Guru a jeho posilovací log =]

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =]  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru a jeho posilovací log =]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dost často hraju s víc partama. 2-2a půl hoďky to je jen s jednou partou vždy. A unavenej jsem vždy víc na začátku, než na konci. Fyzičku mám fakt dobrou, takže hrát s lidma, co nehrajou závodně, není zas tak náročný (horší jsou turnaje, kde navíc moc nemůžu střídat, tam je i 10 poločas moc).
Svalovku mám většinou jen druhej den ráno + mě bolej třísla, protože je mám díky jednomu zákroku zničený asi. Ale pak postupem dne to je lepší... ale nikdy 100% nezregeneruju, to ale neřeším. Teď je prostě fotbal hlavní, je to nejlepší endorfinová věc letních měsíců. Na svaly je čas v zimě a díky dobrýmu tréningu síla drží, takže aspoň tak.

Btw, drejpe... sednout si na hajzl, to už ani nevím, jaký to je bez bolesti :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 5:18 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Pátek 19.8.
Fotbal 2h

Sobota 20.8.
Front squat 4x 8-10
10x 20kg
10x 40kg
10x 60kg
4x 10x 70kg

lehonký na nohy, záda taky supr rovný... bohužel jsem to ale nejel asi půl roku a měl sem problém to udržet = ( a zrasil sem si z toho palec pravej (???)

Bench press 5x5
5x 20kg
5x 60kg
5x5x 80kg

hooodně lehký, hooodně dynamický... pohoda

Přítahy JC v předklonu 4x 10 (2x schazované = 12 serií)
5x 12,5kg
5x 27,5kg
10x 40kg + 10x 27,5kg + 10x 12,5kg

já su debil... zaprvé nejsem zregenerovanej po všech těch fotbalech, pač toho je moc... a pak.... tohle je prostě vražda. Už aby byla sobota, chci to jet znova!
Tady přidávání jak jinde nebude, spíš budu střídat low reps a high reps v schazovačkách. Hlavně, ať je sranda - masakr - a hrozně moc potu.
Po třetí sérii sem lehl na zem... dvě minuty pauza mezi sériema a stejně KOed.

Tlaky s VC na ramena v sedě 5x5
5x 15kg
5x 35kg
5x5x 55kg

Po benchi sem si říkal, že tak za tři tejdny bych těžko přidával. Na začátku tréningu se sice už dal 5x5x 75kg, ale tohle by asi nešlo. Pokud se dostanu na 67,5kg, bude to super.
Tohle hrozně lehký, takže pauzy 40s

Good mornings 3x 10-12 + flexing hamstingů
3x 10x 40kg

Tohle je cvik, kterej můžu flákat, prostě jen lehce na procítění. Lehonká váha, parádně sem cejtil hamy, zadek a jakžtakž spodní záda.

Kliky na bradlech 3x 6-8 opakování
3x 6x 10kg

.... přední delty rozsekaný, takže z tohodle cviku nic moc nebude. = ( Tohle lehký, ale za tři tejdny to bude šílený

Biceps curls - pyramida
10x (každá ruka) 12,5kg
8x 15kg
6x 17,5kg
4x 20kg
6x 17,5kg
8x 15kg
8x 12,5kg
19x 7kg

striktní technika, aspoň maličká vražda na konec tréningu, pač u bicepsu stejně cvičím víc negativní fázi pohybu...

Tenhle tréning byl naprt. Nejsem zregenerovanej, navíc mě moc nebaví ta myšlenka cvičit s nižšíma váhama, než bych cvičil třeba ve splitu. Ramena mě bolej z běhání a do toho tři cviky, kde je používám dost. A nejvíc bolely u good morningů při držení osy. Kdybych věděl, že bude tak fotbalově-skvělý počasí, tak ten tréning udělám lehčí :D
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 20, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
navíc mě moc nebaví ta myšlenka cvičit s nižšíma váhama, než bych cvičil třeba ve splitu.

Tak cvic split :-) Nedelej si zadny striktni plan, nech tomu volnost a vsechny metody tam muzes operativne aplikovat :-)

Jinak ty pritahy....kdo nezazil, nemuze pochopit, protoze na papire to nevypada ani trochu tak, jak to je v realu :) ja jsem tyhle pocity, ze je to muj konec mel do nedavna, ale ted, nevim cim to, posledni 3 treninky celkem v pohode udychavam a neumiram u toho, i kdyz je to porad sileny peklo a dnes to bylo asi nejlepsi v tomto ohledu, coz znamena, ze je na case pritvrdit
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2011 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Split ne. To bych dával partii jednou týdně a to by mě nebavilo, bych cvičil asi jen nohy, aby to mělo smysl a tj zas blbost

Dneska
5 2x10 minut zápasů - turnaj - tragédie, ostuda, hrůza... můj poslední turnaj, kde nejsem v týmu s dospělejma.. a to musím dodržet

a večer 2 a půl hoďky fotbálek s dědkama :D

jsem unavenej, jsem nasranej, jsem spálenej, bolí mě hlava... ráno po 2 snídaních brutálně napitej 82,8... po fotbale a litru pití 81kg.. vedrooo
A navíc sem srab
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 4:24 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Pondělí 22.8.
Power clean /3 ramp-up + poslední série s 70% max
ramping up
3x 82,5kg
15x 62,5kg

... u 7 sem to chtěl zabalit,..... u 10 sem si řekl, že dám 15. Absolutně nezregenerovanej po včerejším fotbale v tomhle extrémním počasí. Asi budu tréningy muset posouvat.. takhle by to moc nešlo = (

Incline 45° bench press 4x6

4x6x 77,5kg

relativně v pohodě furt, chodím 5cm nad hrudník (ruce maličko pod paralel), protože když jsem chodíval pod paralel, tak jsem si dost kurvil ramena...

Přítahy VC v předklonu 4x8

4x8x 77,5kg

nevím jestli to bylo tou regenerací nedokonalou, ale záda sem cejtil fakt skvěle... práce rukou minimální, takže paráda

Tlaky JC nad hlavou 4x 10-12

4x 12x 27,5kg

... lehký furt, proto 12ky... pauzy ale kolem 60s... všiml sem si u tohodle cviku hroznýho rozdílu mezi levou a pravou rukou. Bylo to znát až moc. A mimochodem, na pravý ruce vylezly žíly od tricepsu po bicák a předloktí absolutně šíleně, na levý ruce byla vidět sotva jedna. Možná to souvisí s tím, že prostě levou část těla nadávám...

Francouzský tlak 3x 12
3x 12x 30kg

lehonký dneska, možná začínám chytat techniku... příště přidám a pak se uvidí, tenhle cvik mě ale neba

Bicepsový zdvih v předklonu 3x 15-20

3x 15x 7kg

.... dneska draz na negativní fázi a pak procítění vrcholku bicepsů (který zatím nemám), bylo to zlo!!!

Tréning je pořád lehkej, ale váhy možná nakonec budou přepísklý. Nevadí ;) Po včerejším fotbal maratonu jsem byl opravdu kvalitně zničenej, takže dnešek nebudu hodnotit nějak moc. Pocitově ale oproti sobotě fakt paráda. A těším se na zítřejší spodek!
madball

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2011 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
relativně v pohodě furt, chodím 5cm nad hrudník (ruce maličko pod paralel), protože když jsem chodíval pod paralel, tak jsem si dost kurvil ramena...

Mám ze softballu dokurvený rameno a při bp jsem s tím míval taky problém. Jezdím teda jen rovnej, ale dost mi pomohlo toto. Používat užší úchop a lokty blíž k tělu. Podobně jako u CG. Před každým zvednutím činky ze stojanu vypnu hrudník, jakoby malej mostík a lopatky natlačit co nejvíc k sobě a tím zpevnit celej vrch těla.
Ramena bolívaly, pokud jsem na lavičce ležel jak prkno a ruce se blížily k pravýmu úhlu s tělem.
Třeba ti to pomůže.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2011 4:17 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Úterý 23.8.
Dřep 5x5
5x5x 122,5kg

furt docela lehký, ale přidávat budu jen 2,5kg nakonec... opravdu nemá cenu to hrotit, je to stejně jen příprava na to, co přijde na podzim...

Dřep (hodně) úzce (2x 12-15)
2x15x 82,5kg

lehonký, technicky povedený, příště místo 2,5kg bude 5kg + a to se pak teprve uvidí.... tahle verze dřepů mě šíleně baví

Výpady 4x 12-15
4x 15x 42,5kg (15 na obě nohy, takže 30 celkem)

zas.... první dvě pohoda, poslední dvě šílený zlo. Ale konečně mám zas kraťasy na těsno, takže to snad funguje =) Ohromně sem si to užil a docela jsem se bál, abych se nerozsekal.... je to fakt kardio a navíc v tomhle vedru - fakt pecka

Rumunský mrtvý tah s JC 4x6
4x6x 37,5kg

lehký furt, technika furt až tak od třetích opakování ale = ( nevím proč...

Zakopávání 4x 10 + flexing hamstingů
4x 10x 12,5kg

necha jsem to stejně a dal sem k tomu brutální negativku... + flexing a totálně dead

Výpony na multipressu 3x schazovaná série + schyby 3x max
10x 125kg + 10x 85kg + 10x 45kg

+ 4x13 schybů

tentokrát takhle, důraz na vrcholnou fázi opakování (2-3s) ... a poslední série ve schazovačce asi 5s výdrž nahoře...

.... abych byl originální, tak taky okomentuju počasí. Je skvělý. Při cvičení mi to nevadí, jen jsem ae fakt totálně spocenej =) Včera když sem z posilky dorazim domů, tak sem ze sebe nemohl dostat tričko. Tréning fakt peckovej, tenhle tréning nohou je složenej dobře. Dneska to téměř vše vyšlo i parádně technicky, hloubka dřepů v pohodě, protože sem se skoro vždy dostal v kleci na tyče. Výpady fakt vražda, takže to je momentálně asi můj nejoblíbenější cvik. Nechám je i do dalších tréningů po tomhle. Hamstringy na to, jak byly unavený po všech těch fotbalech, tak tay přežily. Kdyby mě tak takhle bavil i vršek, chjo chjo

madball: tohle praktikuju u rovnýho benche, ale u šikmýho mám širokej úchop, protože z úzkýho kozy moc necejtím ;)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska 2h fotbal... to vedro je peckový :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 4:40 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Čtvrtek 25.8.
Push press /3 ramp-up
3x77,5kg
na ty opáčka s 70% kašlu, z tohodle cviku mám rozsekaný zápěstí, takže bych si pak akorád něco udělal

furt lehký, ale technika blbne :-/

Mrtvý tah 5x5
5x5x 145kg

lehonký, technika snad taky ok... dokonce sem i střídal podmaty/nadhmaty a vše ok

Bench press s JC 4x6
4x6x 32,5kg

lehký, krátký pauzy... :D

Power snatch 4x10
4x10x 30kg

technicky bych řekl i dost supr, snad se to učím dobře :D ruce napnutý, skáču u toho šíleně :D

Legpress 4x MAX (kolem 40 opakování)
4x40x 145kg

... v tomhle vedru, pfffff ...

Úzký bench press 3x10 + ez Curls 3x8
3x 10x 67,5kg + 3x8x 30kg

... furt moc lehký

docela v pohodě pořád, jen mě maličko štve ten push press... jedu ho těžce už asi 4 měsíce, takže to začíná bolet.. a ty zápěstí pak cejtím i u CG benche (u normálního naštěstí ne). Z legpressu cejtím parádně hamstringy, což ale může bejt tím, že dostávaj zabrat na fotbale a nestačej zregenerovat. Na sobotu se netěším :D

Naposledy upravil guruhonza dne čt září 01, 2011 4:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doufam, ze jeste v sobotu bude poradnej parak a ze se u tech pritahu utopis ve vlastnim potu, jeste predtim se ale poradne poblijes, aby se ti neumiralo tak lehce a uzil sis to
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Doufam, ze jeste v sobotu bude poradnej parak a ze se u tech pritahu utopis ve vlastnim potu, jeste predtim se ale poradne poblijes, aby se ti neumiralo tak lehce a uzil sis to

Neser! :D Taky v to doufám
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 11:38 am    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Sobota 27.8.

Dneska jiná posilka, takže... nah*vno :D

Změna pořadí cviků, protože kámoš dřepoval, takže jsem to prohodil maličko

Bench press 5x5
5x5x 80kg + závity na každou stranu, takže ... asi 85? 1,25 nebylo k dispozici = (

lehký + krátké pauzy... jen fakt netuším kolik jsem teda zvedal :-/

Přítahy JC v předklonu 4x 10 (2x schazované = 12 serií)
5x 12kg
5x 27kg
10x 40kg + 10x 27kg + 10x 12kg

omfg... ty jednoručky byly nejspíš těžší! Potvrdilo se to i u jednoho kluka, kterej jel prsa a nedal s tím to, co měl dát :D Bylo dobrý klima, takže pohodička.... teda krom toho, že to byla smrt ... pak ke mě přišel kámoš a takový "hele, ty máš napruhovaný předloktí" :D :D :D... což fakt tak vypadalo díky světlu+potu+chlupech na ruce... ale asi je čas přidat ke třetí schazovačce... ikdyž ta první byla teda supr hardcore.. čemuž teda stejně krom drejpra nikdo nerozumí, protože tuhle vražda-pumpu nikdo necvičí

Front squat 4x 8-10
4x 10x 72,5kg

bez zrcadla.. příšerná osa... omfg! Zrasená delta z toho... těžký jak pr*se. Pro jistotu hluboký, abych mě jistotu... no mazec, už aby byla naše posilka zrekonstruovaná.

Tlaky s VC na ramena v sedě 5x5

5x5x 57,5kg

... ve stojanech na dřepy... absolutně nekomfortní. Naštěstí lehký pořád. Ale přední delty otlačený už od dřepů. U tohodle taky potřebuju zdrcadlo :-/

Good mornings 3x 10-12 + flexing hamstingů
3x 10x 50kg

přidal jsem... furt zvládnutelný, skvěle to protáhlo hamy i zadek. Paráda.

Kliky na bradlech 3x 6-8 opakování
3x 8x 17,5kg

tady mi udělaly radost bradla, který nejsou tlustý, ale akorád tak jako nějaká osa... na tom můžu dřepovat vždy o několik kilo víc + u toho fakt cítím triceps.... lehký!

Biceps curls - pyramida
10x (každá ruka) 10kg
10x 12kg
7x 17kg
4x 20kg
8x 17kg
10x 12kg
10x 10kg
15x 7kg

... :D sice nehubnu už asi, ale žíly vylezly teda šíleně...a protože posiluju i kvůli nim, tak mi to zlepšilo dost náladu

dneska byl ten tréning fakt hardcore... krátký pauzy, dost povedená technika všude... a když už se nedařilo, tak to byl aspoň pořádnej boj jako u čelních dřepů. Užil jsem si to. A opravdu mi udělaly radost ty bicáky. Už mám skoro žílu jak drejprt. Jinak včera bylo volno, takže jsem byl snad i fyzicky odpočatej. Psychicky mám nějakou krizi, protože má den málo hodin ....
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

omfg... ty jednoručky byly nejspíš těžší! Potvrdilo se to i u jednoho kluka, kterej jel prsa a nedal s tím to, co měl dát :D

Tak uz 4 shazovaci jo? Ses teda drsnej, v puvodnim planu mas psane jen 2 To abych zacal davat alespon 6 :)
Jinak ty jednorucky, co mame v BG jsou pocitane bez te osy, takze maji tak nevim mozna o necele kilo vic. Pak jsou jednorucky, kde je vaha pocitana celkove i s osou.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=)) tím je myšleno že dvakrát schodím váhu.... takže prostě dohromady 12 sérií =) (4 schazované série, kde dvakrát schazuju váhu) takže oproti tobě drsnej furt nejsem... a ani bejt nechci, já jsem jen člověk

Tu váhu zas tak neřeším, rozdíl může bejt stejně tak kilo, nebudu se stresovat s matematikou :D Tím spíš, když je tohle samo osobě tak hardcore, že to o tý váze zas tak moc není...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2011 6:43 pm    Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] Odpovědět s citátem

Pondělí 29.8.
Power clean posunut dál, protože cvičím v jiný posilce a nebyla osa a ani místo...

Incline 45° bench press 4x6

4x6x 80kg

furt lehký

Přítahy VC v předklonu 4x8

4x8x 80kg

lehký a.... užil sem si negativku a přizabíjel jsem se u ní moc příjemně =)

Tlaky JC nad hlavou 4x 10-12

4x 11x 30kg

pohoda furt - ale lavička naprt :D

Francouzský tlak 3x 12
3x 12x 32,5kg

lehký, opravdu sem se naučil i techniku asi :D

Power clean 5x5 z hangu (nvm jak se to říká česky, prostě sem nechodil na sem, ale držel sem to ve stoje)

5x5x 72,5kg

na rampování jsem byl unavenej, takže jen takhle... žíly na předloktí absolutně šílený!

Bicepsový zdvih v předklonu 3x 15-20

3x 15x 8kg

.... mě fakt přijde, že tím cvičím žíly :D

skvělej tréning.... sice jiná posilka, ale... nejvíc hardcore posilka v KH, teda jediná HC. Parádní jednoručky Sprostý lidi, řev a hlavně supr muzika... žádný disco srance, ale ROCK!! Offspring apod... kdyby tady byla klec, tak cvičím tady no. Bohužel se tady nedá skoro vůbec dřepovat, takže.... ale tréning mě neskutečně bavil!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru a jeho posilovací log =] Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: