ty red devilky stáhnu co to de tak to dost odkrvuje nohy...nemuže to třeba nějak " škodit " ? Jsou to moje první bandy tak se tim teprve seznamuju |
tak jestli je máš nově, tak počkej a nejdřív si pořádně užij tyhle...
to je dobře, protože napoprví bys s THPčkama asi nemohl dřepovat....
stahuju to nejvíc jak sám zvládnu...záleží taky co zrovna jedeš, když máš nějakou lehčí serii tak to nemusíš brát zbytečně úplně na krev...
nohy to sice odkrvuje ale pokud si ty bandy nebudeš nechávat půl hodiny na nohách, tak by se nic nemělo stát...
BTW- ty začínáš s liftem?
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út březen 22, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
nn s liftem nezačínám, cvičim si sám pro sebe. Jen se mi líbí spíš silovej způsob tréninku tak jsem chtěl zkusit jak se dřepuje v pořádnejch bandážích.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:51 pm Předmět: |
|
|
pokud si cvičíš por sebe a na soutěž se nechystáš, tak jsou bandáže zbytečné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
pokud si cvičí pro sebe, a nedřepuje nějakej balík, tak nevidím důvod, poč by mě používat bandáže....takže nemel píčoviny ty....
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | no ja bych taky neco pridal do soudku ale nechci byt sprostej tak spis dodam jen ,.. grogy zatim sou bandy nahovno tobe , protoze by ses mel prvne naucit poradne drepovat bez nich a ne uz rvat thpcka na krev |
tak já teď hodně bandážuju kvůli mčr, aby mi to s bandama šlo...pak je zase v podstatě hodlám na čas vysadit....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
Dřív bych možná tvrdil o samé, ale dnes už to vidím jinak. Bandáže mají smysl na soutěži v liftu, kde přidají třeba 20-30 (ale třeba i 50kg) ve výkonu, nebo možná v některých disciplínách ve strongmanech. K silovému tréninku je ale nepotřebuješ. Pokud něco bolí, tak buď cvičíš blbě, nebo něco systematicky přetěžuješ a bandáže nejsou v tomhle případě řešením. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | grogy a ty dřepuješ teda balík , když už ty bandy používáš? |
ne, ale já jsem psal dvě podmínky...pokud dřepuje balík nebo soutěží...
Bandáže používám protože chci z dřepu vytěžit maximum...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
pokud si cvičí pro sebe, a nedřepuje nějakej balík, tak nevidím důvod, poč by mě používat bandáže....takže nemel píčoviny ty.... |
mozna te to prekvapi, ale bandy se pouzivaji taky proto aby sis na ten balik na zadech zvykl
tzn. pokud drepuje malicko a nechce zvedat vic, tak je samozrejme picovina aby bandy pouzival, ALE - pokud uz neco zveda, pokud mu jde o silu [coz rekl] tak je vic nez zadouci aby pomucky pouzival, protoze ty ho muzou posunout dopredu vic nez kdyby je nepouzival
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to je super ze sis napsal dve podminky a jednu si podrobil sobě , aby jsi nevypadal jako blbec ale me to je jedno , hadejte se dal |
jo a jakou sem si podrobil sobě? na závodech sou sou lidi co dřepaj míň jak já a sou narvaný v bandážích i ve dresu....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 22, 2011 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Majesty napsal: | | Pokud mu jde o silovou vykonnost tak bandy samozrejme zbytecne nejsou, ze, meles picoviny |
pokud si cvičí pro sebe, a nedřepuje nějakej balík, tak nevidím důvod, poč by mě používat bandáže....takže nemel píčoviny ty.... |
mozna te to prekvapi, ale bandy se pouzivaji taky proto aby sis na ten balik na zadech zvykl
tzn. pokud drepuje malicko a nechce zvedat vic, tak je samozrejme picovina aby bandy pouzival, ALE - pokud uz neco zveda, pokud mu jde o silu [coz rekl] tak je vic nez zadouci aby pomucky pouzival, protoze ty ho muzou posunout dopredu vic nez kdyby je nepouzival |
Ale bandáže mu sílu nezvednou... dřepne s bandážema víc než bez bandáží, ale to je jen kvůli těm bandážím...jeho síla zůstává stejná..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|