Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
to neni uplne nejzdravejsi

Po takovym prasecaku je to to imho nejlepsi, co muze udelat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

uz mi byl doporučenej klistyr :D projimadla a vyplach žaludku :D fakt si myslim že den pustu....nechani vsechno stravit a pak si najet polehoucku zasna dietku bude to nejluxusnejsi :Djinak...eh :D zajimalo by me jestli ja delam vubec neco zdraveho :D at uz to co jim v prasecacich nebo v diete...a nebo co se tyce treninku :D

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz to rikas, tohle jsme nikdy nedelal
je mozne, ze bych stejne na jidlu chut ani nemel
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Draper napsal:
Peter Ustinov napsal:

uz mi byl doporučenej klistyr :D projimadla a vyplach žaludku :D fakt si myslim že den pustu....nechani vsechno stravit a pak si najet polehoucku zasna dietku bude to nejluxusnejsi :Djinak...eh :D zajimalo by me jestli ja delam vubec neco zdraveho :D at uz to co jim v prasecacich nebo v diete...a nebo co se tyce treninku :D

Pust jednou za cas je uplne v pohode, ja tam vzdycky narval pul krabicky senesoveho caje a to je myslim vetsi zlo. I kdyz i ten senes, pokud je jednou za cas, tak se vubec nic nestane , streva jsou obcas potreba procistit a ta uleva za to stala. Klistyr by byl samozrejme jeste lepsi. :D

Ja jsem po svem nejvetsi prasecaku pribral 11kg a to se projevilo az druhy den rano, byl jsem tak oteklej, ze jsem nevedel, kdo to na me kouka v zrcadle, kdyz jsem se na nej podival :D A samozrejme depka jak cip....

Jinak k tvemu zamysleni, jestli delas neco zdraveho. Bohuzel asi nedelas :D Ja jsem v tvem veku delal uplne ty samy veci, at uz ve cviceni nebo strave, bylo to dlouho ok, telo bylo mlade a zvladalo to. Ted mi bude v lete 30 a vsechna ta zverstva, co jsem delal, at uz v jidle nebo cviceni, se s rostoucim vekem zacaly projevovat, protoze ten organizmus se opotrebovala , i kdyz jsem to treba dlouho nijak nepocitoval. Bohuzel ale nepoucen a cast toho delam porad dal (hlavne to niceni se v posilovne) , i kdyz telo uz mi toho zdaleka tolik nedovoli jako ve 22 letech. Hlavne ty prasecaky, ja jsem je mel snad nekolikrat tydne, brutalni nocni nalety na lednicku, 1000ce kalorii, 100ky gramu bilkovin behem kratke doby, ale z toho jsem uz par let vylecenej, protoze telo uz mi to proste nedovoli a vim, ze kdybych neco takoveho udelal, tak by mi bylo tak na pi*u, ze si to proste nedovolim a ostatne nemam ani potrebu. V tomhle ses myslim jeste relativne rozumna, jis normalne ("normalne" v ramci tveho sportovniho zamereni) a jednou za cas si dat prasecak, muze byt naopak prinostne at uz treba pro nakopnuti metabolismu, to u me fungovalo na 10000% .

Naposledy upravil Draper dne ne březen 15, 2015 4:36 am, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol takový prasečák..to jsi byla za ten den tak 6x na záchodě aby se to do Tebe vlezlo, ne?
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Lol takový prasečák..to jsi byla za ten den tak 6x na záchodě aby se to do Tebe vlezlo, ne?

přesně 6x

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Gohan napsal:

přesně 6x

Calculated
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 14, 2015 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ja jsem v tvem veku delal uplne ty samy veci, at uz ve cviceni nebo strave, bylo to dlouho ok, telo bylo mlade a zvladalo to. Ted mi bude v lete 30 a vsechna ta zverstva, co jsem delal, at uz v jidle nebo cviceni, se s rostoucim vekem zacaly projevovat, protoze ten organizmus se opotrebovala , i kdyz jsem to treba dlouho nijak nepocitoval. .

co mam rikat ja? ja jsem oproti tobe jeste starsi
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se ti po takovém cheatu spalo? Naposledy jsem měl něco podobného, pořád jsem se v noci budil, mohl ležet jen na zádech a spal bez peřiny, protože jsem byl jak kamna :D
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Jak se ti po takovém cheatu spalo? Naposledy jsem měl něco podobného, pořád jsem se v noci budil, mohl ležet jen na zádech a spal bez peřiny, protože jsem byl jak kamna :D

ze začatku mi busilo srdce až v usich, potila jsem se jako blazen...ale pak prislo koma :D a rano neskutečná žízeň..ale pohoda, ničeho nelituji :D

Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15.3. Kardio

takže, ano dobře asi je to blbost, ale prostě se mi chtělo....a kolikrat je psychika to nejduležitější...navíc když jsem se probudila s ukrutnou bolestí v levé dolní dásni, klube se mi moudrák a totálně bagruje vše co mu stoji v cestě.....tikalo i oko bolestí, pulka tvaře natekla, bolest až na mandlích....ale nezastaví mě nic. rano na lačno jsem si odjela..

1. fáze kardia
95minut max incline pás....přála jsem si dohnat P.U....ale bohužel tepovka ne a ne se přehoupnout přes 196...sakra...třeba jindy :D

2. fáze večer
zub ještě horší než rano, nechci prasky...to je pro holky :D tak pěkně nasraně na schody
za hodinu na lvlu 15 mi to ukázalo, že jsem spálila 1080calorií, což jde.....pak se i to vyplo po ty hodině, což mě naštvalo :D tak jsem si vlezla ještě na pás na chvilku to rozdýchat a vyklusat.

bože prosím at už mam zitra tu pusu lepší. mam tahat mrtvolky, tak at mi nepraskne hlava.... uplně ted soucítím s P.U. co musel prožívat on

ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě ze zvědavosti, u zubaře jsi s tím byla?
Zlata

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

je neděle :) pokud to neprejde do zitra tak v utery se tam dokopu:)

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
ygg napsal:

je neděle :) pokud to neprejde do zitra tak v utery se tam dokopu:)

posilam velke ponny objeti

ale zajdi si tam co nejdric,jednak je zbytecne se trestat a jednak te to zabrzdi v treningu
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 16, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi vcera dala skoro 3 hodiny kardia, kde si jeste jen tak vytahnes tepovku skoro na 200?

ok takze do konce tydne dam 3 hodinovku i kdybych mel skoncit v nemocnici na kapackach

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: