|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: so únor 07, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
7.2.
Za pul hodky padlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
před směnou pěkně brzké ranní "kardijko" v podobě tahání cihel, ruzných prapodivných objektů, osb desek a blbin do schodů. hihihi  už se nemůžu dočkat jak Eagle lifterna bude vypadát ve finální podobě. a pak pěkně do práce na celodenní :)
Bašta:
snidane: 40g vloček, 15g chia, 15g proteinu, 1 milko :)
svačina: 3 bílky, 1 žloutek
oběd: 135g krůtí, 60g rýže, zelenina
svačina: 135g krůtí, 50g rýže, zelenina
večeře: 3 bílky, zelenina
2. večeře: 1 milko + 15g kaseinu _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zlata

|
Zaslal: po únor 09, 2015 7:52 am Předmět: |
|
|
8.2. Záda, tricepsy, kardio
Přeji nááádherný den!!! včerejší trenink byl uplně mega uspešný pro mě! :D plný překvapení a osobních rekordu :D vděčím tomu osobnímu motivátorovi zde z forka :))) Puvodne jsem mela jet nohy, ale kdyz clovek posloucha své tělo...a myslí na to co opravdu ty svaly chtějí tak je to jasné :))
Stahování horní kladky s proplýma rukama ve stoje
20x 50lbs
18x 60lbs
14x 70lbs
10x 80lbs
Shazované: 8x 80lbs, 10x 60lbs, 10x 40lbs
7x 90lbs , 8x 70lbs, 12x 50lbs  :D BOŽÍ ! :D natlakované, a už po prvnímc viku pěkně bolavé :)
Abych umocnila ten pocit a ještě pořádněji se zahřála tak
shyby s dopomocí
10x
9x
8x
pěkně s podržením nahoře, snaha o to všemožně se u toho nekroutit .:) a procítit celou drahu pohybu
a pak hihi a pak uplně natěšená,  na to na co jsem se celý den těšila pěkně...
Mrtvé tahy
13x 50kg
12x 50kg
9x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
to se přiznam u posledních 3 serií už jsem nebyla moc ta usmevavá,roztomilá pony girl..ale už jsem si i zařvala a vrčela  a měla pocit, že brzo ta voda co jsem vypila pujde ven :D asi 3x mě to nakoplo...ale ustála jsem to..pohoda..pobavilo mě to :D
Veslo na široko
12x 60lbs
12x 70lbs
mezitims e tam objevil kamarad pwerlifter co na mě zařval už u mrtvoly at makam...tak tady nade mnou stal a zničil mě ::D
25x 70lbs chcípala jsem u 18. opáčka...ale respekt z něj mi nedovolil přestat :D
Tlaky na tric. na úzko na rovném benchi
20x 20kg lehký
15x 30kg -- lehky ? normalne to s tout vahou jezdim..divny...asi napumpovanost a rozjetost z mrtvol smíšená se slovy motivatora at makam tvrdě..tak jo
9x 40kg.pořád lehký...ok...
4x 50kg!!!!!!!!!! brutální psycho  ale neskutečná radost :D je to tam!!!!!!!!!
tak jsem si dala ještě jednu výzvu....nikdy jsem neudělala pořádný dip jen na bradlech, ždy jen s plošinkou co dopomáhá...ok....jdu si pro magnezko....dobře....chvilka koncentrace...dobře..jdu na to...řikam si....aspon jeden Zlato...aspon jeden das
Dipy na bradlech
3x !!!! ¨
2x sama (3x s pomocí od kamaráda)
pak už mi začla skákat šlacha v lokti tak jssem to nechtela přepísknout....budu pokracovat zase příště...ale uplně jásot :D :D :D
tak to dojedu na kladce...už jen pumpovačka :D ale už jsem se skoro nesoustředila....tahalo to, pumpovalo to, ale radost byla šílená z dneška, tolik euforie a endorfinu jsem nepocitila dlouho....jupí jej!!
Stahování tric kladky
15x 50lbs
13x 60lbs
13x 60lbs
18x 40lbs
Kardio 35 minut
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 09, 2015 8:04 am Předmět: |
|
|
Az na tu kanku v tvym veku Hujere  .
Ne, vazne, cucim, hezky zada, cucim  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 09, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
Ale jo, uz to zacina vypadat, ze s tim telem nekdo chodi cvicit )
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po únor 09, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
9.2. Břicho, trochu zadek, kardio
rozbita po včerejšku...měla jsem velký plány jaky pojedu benche nebo drepy...ale hahah...rano jsem měla co dělat abych se zvedla :D takže dneska si to dam jen pro ten pocit, že jsem něco dělala...večer si dam jeste protahovačku a trx a možna trochu sparingu s děckama :) aby se neřeklo :)
Vé sit, přitahování kolen k hrudníku
15x
15x
15x
15x
Crunche
40x
30x
30x
20x
Plank
2minuty
1,5 minuty
1,5 minuty
Zvedání pánve pod zakopáváním
30x 60lbs
25x 90lbs
20x 110lbs
20x 120lbs
20x 120lbs
18x 120lbs každé 3 opáčko s podržením
tahal ještě ze včera z mrtvolek
Kardio 45 minut _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út únor 10, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
10.2. Volno
Dneska rano me nejak pobolivalo v krku, tak jsem udelala peknou drastarnu :D ukousla jsem kus čerstvého zázvoru a k tomu stroužek česneku :D a zapila trochou vody s vymačnakým citronem :D pocit, asi že umřu, ale výtlem poté stál za to..fuha. Není nad to posouvat hranice šílenosti....
pak jsem si šla ještě lehnout...boží....fakt jsem spala dýl jak 4,5 hodiny :D úspěch!!! :D
Pak vstávačky, vaření na celý den a jupí jej k fyzioterapeutovi.... Zatejpoval my stehna až po břicho  Stehna kvůli lymfe a bříško protože jsem si s tim nějak hnula....tahalo při pohybu do strany a jakoby uvnitř...tak za par dní jdu jeste na kompenzovaný tejp beder, latissimů, tlapek :D atd.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st únor 11, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
11.2. Nohy, Kardio
minimum spanku, 0g sacharidu, pocit, že se každou chvilku rozbrečím...
3 Granáty, 2 pressa, synefrin....
Terminator mode on...
nájezd jako svině...pocit nesmrtelnosti...
Čelní dřepy
20x 20kg
12x 40kg
10x 40kg
10x 50kg
8x 60kg PR !!!!
6x 60kg
 dolu vždy co nejpomaleji, sparing mi jistil činku, aby mi nesjížděla...bombice...až dolu co to šlo...radost jak mala holka :)
Předkopy
15x 90lbs
15x 120lbs
15x 120lbs
11x 120lbs  s podržením nahoře 1 s
10x 135lbs
20x 60lbs pumpička ... 10x s dopomocí
třas jako blázen...studený pot
Rumunský mrtvý tah
20y 20kg
14x 40kg
12x 50kg
8x 70kg
8x 70kg
6x 80kg !!!!!! PR  s opaskem a trhačkami
krásně procítěně
Zvedání nohou s opěrou břicha (na hamy a zadek)
25x
20x
15x 5kg zavaží na kotníkach
15x 5kg
15x 5kg
Dřepy samotné
25x
20x
20x
20x
Kardio schody 10 minut, 20minut max incline pás
 bože..tedka si přeji jen se zachumlat do postele a spat tak 20 hodin....bohužel prace až do pulnoci me ceka misto toho...ale parádní pocit z osobáčků... až jsem to oplakala "dojetím" _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 6:54 pm Předmět: |
|
|
12.2. Volno, regenerace
ááááááááááááááááh..od doby co jsem včera přijela z práce v 1 ráno jedu nonstop :D v noci jsem nějak nespala, tak proběhlo utřídění si priorit. Táákžéé brzká nočno-ranní procházka.. vařit, připravovat, hýčkat se...dopoledne krásně na božsky dokonalou celkovou masáž lávovými kameny  a pak několika hodinové sauničkování se, odpočívání, popíjení čajíků....prostě den který jsem měla jen pro sebe... a přesně to mé tělo i mysl potřebovaly, na zítřejší další bombarďácký super brutální trenink _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
13.2. Ramena, Kardio
Zadní delty na kladkach každa ruka zvlast
20x 10lbs
16x 10lbs
11x 20lbs
8x 20lbs
7x 20lbs
Rozpažování s podpěrou čela
18x 4kg
18x 4kg
13x 6kg
13x 6kg
Upažování
18x 5kg
13x 6kg
12x 7kg
7x 9kg plus 10x 5kg
6x 9kg plus 11x 5kg
fuf..nahoře podržet, výdech, pomalu spouštět
Upažování na spodní kladce v úklonu
13x 5kg
13x 5kg
12x 5kg
8x 10kg
Tlaky v sedě s jč
15x 6kg
11x 10kg
7x 12,5kg
5x 12,5kg + 7x 10kg + 7x 8kg
 fuf
Předpažování s kotoučem
8x 10kg
13x 5kg
12x 5kg
11x 5kg
Kardio... 20minut
pro zajimavost :D jen tak jsem se jukla na tepovku a 190...tak jsem to trochu zklidnila...hahah
úsilí mít co nejuzší pas ! :D
a jídlo samozřejmě
Po probuzení: 10g glutaminu, 5g bcaa, vitaminy, mineraly
snídaně: 50g krůtího, 3 bílky, 1 žloutek
svačina : 60g rýže se skořicí a lžící malinové walden farms, hrstička mražených borůvek
před treninkem: 10g glutaminu, 10g bcaa, thermospalovac
po treninku: 10g glutaminu, 10g bcaa, 30g iso protein
Oběd: 140g vepřové panenky, rucola
Svačina: 80g panenky, 1 bílek, okurka
Večeře: 80g panenky, 1 bílek, rucola
5g glutaminu, 5g bcaa, vitaminy
2.večeře: 80g panenky, 30g mandlí, okurka
10g glutaminu, 5g bcaa, 5c leucinu _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 13, 2015 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
pro zajimavost :D jen tak jsem se jukla na tepovku a 190...tak jsem to trochu zklidnila...hahah
|
tak to je pro nas drive narozene asi 110% maxima
pekne jedes! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so únor 14, 2015 11:49 am Předmět: |
|
|
14.2. Nohy
Tehehe po5,5hodinach spanku konečně zas do fitka :D Tentokrát ještě před otevíračkou, abychom měly s mou milovanou soukromí a intimčo...Trochu vám ji představím, ve většině lidech budí silný respekt díky jejím úspěchům v boxu, je to šílený dříč, ale srdíčko má uplně zlaté. Vždy na plný koule, ani krok zpátky, jsem zvyklá na intenzivní treninky, ale takovou hecovačku jako s ní jsem dlouho nezažila :D hlavně při dřepech, když mě jistila  a já jí..hihi... Krásný Valentýn, vůbec mi nevadí, že pak mě čeká práce.
Předkopy
20x 75lbs
15x 120lbs
10x 150lbs
6x 150lbs + 6x 120lbs + 6x 75lbs  haha, mrtvost, ale užasný...
Volné dřepy
12x 20kg
12x 20kg
10x 40kg
10x 50kg
8x 60kg
8x 60kg
rychlý, hluboký, se hamstringama se dotknout lýtek, dole podržet, nahoru dynamicky..  bavilo mě to
tááák nožky pěkně nakrvený tak je jdem uplně rozrakvit, líbil se mi cvik co tu měl Slávek
Bulharský split dřep
20x každá noha
15x
15x
15x
15x  božeeeeeeeeeeeee !! :D Hihihi spocené, namotivované, vyhecované, bolavé, funící
Zvedání pánve na zákopech
20x 80lbs
20x 110lbs
20x 120lbs
20x 120lbs
20x 80lbs
vždy podržet nahoře, zatnout co to jde a podržet do shoření
SUperserie, hamstringy na hyperextezi a goodmorningy na stroji
15x + 15x 50kg
15x + 15x 50kg
15x + 15x 50kg
konečná...já šla umřít do sprchy a do práce a Týnka šla ještě na 30 minut drsný kardio :D nechápala jsem, je boží.  Neskutečná výdrž.
Jinak včera proběhlo mic milé a příjemné setkání s kolegou logařem SpekounP se přijel podívat do Eaglu a oddřel pořádný trenink...moc mě potěšilo, že mě poznal :D a věděl že tu mam také log, uplně mě to nakoplo.
Jo a další uplně bomba věc, musim to nějak ventilovat :D nějak se rozkřiklo že mam dneska večer cheat meal a zítra ráno také :D eh...tak jsem před vchodem do fitka měla tašku plnou MAxi Kingů, kindervajíček, Lindt bonbonku a dalších dobrot :D uáááá a večer jako celý Eagle tým do restaurace a zítra ráno s Týnkou do palačinkárny! wohou....miluji svuj život _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: so únor 14, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že tvůj log sleduje spoustu lidí, protože je nabitý pozitivní energii a nadšením a v neposlední řadě jsi hezká sympatická ženská.
Navíc jsi mediální hvězda (videolog na webu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|