Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík
No je pravda, že když jsem pak v tělocvičně gymplu zkoušel výskok na koš, tak to bylo lehčí, než třeba venku. Což mohlo bejt ale i obuví a povrchem.

Jinak já nejsem žádnej baskeťák. Takže budu trénovat hlavně podle toho, co sem si načetl na netu. Air alert apod. A pak to někdy zkusím i s míčem. S tím se zatím nedotknu ani obroučky :D Je to spíš jen jeden takovej cíl/sen, stejně jako třeba 100 kliků v kuse , JEDNOU za život uběhnout maraton apod. Na vše je dost času

Regenerace bude to, co bude tréning nejvíc ovlivňovat. Zkusím to tak, jak je to rozepsaný a kdyby to prostě nešlo, tak si tam dám o den větší pauzy (a šel bych to jen 5 týdnů). Posilování je teď na vedlejší koleji a nemá smysl to hrotit, když výsledky velký stejně nebudou.

btw, fotbal hraju ve středu, v pátek a v neděli. Ostatní už vynechávám, protože mě to tam nebavilo. Na pátky pomalu taky kašlu, protože ta úroveň šla dolů. A tréningy den PO fotbale vlastně nemám nějak moc náročný na spodek, takže to doufejme bude v pohodě. A pokud trénuju den před fotbalem, tak mi naopak fotbal tak dobře prokrví nohy, že sem pak parádně zregenerovanej po posilce. Maličko se sice bojím o kolena a tříslo, ale na to lepší nemyslet... první týdny stejně podhodím váhy, abych mohl přidávat každý týden
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na asfaltu je mnohem těžší se odrazit než na palubovce, protoža ta celkem průží. Ale já to třeba míval tak, že když jsem trávil přes léto hodně času venku na hřišti, tak se mi hůř skákalo z parket. Ale bylo to jen o zvyku. Protože po zimě po přechodu na asfalt to bylo jako bych měl dřevěný nohy.

Radši bych zkusil klasický plyo v rozumné míře jako skákání schodů, výskoky na bednu, "depht jumps" atd. než AA.

S tou rege to píšu jen proto, že u sebe poznávám, že mi obojí ovlivňuje to druhý, když někde dostanu zabrat.

GL při tréninkách.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marash

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak jestli má dosah při výskoku 315 a strop je třeba 290, tak těch 4x10 je reálných, ale řekl bych, že to už bude celkem dřina. BTW obruč má 305 a vyskočit na ni 4x10, bylo pro mě těžký i v dobách, kdy jsem měl celkem solidní výskok (třeba smeče ze 2 noh 2 rukama pozadu, ikdyž to už si vlastně ani moc nepamatuju :-)). Teď bych svůj max dosah odhadoval něco mezi 225-235cm , ale 4x10 na obruč bych asi nedal. O to je to ještě lepší výkon při výšce 179cm.

Asi jses o metr spletl ne? Ale každopádně hodně solidní na tvou výšku, já jsem hrával na vrcholný juniorský úrovni volejbal a při 190 cm výšce bylo těch 330 můj maxáč...

Jo a sorry za OT.
madball

PříspěvekZaslal: út srpen 09, 2011 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marash napsal:
madball napsal:
Tak jestli má dosah při výskoku 315 a strop je třeba 290, tak těch 4x10 je reálných, ale řekl bych, že to už bude celkem dřina. BTW obruč má 305 a vyskočit na ni 4x10, bylo pro mě těžký i v dobách, kdy jsem měl celkem solidní výskok (třeba smeče ze 2 noh 2 rukama pozadu, ikdyž to už si vlastně ani moc nepamatuju :-)). Teď bych svůj max dosah odhadoval něco mezi 225-235cm , ale 4x10 na obruč bych asi nedal. O to je to ještě lepší výkon při výšce 179cm.

Asi jses o metr spletl ne? Ale každopádně hodně solidní na tvou výšku, já jsem hrával na vrcholný juniorský úrovni volejbal a při 190 cm výšce bylo těch 330 můj maxáč...

Jo a sorry za OT.

Jasně, že jsem to napsal blbě. Těch 330 je jenom dlaň nad obroučkou, takže na pořádný smečování je to málo... A navíc je to s rozběhem, volejbalisti mají skvělej výskok z místa. Navíc, když jsem viděl některý fotky, jak blokujou s pasem nad sítí, tak to je potom

Taky sorry za OT guru, nechť je kdyžtak promazáno.

edit: těch 330 jako málo neber jako urážku na sebe, spíš jsem to myslel tak, že s tím se nedá pořádně udělat nějaká parádička, ale zase je to relativní k výšce daný osoby...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska bylo 2 a půl hoďky fotbálku....

Po včerejší plyo sem měl solidně zničený holenní svaly, ale po půl hoďce to už nebolelo.

Na baskeťák sem zapomněl, v pátek si to napíšu do mobilu, až půjdu zas na fotbal :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 a půl hoďky fotbálku... z plánu na běhání byl, jako obvykle, fotbálek... tentokrát s policajtama :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera v posilce nějaká plyo + strečink

Břicho
Mohamedy
10x 20kg
10x 25kg
6x 15x 30kg - totální zabijárna

Přítahy kolen ve visu
4x 10

Přítahy kolen v sedě
2x 30
2x 40 (!) - smrt

Side bends
3x 20x 20kg

Dneska
3 hoďky fotbálek - mladý (20-) proti starším (35+).... šílenej fotbal, vyhráli sme 24:22.... jejich golman dostal asi 15x housle :D

Snad budu do rána v pohodě, protože dopoledne si dám první tréning konečně.... musím nějak šikovně podhodit ty váhy, což sem nikdy nedělal. A večer další fotbal... :D
Draper

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Snad budu do rána v pohodě, protože dopoledne si dám první tréning konečně.... musím nějak šikovně podhodit ty váhy, což sem nikdy nedělal. A večer další fotbal... :D

Konecne, uz me ten log prestaval bavit :-)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 14, 2011 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

Konecne, uz me ten log prestaval bavit :-)

:D taky si připadám jak idiot... měl sem ho založit až zejtra
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 15, 2011 11:07 am    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Pondělí 15.8.
Power clean /3 ramp-up + poslední série s 70% max
3x 45kg
3x 55kg
3x 65kg
3x 70kg
3x 75kg
3x 80kg
20x 62,5kg

všechno krásně lehonký, ale podhazuju váhy,aby se dalo přidávat... takže pohoda. Ale těch 20 opáček, to byla vražda! Po 10 opakováních mi totálně odešly nohy a při 15 už celý tělo, přitom to bylo lehký. Dalších 5 jsem dal už jen silou vůle a.... no zadejchanej sem byl asi ještě dvě minuty potom

Incline 45° bench press 4x6

6x 45kg
6x 65kg
4x6x 75kg

docela lehonký, vše pěkně dynamicky a překvapivě jsem i cítil kozy, což se mi moc často nezadaří

Přítahy VC v předklonu 4x8
8x 45kg
8x 65kg
4x8x 75kg

možná až moc lehký, takže jsem šel ještě víc do předklonu, než normálně... technika parádní. Záda jsem cítil už od prvního opakování, což se mi při vysokých opáčkách moc nestává. Tady bude přidávání snad v pohodě tak tři týdny

Tlaky JC nad hlavou 4x 10-12

5x 15kg
4x 12x 25kg

úplně v pohodě, dokonce sem si dovolil 40s pauzy, což je i na mě málo.

Francouzský tlak 3x 12
3x 12x 30kg

(já myslel, že sem místo tohodle cviku měl stahování kladky, protože me tohle nebaví)
s rovnou tyčí mimochodem, což je jediná možnost, jak u toho fakt cejtím triceps... jezdil sem 10ky s 35kg a tohle mi dneska přišlo šíleně moc. Od 7. opakování byla každá série peklo a to ani nemluvím o tom, že si u tohodle cviku protáhnu triceps vždy až tak, že se skoro urve :D

Bicepsový zdvih v předklonu 3x 15-20
1x (každá ruka) 20x 7kg
2x 15x 7kg

... víc jak 15 bych nedal. Jedinej cvik, kde to opravdu tahám jen bicepsem, takže jsem si to fakt užil

Když jsem se ráno probudil, tak se mi fakt nechtělo jít cvičit. Tříšla a hamstringy totálně zničený po fotbale a to mě čekal jako první cvik power clean. A do toho du večer zas na fotbal. Takže zítra nohy půjdu co nejpozdějc večer a i tak to bude asi masakr.
Z tréningu mám docela dobrej pocit, jen jsem byl zvyklej dávat si fakt těžký tréningy zad, takže jsem během tréningu uvažoval o nějaký superserii na záda, nebo schazovačce, ale kašlu na to. Vynahradím si to schazovačkou u jednoruček, což je cvik, kterej ze mě dostane maximum potu. No a jsem docela unavenej, takže to přecijen nebude zas tak lehkej tréning, jak jsem si ještě před týdnem myslel.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 16, 2011 3:28 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Včera večer v dešti 2 hodinky fotbálek a bylo to famozní :D Takovou akrobacii sem při fotbale dlouho nezkoušel... fun football, nenastydl sem, paráda ;)

Úterý 16.8.
Dřep 5x5
5x 20kg
5x 60kg
5x 100kg
5x5x 120kg

lehonký, ale už po první sérii mě bolelo koleno... 5x5x 130kg by tam padnout určitě mělo, pak to bude boj... možná pak budu přidávat po 2,5kg... uvidí se

Dřep (hodně) úzce (2x 12-15)
2x15x 80kg

až moc lehký, překvapivě...

Výpady 4x 12-15
4x 15x 40kg (15 na obě nohy, takže 30 celkem)

první dvě série jen bolely, další dvě serie od 8. opakování na každou nohu šíleně hardcore... prodloužím pauzy, 45s bylo málo ...

Rumunský mrtvý tah s JC 4x6
6x 12,5kg
6x 25kg
4x6x 35kg

lehonký, ale nějako nevyšla technika u prvních dvou sérií... poslední dvě supr a bralo to parádně hamy ... nej cvik

Zakopávání 4x 10 + flexing hamstingů
4x 10x 12,5kg

.... pěkně poctivě... bohužel to cvičím na stroji, kde se zakopává v leže... já u toho stojím, protože to v leže prostě necejtím... možná dám 15ky s menší vahou, aby to bylo fakt čistý... a flexing? vražda pro napumpovaný hamstringy.... takže supr ;)

Výpony na multipressu 3x schazovaná série + schyby 3x max
10x 125kg + 10x 85kg + 10x 65kg + 12 schybů
10x 125kg + 10x 85kg + 10x 65kg + 10x 25kg + 12 schybů

... nenapsal jsem si tréning a zapomněl jsem, jak sem to chtěl dát... takže to bylo takhle... šílená vražda, kdo nezkusil, nepochopí ...schyby sem jel nakonec 12ky, protože byly dynamicky.. nechtělo se mi to pak tahat bez dynamiky...

Tréning skvělej. Bohužel po včerejším fotbale velká únava, ale co už... Váhy sou furt lehký, tak si to můžu dovolit. Ty výpady a výpony byly totální vražda a tu já si vždy v tréningu dopřeju. A na ty výpady příští úterý se těším už teď

Naposledy upravil guruhonza dne út srpen 23, 2011 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2011 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 a půl hoďky fotbálek... dal jsem nejdokonalejší vlastňák, o kterém se bude mluvit ještě dlouho, takže spokojenost ;)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 4:16 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Čtvrtek 18.8.
Push press /3 ramp-up + poslední série s 70% MAX
3x 45kg
3x 55kg
3x 65kg
3x 70kg
3x 75kg
5x 62,5kg - fail... dál sem se na to vykašlal, protože mě bolelo zápěstí... docela dost = (

Nějako mi nevycházela technika, naštěstí je to malá váha, takže to bylo jedno... teď postupně 2,5kg každý týden až na 3x 90kg možná

Mrtvý tah 5x5
5x 45kg
5x 85kg
5x 105kg
5x5x 140kg

Nějaký lehonký, dokonce první dvě série nadhmatem, což bych dřív určitě nedal (přítahy v předklonu mi zlepčily úchop). Bylo to možná až moc lehký, ale nevadí. Goal 5x5x 165kg snad pak vyjde.

Bench press s JC 4x6
6x 12,5kg
6x 22,5kg
4x6x 30kg

Tady je cíl pak 4x6x 40kg, takže jen takhle. Brutálně lehký, pauzy 30s - LOL

Power snatch 4x10
10x 15kg
4x10x 25kg

tenhle cvik chci cvičit fakt jen lehce, abych se u něj postupně učil techniku, je to fakt jen doplněk zatím. I přesto docela kardio - ale lehký

Legpress 4x MAX (kolem 40 opakování)
10x 60kg
4x 40x 140kg

... takovouhle blbost sem naposled jel před půl rokem+ ve Spinning & Fitness v Brně. Od tý doby vůbec. Totální vražda a tím spíš jsem rád, že kolena to zvládla úplně v pohodě. Pauzy asi 90s mezi sériema, což snad není moc. Jen si nejsem jistej, jestli jsem to dal na správný místo tréningu, navíc po mrtvolách. No co, v posilce se má umírat.

Úzký bench press 3x10 + ez Curls 3x8
3x 10x 65kg + 3x8x 27,5kg

... hmmmmm, to bylo až moc lehký

Tenhle tréning byl dost zajímavej. V posilce se nedalo dejchat, pač venku je fakt šíleně. Takže tričko propocený a la draper. Pár cviků dost kardio záležitost a celkově opravdu masakr - asi to bude nejtěžší tréning z těch mých 4. Mrtvoly jsem v sériích necvičil dlouho, takže ty budou určitě těžknout a 165kg na legpressu pak bude taky úlet. Další cviky nebudou vražedný, ale silově to bude taky něco.
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten cil u mrtvol si posun na 5x5x175kg, protoze pak budes cvicit v Blue Gymu a tam to vsechno zlehkne, jak tomu byva :) (i kdyz tuhle mne tam jeden navstevnik rikal, ze mu to tady pripada vsechnoi tezsi nez u nich v posilovne)
Z toho leg pressu se zitra rano ani nevyseres, protoze nepokrcis nohy, aby sis mohl sednou na hajzl
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
2 a půl hoďky fotbálek... dal jsem nejdokonalejší vlastňák, o kterém se bude mluvit ještě dlouho, takže spokojenost ;)

Taky hravam tak ty 2 hodiny ale neni to moc? Navic to hrajem celkem naplno, koncim totalne spoceny a unaveny, dalsi den mam svalovku celych noh ( i kdyz uz se to lepsi, kdyz hraju castej). Nemuze to nejak negativne ovlivnit svaly?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: