Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
smetak napsal:
cenim tvuj vyber hudby pro kardio

Juuuuuuuuuuuu Neříkej že znáš Insane Clown Posse ??

Copak Insane Clown Posse, ale Die Antwoord, to už neposlouchá každej nýmand Asi to tu začnu víc sledovat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Vy holky to máte krutý... Já se teď trochu zaměřuju na jídlo, naházím si trochu masa na váhu a ono to je 250g... 135g, to je jen takový poškádlení ne?

Tyjo ani ne...po tom.co jsem byla zvykla pul roku do sebe cpat pul kila hoveziho denne tak je to prijemna zmena pro streva a brisko celkove :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Zlata napsal:
smetak napsal:
cenim tvuj vyber hudby pro kardio

Juuuuuuuuuuuu Neříkej že znáš Insane Clown Posse ??

Copak Insane Clown Posse, ale Die Antwoord, to už neposlouchá každej nýmand Asi to tu začnu víc sledovat

Tjuu tjuu konene nekomu nepripadam jak magor a posuk co to posloucham:D ^ ^ jste bozi!!! Nejvic je ta novejsi od nich pittbull...dokonala maska a klip celkove...na kardiu nemuzu poslouchat nic motivacniho..spis neco co vyvolava pocity..nabuzenost.. totalni odvracenost od idiocii co se hrajou bezne v radiu. Uzasny jak si tyhle kapely hrajou s posluchacem....creepy nalada a uzavreni se do vnitrniho sveta

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.1. Záda, Triceps, Posing

po 4 hodinách spánku vstávačky a hurrá na trenink před prací :) objednala jsem si i zhodnocení formy a drezuru v pozování, tak mam takové smíšené pocity. Musím mít zadeček jako bikina, nohy jako bikina, ale prokreslenější a vršek jako kulturistka (řečeno s nadsázkou :D) ale stejně mě to jakože, já nevim, s vrskem se obavam že mi spadne jakmile začnu pořádně dietit a nohy mam jak T- REX :D ale ja to zvládnu, jsem přece poník! :D Ale po nekonečně dlouhé době pozování jsem odchazela totalne vyštavená, napumpovaná jako nikdy, nažílená a spocená tedka ale k treninku

Pullover na kladce s proplýma rukama
lehce jen na procítění
20x 30lbs
20x 45lbs
18x 45lbs
18x 45lbs

Stahování horní kladky paralelním uchopem na široko
vždy podržení v kontrakci několik sekund, pomaličké spouštění, versus posledních pár pumpiček dynamických
18x 60lbs
15x 75lbs
14x 75lbs
14x 75lbs

Hammer přítahy v sedě nadhmatem
15x 30kg
13x 40kg
14x 40kg
15x 30kg
to samé hraní si se spouštěním, kontrakcemi, rychlostí přítahů

Hammer přítahy v sedě podhmatem
15x 30kg
13x 40kg
14x 40kg
15x 30kg
tohle už bylo velmi dynamické, rychlejší přítah, podržení, spustit

Horní kladka úzkým adaptérem na prsa
snaha o precizní techniku a o maximální procítění svalové partie...nepočítala jsem opakování, každá serie byla do vyčerpání :)
? x 75lbs
? x 75lbs
? x 75lbs

Hyperextenze
10x
10x
10x
10x

Triceps na zpřevodované scottowce
20x 10lbs
15x 30lbs
8x 50lbs
14x 30lbs

kliky na tric na uzko
11x
10x
10x
10x

tlak v sedě v jč za hlavou
12x 25lbs
12x 25lbs
12x 25lbs
12x 25lbs

KLiky o lavičku
14x
13x
12x
11x

mordor...tedka jeste prezit v práci a pak už doufam, spinkačky...zitra pokud mi vše vyjde jak si přeji ze srdce, tak rano pojedu pro suplementky, pak na solarko, do sauny, na pohodu vypnout a spát....už to fakt potrebuji po celem tydnu v práci od nevidim do nevidim s minimem spanku.

Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak dneska jidlo bida...
to že jdu dneska do prace jsem se dozvedela až když jsem byla na treninku, tak rychle sehnat neco k jidlu

Ráno: sklenicka vody s jablecnym octem
Snídaně: milko bily jogurt, skorice, growth matrix (jediny sacharid dneska...bohužel nestihla jsem udelat ryzi ani brambory : ( )
5g glutaminu, 5g bcaa, vitaminy, mineraly
po treninku a posingu
5g glutaminu, 30g proteinu
Oběd: 120g krůtího, ledový salát, rajčata, okurka
vitaminy, mineraly, omega 3
Svačina 100g krůtího, ledový salát, rajčata, okurka
večeře 120g krůtího, ledový salát, rajčata, okurka
2. Večeře 2x milko jogurt, kasein, 20g oříšků
před spanim
5g glutaminu, 5g leucinu

nedobrovolný low carb den...zitra si to vynahradím :)

flew

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buď máte v Prágu oproti moravě časovej posun ako kráva.. nebo máš 2. večeři v 15:00 ?

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Zlata

PříspěvekZaslal: so leden 31, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew napsal:
buď máte v Prágu oproti moravě časovej posun ako kráva.. nebo máš 2. večeři v 15:00 ?

ja uz to mam naplanovany dopredu :D v podstate nic jinyho tu v praci nemam :D

Zlata

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2015 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.2. Volno a cheat :D
Hahah...temer cely den jsem drzela prikladny jidelnicek,,,ale okolo 3tí odpolední hodiny na mě padla asi dvouhodinová depka :D a jela jsem do centra...a přecpala se na sushi..sama...beze svědků :D a zapila to skoro litrem kefíru :D bombice...tohle už nikdy neudělam
pak jsem zbytek dne proležela v křečích a v sauně :D

2.2. Hamstringy,zadek
Na nule sachrů...uplně hyper nálada...

Hamy na hyperextenzi
16x
15x
15x
14x
14x

Rumuni s jč
18x 10kg
16x 15kg
15x 15kg
12x 15kg plus 10x 10kg
10x 15kg plus 10x 10kg

Zákopy
20x 50lbs
16x 65lbs
12x 80lbs
7x 90lbs
5x 90lbs, 5x 80lbs, 7x 65lbs, 7x 50lbs pohrání si s kontrakcemi, vpolovine pohybu, dynamicky, pomale spousteni, kontrakce zatínání....

Výpady s jč
24x 10kg
24x 10kg
24x se zanožením
24x se zanožením
24x se zanožením

Zadek na zákopech, zvedání pánve
25x 50lbs
20x 80lbs
16x 110lbs
12x 95lbs
14x 60lbs

široké Dřepy s jednoručkou
procítění na zadeček
20x 15kg
20x 20kg
20x 20kg
20x 20kg

DOnkey kicks
30x
30x
30x
30x

konečná!!!!!!! chcíplost :D

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 6:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
pohrání si s kontrakcemi, vpolovine pohybu, dynamicky, pomale spousteni, kontrakce zatínání....
Toto mi zní jako trénink pro budoucí maminky v konečném stádiu těhotenství :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zlata

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Zlata napsal:
pohrání si s kontrakcemi, vpolovine pohybu, dynamicky, pomale spousteni, kontrakce zatínání....
Toto mi zní jako trénink pro budoucí maminky v konečném stádiu těhotenství :-)

tehehee neni nad to vzit si z kazdeho treninkoveho postupu to nejlepsi :D

Zlata

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.2. Ramena, Biceps

HAhahah :D ráno jsem se probudila a už jsem věděla, že bude uplně bomba den :D včera večer jsem udělala fotku po 0g sachrů tak tady jí máme :) už se mi kostičky začínají objevovat :D Jupí jejej!! a dnešní váha 68,5kg Cítím se jak ten nejpořádnější Juggalo ! :D Energie a radosti na rozdávání, ráno fyzioterapeut pecka, bomba trenink a tedka práce až do puuuulnoci :D hihih

Upažování s jč
20x 5kg
18x 5kg
12x 7kg + 6x 5kg
10x 7kg + 7x 5kg
10x 7kg + 10x 5kg nahecovaná !!

Tlaky s jč
20x 5kg
10x 10kg + 5x 7kg
8x 10kg + 6x 7kg
8x 10kg + 6x 7kg

Přítahy EZ k bradě
16x 20kg
15x 20kg
7x 25kg + 8x 20kg
7x 25kg + 8x 20kg
7x 25kg + 8x 20kg

Předpažování s jč
30x 5kg
20x 6kg
16x 8kg
14x 8kg

Scottowka
20x 12,5kg
15x 15kg
13x 17,5kg
13x 17,5kg

21
21x 20kg
na závěr užasný fakt mi to dneska sedlo..pěkně se mi začínají proužkovat ramínka a už i žíla mi na bicepsu vyjela no jo, konec srandy a jde se pracovat :D

*edit... A ano spim v triku s Garfieldem

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2015 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
3.2. Ramena, Biceps

*edit... A ano spim v triku s Garfieldem

to tricko je naprosto tragicke, priste fotku bez nej
Zlata

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2015 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.2. Záda, Triceps, kardio

Háááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Krásný den přeji jakpak se máteeeeeeeee juhuuuuu....u mě proběhly brzy ráno vstávačky, a vaření na dva dníky dopředu, protože jsem jako správnej Gym Unicorn dneska v práci do pulnoci a zítra na ranní juhuuu a ještě mám v plánu předpracovní kardio :D což jsem zvědavá jestli vstanu...ale super hezky s hyper usměvem brzy i dneska na trenalek..natěšená, namotivovaná, s podporou kolegáčků ještě více vytlemená a jde se na toooo. Dneska po dlouhé době nezahalená v Batmanovi a vytahaných teplácích, ale pěkně na slečinku :D dneska už mam normoš sachroše tak síla byla příjmná..hihi Už dost vykecávaček a jdeme na to

Stahování horní kladky s naplýma rukama na uzko ve stoje
20x 40lbs
16x 60lbs
13x 70lbs
9x 80lbs plus 10x 60lbs plus 15x 40lbs uuuuáááááááá už to cítím tu krvičku pěkně v křidýlkách už abych byla pořádná Rainbow Dash nejen obyčejný pony Pinkie :D

Stahování horní kladky před hlavu v super serii se shyby
18x 55lbs vs 10 shybů
18x 55lbs vs 8 shybů
12x 70lbs vs 8 shybů
12x 70lbs vs 8 shybů

Mrtvolky
20x 30kg rozehřívačka aa ted hihihi :D sundat botky, odběhnout do powerlifterny, vycvachtat se v magnézku a jdu na toooooooooooooo :D
16x 50kg
14x 60kg
13x 60kg
10x 60kg
6x 70kg
fuuuuuuuuuhaaaaaaaaaa vysoká intenzita kratoučký pauzicky, spocená jsem byla absolutně

Lat pulldown
15x 40kg
12x 50kg
10x 50kg

Přítahy v sedě na Hammeru podhmatem
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg

Veslo
20x 70lbs
14x 85lbs
10x 85lbs plus 10x 50lbs
8x 85lbs plus 10x 50lbs
ááááááargh!!!!! "Born to bleed fighting to succeed!!!Built to endure what this world throws at me!!!!!!! "

fuf :D jdu na tricacek
Stahování horní kladky na uzko
20x 40lbs
15x 70lbs
12x 40lbs vs 6x 70lbs
12x 40lbs vs 6x 70lbs
12x 40lbs vs 6x 70lbs

30 minut incline pas ¨¨

Výživný trenink...bavilo mě to a neskutečně motivovalo :D dneska mi přišlo že je nějaký Eaglácký back day :D všichni napumpovaná křidýlka pěkně :) ták jo....a zpátky do pracovního režimu, když se chce, tak jde všechno :) posílám virtuální pony objetí každému hodnému stvořenícku

Zlata

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře..umřela jsem smichy :D nema to co přímo dělat s ...čímkoli :D jen zas koukame s P.U. na poníky a tohle jsem objevila

Zlata

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2015 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.2. Ramena, nohy, kardio

Aktuální váha : 68kg
prsa:95cm
v pase: 62 cm
zadek: 95cm

Pro porovnání: Tady je zápis z října :)
Prsa 97cm
Pas 69cm
Zadek 103cm

Týýjo po včerejšku vyřízená :) sice jsem měla jakoby volno od cvíča, ale po x hodinach v praci zas jsem byla totalka bez energie :) teda :D na mé poměry :D

Dneska parádička, odpočinek od hovězího a krůtího a nakoupila jsem si tunu krevetek :D tak se na ty droboučké drobečky těšíím až je mňamky zbaštím :) Zítra zase bude volno od klasického treninku, jelikož pujdu do gymu tahat sutě :D (POZOR POZOR!! Eagle fitness se rozšiřuje !!) hihi a pak si tam střihnu pěknou 12ctku :D
Takže dneska bombírna a pořádně si to užít :)

upažování v předklonu s opřeným čelem o lavici
18x 3kg
15x 4kg
10x 6kg
10x 6kg + 10x 4kg
10x 6kg + 10x 4kg mordooooooooor!!!

Předpažování s kotoučem
14x 10kg
14x 10kg
12x 10kg + 10x 2,5kg neskutečný
12x 10kg + 10x 2,5kg

Upažování v sedě s napnutýma rukama
14x 4kg
13x 4kg
12x 4kg
10x 4kg + 7x 4kg ve stoje + 12x 2kg
10x 4kg + 7x 4kg ve stoje + 12x 2kg
pak mi sparing chytl ruce za zády ---já tlačila ruce od sebe proti jeho....šíííleeeenýýýýý ahhh užasná bolest

Tlaky s velkou osou za hlavu v sedě
18x 20kg
15x 25kg
15x 25kg
12x 25kg + 7x 20kg

Předkopy
18x 60lbs
18x 90lbs
15x 110lbs
15x 110lbs vždy nahoře co nejvíc zatnout

Zákopy v leže se zvedáním kolen
20x 50lbs
15x 80lbs
14x 90lbs
14x 90lbs

Legpress
tu v Eaglu je hodne velky sklon a samotná plošina je hrozně těžka :D
12x
12x
10x

Výpady s osou v chůzi a se zanožením
24x
24x
24x

Široké dřepy s výskokem
14x
14x
14x neudýchávala jsem to...

Celý trenal byl v šílenostní intenzitě...minimální pauzičky mezi seriemi

30min kardio

Jídlo na dnešek:
po probuzení: 5g glutaminu, 5g aminokyselin, 3cps testo fusion
Snídaně - 30g pohankových vloček, 15g chia semínek, kousek manga
vit C, mineraly
Svačina - Bílá Hollandie, lžička malinové walden farms, 10g proteinu
před treninkem- effect pump, 2 kofeinové tablety, 5g glutaminu
po treninku - 7g bcaa, 5g glutaminu, 3cps testo fusion, vit C, mineraly
30g proteinu
Oběd - 70g Krevet, 50g krůtího, 60g rýže, zelenina
Svačina - 3bílky, 1 žloutek, zelenina
5g glutaminu, vit C, mineraly
Večeře 80g krevet, 70g rýže, tuna zeleniny
před spaním
30g kaseinu, 10g glutaminu, 5g bcaa, omega 3

dneska se snažím nechat tělo odpočinout od takove nalože bílkovin :) dávat hodně zeleninky a ranec moc pít vodu s citronkem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: