Gynekomastie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gynekomastie  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Gynekomastie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tomjanovic

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

For Mandor
Super, ještě bych měl na tebe takovou prosbu. Říkáš zavoláš, objednáš se, konzultace - to všechno chápu, ale koukám na stránky FN u sv. Anny a za boha nejsu schopnej tam zjistit ke komu tam konkrétně zavolat a objednat se na konzultaci, mají tam spoustu jakejchsi klinik po celým Brně a já přesně nevím, kdo ty konzultace ohledně gyna atd. má na starost, která klinika, popř. oddělení, popř. MUDr. ???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co patří k Fakultní nemocnici u sv. Anny
Klinika plastické a estetické chirurgie - Berkova 34, 612 00 Brno - Královo Pole
http://www.fnusa.cz/klinika2.php?kli=16&cl=30#ambulance
no a tady máš všechny kontakty. Je to takhle ok?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čili to jde i tak zajít si na plastiku a tam dostat doporučení k endokrinologovi?
tomjanovic

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po nějaké době píšu o mém problému s gynekomastií. Pro většinu lidí fóra Ronnie.cz to bude zřejmě nezajímavé, možná i nechutné o něčem takovém vůbec mluvit, nebo se vyjadřovat, ale jsem si 100% jist, že nejsem sám, kdo má problém s gynekomastií a proto zde někdo v minulosti zřidil tohle diskuzní téma a já na ně jenom navazuji svými osobními zkušenostmi.
A právě tuto malou část pisatelů na tomto fóru bych rád pravidelně informoval co všechno dělám pro to, aby tento problém byl pro mě ji minulostí.
Kdo již četl na předchozích stránkách jistě ví o čem budu mluvit a zná můj problém s gynekomastií.
Na radu Mandora, za což mu předem děkuji jsem se vydal na kliniku plastické a estetické chirurgie v Brně, na ulici Berkova. Zde se mě ujal pan doktor Veselý, se kterým jsem svůj problém konzultoval. Pan doktor Veselý mě poslal na mamografické vyšetření a endokrinologii. Po absolvování těchto vyšetření se vše co jsem si myslel potvrdilo. Bylo mi sděleno, že mám gynekomastii v oblasti obou prsních bradavek. S těmito výsledky jsem šel opětovně k panu doktoru Veselému, a tento mě zcela bez váhání a nějakého přemlouvání k nějaké alternativní léčbě objednal na oparaci, která se uskuteční na přelomu měsíce března a dubna roku 2010. Před touto operací budu samozřejmě muset navštívit svého obvodního lékaře, kde absolvuji předoperační vyšetření.
O dalším průběhu před a po operaci Vás čtenáře budu určitě informovat.
Jestli se na tomto fóru nachází další lidé s podobnými, nebo stejnými zkušenostmi, budu moc a moc rád za jejich zpětnou vazbu, ve které se se mnou podělí o své životní zkušenosti. Pokud se nikdo takový nenajde, nebudu se zlobit, avšak věřím a jsem si tím zcela jist, že nejsem sám kdo má gynekomastii. Zpočátku jsem se také styděl, avšak v tomle případě není stud na místě a je třeba to nějakým způsobem řešit ( pokud tedy má někdo zájem to řešit ).
Děkuji za pozornost a mějte se.
CrazyLom

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomjanovic: piš, informuj, zajímá
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
I.N.G.

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2010 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tomjanovic napsal:
Po nějaké době píšu o mém problému s gynekomastií. Pro většinu lidí fóra Ronnie.cz to bude zřejmě nezajímavé, možná i nechutné...

Neblázni, za nemoc přece člověk nemůže. Nezajímavé to rozhodně není, naopak. Přeji úspěšnou léčbu a jsem zvědavý na další informace. Určitě by po zákroku a doléčení byly zajímavé i fotky se stavem před/po, to by hodně lidem s tímto problémem dodalo sílu to taky řešit.

Přeji úspěšný rok 2010. :)
Chroustov

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2010 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak zde napíšu zase svůj příběh, třeba to někomu pomůže vypořádat se s gynekomastií: Jako malý jsem byl trochu "špekatý" a možná i proto se mi objevila gynekomastie pod oběma bradavkama. Začalo to asi ve 13 letech. Nejdříve jen žláza, po pár měsících se přidal i tuk, takže si jistě dokážete představit, že to nevypadalo zrovna vábně . Asi v 15,16 jsem se za to začal stydět a někdy na sklonku 16/17 let jsem začal chodit na endokrinologii, kde mi nasadili Tamoxifen. To bylo absolutně bez výsledku, takže jsem šel k paní Měšťákové do Motola, která mě objednala bezplatně na plastiku k manželovi (operaci sám Měšťák nedělal, byl to nějaký jeho kolega, jméno si nepamatuji)

Operace semotná byla pod celkovou anestézií, ale myslím, že pod lokální by to bylo lepší, přecijen tento zákrok není nijak drastický. V nemocnici jsem si poležel asi tři dni a pak jsem bez komplikací šel domů. Akorát co může být nepříjemné - je doporučováno měsíc nosit hrudní stahovací pás. Myslím, že po měsíci to přestalo úplně bolet.

Nakonec tedy operaci velmi doporučuji, i kdyby jste si to měli platit sami, protože ten pocit, že si u vody můžete hrdě sundat triko, je prostě k nezaplacení!
Ernandes

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2010 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím,

Netýká se to sice přímo Gyna ale řekl bych že je to pravě proto duležitější.

Zhruba před rokem sem zaznamenal zvětšení prsní žlázy a tak sem odvodil že je to tipickej připad Gyna takže sem s tim nedělal. Jak možná někteří z vás ví tak asi před 5 měsíci byl v mém těle nalezen zhoubný nádor který byl naštěstí díky náhodě odhalen v čas a proto byla lečba daleko míň komplikovaná.

Co sem chtěl ale říct že je zvětšení prsních žláz nemusí znamenat pouze neškodnou Gynkomastii ale tělo takto v některých připadech reaguje i na výskyt vážnějších problémů včetě nadorových onemocnění v těle.

V žádněm případě ve vás nechci nahánět zbytečný strach, ale v každem případě bych vám doporučil po objevení zvětšených žláz navštívit odbornou pomoc. V 99% to může být Gyno a v tom zbylim 1% nádor jako sem měl já. Nemusím myslím připomínat že v případě nádoru hraje kažý den roly.
Prdka27

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2010 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau asi ve 13 se mi udelal takova ta "lentilka pod kobercem" celkem to bolelo pak to odeznelo nic se nezvetsovalo a ted v 17ti to citim znovu..mam to tam porad.. myslim ze se to nezvetsule ale presto mam zajit alespon k obvodacce?Dik
freshman

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dnes jsem byl u lekare na sonu, dle doktorky mam zvetsene ty zlazy nebo co, ale nikde nic co by se dalo odstranit dle jejich slov, rekla mi ze je to hormonama a zaroven dodala ze v 25 uz to samo neodezni a ze se s tim mam smirit. To vsak nehodlam, jelikoz v lete je to zvlast neprijemne a cim vic jsem cvicil tim to slo vic videt. Muzete mi nekdo poradit jak dal postupovat? u doktora me defakto odbyli tim ze nikde nic nemam a je to v poradku. Mate jiz nekdo zkusenosti s tou operaci, pripadne nejaky tip na dobreho doktora ktery mi s tim pomuze a jaka je cena ? diky
mandor

PříspěvekZaslal: út prosinec 14, 2010 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
tak dnes jsem byl u lekare na sonu, dle doktorky mam zvetsene ty zlazy nebo co, ale nikde nic co by se dalo odstranit dle jejich slov, rekla mi ze je to hormonama a zaroven dodala ze v 25 uz to samo neodezni a ze se s tim mam smirit. To vsak nehodlam, jelikoz v lete je to zvlast neprijemne a cim vic jsem cvicil tim to slo vic videt. Muzete mi nekdo poradit jak dal postupovat? u doktora me defakto odbyli tim ze nikde nic nemam a je to v poradku. Mate jiz nekdo zkusenosti s tou operaci, pripadne nejaky tip na dobreho doktora ktery mi s tim pomuze a jaka je cena ? diky

Projdi si tenhle topic, cena byla mezi 10K-12K, já to měl zadara. Co ti říká obvoďák je jedna věc, ale pokud je ti 25 a plastický chirurg ti to udělá tak prostě obvoďák vypracoje předoperační vyšetření a nic mu do toho není. (samozřejmě pokud to je fakt gyno a ne nějaký jiný zdrav. problém). Jinak já chválil fakultku Sv.Anu v Brně-taky v tomhle topicu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 06, 2011 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší je jít rovnou na nějakou plastiku než ze sebě dělat blbce u obvoďáka. Pokud usouděj, že jsou potřeba nějaký vyšetření, řeknou vám konkrétně co a jak a pokud ne, rovnou se domluví termín. Akorát si nejsem jistej, jak je to s pojišťovnou, když se to řeší přímo... Mně osobně to bylo jedno, vypláznul jsem deset tisíc a vyřešil "okamžitě" něco co mě sralo přes 15 let.

Samozřejmě to taky chce najít dobrýho doktora. Praha - vyhněte se Vinohradský nemocnici, tam jsem narazil na úplnýho kokota, kterej mi de facto řek, že si vymejšlím a koukal na mě jako na idiota.
Koho naopak doporučit můžu je MuDr. Točíková. Tahle paňy fakt umí a i se s ní dobře kecá. Plus tam mají příjemný prostředí.
Andropov

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Octopuss Kde jsi na tom byl? A těch deset táců, to tě stálo komplet obě kozy? Taky o tom uvažuji, mám podobný problém. Nechceš ten průběh rezepsat? Jaký vyšetření, kde, atd. Dík za odpověď.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ak by ta zaujimali nejake informacie. U nas, v dost znamom sukromnom centre stoji operacia gynekomastie 800 eur. Zavisi od konkretneho pripadu, moze to byt v lokalnej anesteze (sedacia+analgezia), alebo v celkovej, kedy sa priplaca 200 eur. V cene je pobyt v zariadeni do dalsieho dna. Univerzitna nemocnica, ako statne zariadenie ma cennik velmi podobny (ak hovorime o platenych vykonoch, na ktorych neparticipuje poistovna).
Cize ak sa bavite o cene 10K CZK, je to viac-menej zlomok ceny. To len tak, ak aby si mal kompletnejsi pohlad.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 14, 2011 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Andropov, máš velkou šanci že za tu nebudeš muset nic platit.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gynekomastie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: