|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maxpoint97

|
Zaslal: út únor 17, 2015 5:39 pm Předmět: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:43 pm Předmět: |
|
|
Zensky Draper
Co by dali za to u nas niektori frajeri, aby drepli to co ty _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: út únor 17, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
no peknee!  drepujes vic nez polovina kluku na fooru _________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út únor 17, 2015 7:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st únor 18, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
18.2. Kardio
dneska uz 100g sachru, shorely uz hned rano :D
rýže se skořicí a malinovou walden farms
dneska kardio nějaky uplně víc na prd než normalně...nějak rozhozena, nesoustředila jsem se (Ani nebylo proč a na co :D ) hodina a pul docela utekly. Nohy necejtim, jsou rozbity..:D ale protahla jsem co se dalo, vyválečkovala tak uvidíme...vcelku zajimavy pocit chytat křeče do hýždí a vyvolávat si je naschval :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st únor 18, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 18, 2015 9:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st únor 18, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 7:42 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Musím říct Zlato, že jsi fakt velká motivace....nechci být za chvíli jeden z těch kluků, kteří dřepnou míň jak ty |
Děkuju, ale jak řikam jak kdy to sedne, když mam vedle sebe Davida Lupače co dřepne 405kg tak těch 80kg mi fakt přijde jak papír :D :D a příjdu si jak ten největší looser...v porovnání s Eagle průměrem ale pro mě je to obrovský posun. Takže pojd pěkně musíme makat! :) kdo da 120 dřív :D |
Tak to je dobrá challenge, jdu do toho
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 3:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 19, 2015 3:30 pm Předmět: |
|
|
Mame unor, vsazim nejvtsiho hambace, co sezenu, ze do Silvestra (pokud se nezrakvis) tam 120 bude _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|