|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hanis
|
Zaslal: st duben 03, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Trénink až v pátek. Dneska jsem byl objednaný na InBody, přišel jsem tam a ta mašina mě nechtěla změřit. Nějaká porucha, takže půjdu nevím kdy :-) Zvážil jsem se doma a váha ukázala 94,8kg v oblečení. Což je pěkný :-)
Overeating fáze
300g RibEye Steak s pikantníma fazolema + mísa zeleninového salátu
kafe, mutlivitamín, rybí tuk, trávicí enzymy, antioxidanty
proteinová tyčinka z DM drogerie (cookies)
250g těstovin zapečených se sýrem
miccelar kasein na noc
A obrázek dnešního steaku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 10:10 am Předmět: |
|
|
Zdravím všechny, nemám čas ani moc chuť tady vypisovat každý den svoje tréninky a stravování. Po dvou měsících trošku zrhnu moje snažení a výsledky s Warrior dietou.
Začínal jsem na váze cca 101kg, v pase 107cm. Dneska naváženo 93kg a v pase 93cm. To je skok za 8 týdnů snažení 8kg váhy a 14cm ubylo v pase. Pro mě je to s prominutím kurva úspěch  Co je potěšující je to, že váha neubývá stejně rychle jako centimetry v pase. Z toho usuzuju, že jde pryč převážně tuk. Samozřejmě ztratím i nějaké svaly, ale to mi vůbec nevadí. Moc jsem jich stejně na začátku neměl  Každopádně síla se neztratila skoro vůbec, na tlakové cviky na hrudník jsem spíše zesílil. Série s JČ jedu s 29kg, bench nemám problém odjet série s 80kg. Což jsem předtím nikdy neodjel. Mrtvola a dřepy, tam si sílu držím.
Jako nevýhodu vidím to, že musím nakoupit hodně nového oblečení, hlavně kalhoty a kraťasy na léto. Co mám věci ještě z loňska, tak mi v pase padá úplně všechno  Což je ale daň za úspěch, kterou rád zaplatím.
Jinak nehodlám ještě končit s tímhle typem stravování, vyhovuje mi to ve všech směrech. Dokážu si představit se takhle stravovat klidně další roky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
jsem rád, že ti WD funguje (méně cm přes pas, zůstala/navýšila síla...), i mě fungovala a plánuju se k ní vrátit. Jen tak dál  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 12, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Fotky před / po nemáš viď? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: ne květen 12, 2013 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|