Gumball 3000

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gumball 3000  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Gumball 3000
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mel by se zavod ukoncit?
Ano
36%
 36%  [ 17 ]
Ne
21%
 21%  [ 10 ]
Nezajima me to
42%
 42%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 47

Autor Zpráva
al.kompine

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslete si co chcete, ale myslim si že kvůli jedný nehodě by se závod neměl rušit. Jezdí se to už 8mým rokem a až teď se přemýšlí o zrušení. Proč? Kvůli nehodě? Ano ten kdo boural a nepomohl bych dal zavřít, ale pokračoval bych. Kvůli dvoum britům se snad nezruší závod navždy... Jinak o té rychlosti, stačí se mrknout na dálnici kolik lidí tam jezdí 130km/h! Jsou to lidi co si chtěl užívat a zažít pořádnej adrenalin. Auto maj, prachy taky tak proč ne...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DownWithTheSickness

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn, kdyby si pánové z www.chcemezmenu.cz uvědomili, že jejich zmírnování bodového systému stálo několik desítek lidských životů..............
Slayter

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K onomu tematu nebudu uz nic dodavat,,ale tohle mi neda: Ondro, ma to cenu,argumentacne jsou na tom tvoji oponenti tak na urovni zvlastni skoly/jedlickuv ustav
Ondřej1

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:

Většinou "to" dělaj lidi když spěchaj do práce, když si potřebují po cestě z hokny hodit hrbem u milenky, nebo třeba když zrovna jedou pro novou dodávku kubánských doutníků za známým, kvůli takovým věcem se spěchá a překračuje rychlost často, fakt...
O to je to smutnější, protože spěchat v plném provozu nemá vůbec smysl. Co člověk najede? 2 nebo 3 minuty? A pak lidi někam dospěchaj a co? Riskovali život svůj i spousty jinejch lidí a za tu cenu jsou někde o pár minut dřív. Nádhera!

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
kouba sexy beast napsal:
Ondřej napsal:
Myslím že vládne až příliš velká tolerance vůči překračování rychlosti. Když někdo na veřejném prostranství začne střílet z pistole, tak ho seberou za veřejné ohrožení. Takže jezdit rychle po veřejných komunikacích a tvrdit, že je to jen zábava, je stejné jako si myslet, že střílet z pistole na ulici plné lidí je jen zábava, adrenalin. A tvrdit "já to umím, já mám na to auto..." je nesmysl, protože nejsi na té silnici sám a ostatní lidé nepočítají s tím, že někdo jezdí 200. Když si někdo chce zastřílet, jde na střelnici. Když si někdo chce zajezdit, ať si zaplatí jízdu na okruhu. Tato zábava tzv "adrenalinové jízdy" je v konečném důsledku stejné svinstvo jako chodit po chodníku a rozhánět se třeba mačetou nebo střílet z pistole.

Rychlost překračuje většina, na ulici střílí lupiči nebo vrazi. Dáváš je na stejnou úroveň. Bara taky překračuje rychlost, né že ne. Baro, ty vrahu!

S tím střílením to vpodstatě je to samé. Nevím co bysis myslel o člověku, co by si někdy na chodníku postavil terč a začal by tam střílet a vůbec by ho nezajímalo, že třeba někoho trefí.

Ale abych ze sebe nedělal svatýho, musím přiznat, že tyhle věci mi docházej až teď když je mi přes 30. 200 jsem sice nikdy nejezdil, ale možná jen proto, že moje nejsilnější auto byla felicie 1,6. K blbostem na silnici jsem svýho času měl taky sklony a jsem vděčnej, že jsem nikdy nikomu nic neudělal. A přeju i tobě a všem tobě podobným, aby nikdy nikoho nezabili nebo nezranili a nezničili tak sobě i spoustě jiným lidem možná celý život.

Ale Ondro, tohle je o lidské blbosti. Když si 18ti letý lulan s čerstvě udělným řidičákem koupí nebo dostane moto, nejlépe nějakého nadupaného plasťáka, je docela velká šance, že pokud bude machrovat a zkoušet sílu motoru, zabije se. To stejný s autem. Absolutně odsuzuju tyhle trubky, co si u prvního vozu mají potřebu cokoliv dokazovat. Je to o vyježděnosti a sebekontrole, samozřejmě. A nedá se srovnávat závodní okruh a silnice, jasně.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:
K onomu tematu nebudu uz nic dodavat,,ale tohle mi neda: Ondro, ma to cenu,argumentacne jsou na tom tvoji oponenti tak na urovni zvlastni skoly/jedlickuv ustav
nemá, ale zkusit se to musí

kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slayter napsal:

Tipuju, že ti co nejvíc pičují auto vůbec nemají nebo model s maximální dobou spotřeby dávno prošlou. A nebo je motorismus nezajímá . Jezdit rychle NEROVNÁ SE jezdit jak ožralé hovado.
Ondřej1

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Je to o vyježděnosti a sebekontrole , samozřejmě.
Máš pravdu, že démonizovat vysokou rychlost, pokud se "dávkuje" střídmě a uváženě, je zbytečné. Jsou určitě daleko nebezpečnější věci, jako třeba telefonování za jízdy nebo vůbec nepozornost při řízení, alkohol... Ale jedna věc je jasná. Pokud někoho zabiješ při vysoké rychlosti (byť na velmi bezpečném místě), tak i když to byla chyba třeba toho chodce (přebíhal silnici a nepodíval se), tak v průšvihu jseš ty.

AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jezdit rychle NEROVNÁ SE jezdit jak ožralé hovado.

Nectes a nevis
A tu nejde o to, ze by niekto o par kilometrov prekrocil rychlost, ale o to, ze clovk sa nedobrovolne stava sucastou nejakeho nepovoleneho zavodu inych. Stale trvam na tom, nech si dospele deticky idu uzit na autodrom.
holu

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Nectes a nevis
A tu nejde o to, ze by niekto o par kilometrov prekrocil rychlost, ale o to, ze clovk sa nedobrovolne stava sucastou nejakeho nepovoleneho zavodu inych. Stale trvam na tom, nech si dospele deticky idu uzit na autodrom.

O tom není pochyb, ač mé srdce tíhne k motorkám, tak bych v žádném případě nesouhlasil s obdobným moto závodem, nesouhlasím s ježděním rychle ve městěch nebo tam, kde můžeme kohokoliv ohrozit.
Co nepochopím je, co vadí těm, když někdo jede tak, že může ohrozit či ublížit pouze sám sobě. ( ač takových případů je málo )
Ondřej1

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holu napsal:
O tom není pochyb, ač mé srdce tíhne k motorkám, tak bych v žádném případě nesouhlasil s obdobným moto závodem, nesouhlasím s ježděním rychle ve městěch nebo tam, kde můžeme kohokoliv ohrozit.
Co nepochopím je, co vadí těm, když někdo jede tak, že může ohrozit či ublížit pouze sám sobě. ( ač takových případů je málo )
Takové případy totiž neexistují

kouba the man

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

Nectes a nevis

Brečím smíchem. Nečtu, nevím. To proto že jezdím a vidím. A řekni mi, Aholo, když se starou pojedeš na nákup do Kauflandu svojím favoritem, a předjede tě skupinka aut v hodnotě okolo 5 milionů kus, co ti na tom vadí? Označí tě policajti za jednoho ze závodníků a půjdeš sedět? Úplně tě vidím jak mlátíš hlavou do volantu a nadáváš, div se ti vajíčka na zadním sedadle nerozbijou...
holu

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondřej napsal:
holu napsal:
Takové případy totiž neexistují

srážka se zvířetem, vyjetí ze silnice, smyk atd... AHA
AHOLA

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
AHOLA napsal:
citace:

Nectes a nevis

Brečím smíchem. Nečtu, nevím. To proto že jezdím a vidím. A řekni mi, Aholo, když se starou pojedeš na nákup do Kauflandu svojím favoritem, a předjede tě skupinka aut v hodnotě okolo 5 milionů kus, co ti na tom vadí? Označí tě policajti za jednoho ze závodníků a půjdeš sedět? Úplně tě vidím jak mlátíš hlavou do volantu a nadáváš, div se ti vajíčka na zadním sedadle nerozbijou...

To si ozaj nepochopil co som tym chcel napisat? Pojdem do Kauflandu a zrazu sa na mna vyruti niekolko silnych predbiehajucich sa kar a moze sposobit nehodu. Ked niekto ohrozuje moj zivot, alebo zivot mojich blizkych, zvykne my to vadit...
Phenomenom

PříspěvekZaslal: so květen 05, 2007 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim,ale ty rychlý auta si na českejch silnicích stejně moc nezajezdí
No ale pořád platí,žeje víc dobrejch aut než dobrejch řidičů....a ty reklamy co dělá BESIP určitě mají nějáký svoje opodstatnění

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gumball 3000 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: