Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hanis

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink až v pátek. Dneska jsem byl objednaný na InBody, přišel jsem tam a ta mašina mě nechtěla změřit. Nějaká porucha, takže půjdu nevím kdy :-) Zvážil jsem se doma a váha ukázala 94,8kg v oblečení. Což je pěkný :-)

Overeating fáze

300g RibEye Steak s pikantníma fazolema + mísa zeleninového salátu
kafe, mutlivitamín, rybí tuk, trávicí enzymy, antioxidanty
proteinová tyčinka z DM drogerie (cookies)
250g těstovin zapečených se sýrem
miccelar kasein na noc

A obrázek dnešního steaku

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hanis

PříspěvekZaslal: st duben 03, 2013 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem zapomněl na arašídové máslo, které jsem vyzkoušel včera poprvé a dneska se ho nemůžu dočkat. Takže otvírám a jdu si to vychutnávat
Hanis

PříspěvekZaslal: so duben 13, 2013 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečný zhon v práci, po práci fitko, overeating a zase práce doma u kompu. Nemám čas vůbec sem něco vypisovat
Každopádně dneska jsem se alespoň zvážil a váha ukazuje 94.7kg.Co je ale lepší, tak v pase mi ubylo nějakých 9cm Když jsem začínal, měl jsem 107cm, dneska ráno jsem naměřil 98cm. Tohle mě nejvíce těší
Hanis

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím všechny, nemám čas ani moc chuť tady vypisovat každý den svoje tréninky a stravování. Po dvou měsících trošku zrhnu moje snažení a výsledky s Warrior dietou.
Začínal jsem na váze cca 101kg, v pase 107cm. Dneska naváženo 93kg a v pase 93cm. To je skok za 8 týdnů snažení 8kg váhy a 14cm ubylo v pase. Pro mě je to s prominutím kurva úspěch Co je potěšující je to, že váha neubývá stejně rychle jako centimetry v pase. Z toho usuzuju, že jde pryč převážně tuk. Samozřejmě ztratím i nějaké svaly, ale to mi vůbec nevadí. Moc jsem jich stejně na začátku neměl Každopádně síla se neztratila skoro vůbec, na tlakové cviky na hrudník jsem spíše zesílil. Série s JČ jedu s 29kg, bench nemám problém odjet série s 80kg. Což jsem předtím nikdy neodjel. Mrtvola a dřepy, tam si sílu držím.
Jako nevýhodu vidím to, že musím nakoupit hodně nového oblečení, hlavně kalhoty a kraťasy na léto. Co mám věci ještě z loňska, tak mi v pase padá úplně všechno Což je ale daň za úspěch, kterou rád zaplatím.
Jinak nehodlám ještě končit s tímhle typem stravování, vyhovuje mi to ve všech směrech. Dokážu si představit se takhle stravovat klidně další roky
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

jsem rád, že ti WD funguje (méně cm přes pas, zůstala/navýšila síla...), i mě fungovala a plánuju se k ní vrátit. Jen tak dál .
Hanis

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj a díky. Je fakt, že WD na mě funguje opravdu dobře. Ani jsem nečekal, že to půjde tak dobře. Jsem zvědav na další pokroky
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fotky před / po nemáš viď?
Hanis

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fotku před možná někde vyhrabu a po se vyfotím, ale není moc na co koukat. Před tam svaly nebyly žádné a po to není taky žádná sláva
Hanis

PříspěvekZaslal: ne květen 12, 2013 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

První fotka je z roku 2011, to jsem tam měl nějakých 96kg a cca 105cm přes břicho. Potom jsem se ještě behem roku zprasil více váha 101kg a pas nějakých 107cm. Druhá fotka dneska 93kg a 93cm v pase. Fotit se neumím, ani tam není moc co by mělo jít vidět
Hanis

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jinak na první fotce ještě s gynem před operací, na druhé už po operaci

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hanis, nějaké to cvičení/warrior dieta Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: