Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.4. Hamstringy, zadek, kardio
dneska to bylo nejaky slaby, v noci jsem se budila po 15ti minutach, a jsem cely den jak praštěná nebaví mě dnešek :D a to teprve v podstatě začal.

Rumunsky mrtvy tah s jč
12x 12,5kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg

Superserie hamy na hyperextenzi / zákopy v leže
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs

Goodmorningy s osou
20x
18x
16x
pauza 15s

Hackeny
plný rozsah s dosedém téměř až na paty..4vteřiny spouštět + explozivně nahoru
10x klasicky
10x na uzko
10x na široko
10x klasicky

Superserie Hip thrust na zakopech / abdukce
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs

schody 12minut
pás 20minut

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D

Naposledy upravil Zlata dne út duben 21, 2015 10:02 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
21.4. Hamstringy, zadek, kardio
dneska to bylo nejaky slaby, v noci jsem se budila do 15minut , a jsem cely den jak praštěná nebaví mě dnešek :D a to teprve v podstatě začal.

Rumunsky mrtvy tah s jč
12x 12,5kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg
12x 15kg

Superserie hamy na hyperextenzi / zákopy v leže
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs
20x / 12x 65lbs

Goodmorningy s osou
20x
18x
16x
pauza 15s

Hackeny
plný rozsah s dosedém téměř až na paty..4vteřiny spouštět + explozivně nahoru
10x klasicky
10x na uzko
10x na široko
10x klasicky

Superserie Hip thrust na zakopech / addukce
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs
20x 95lbs / 15x 120lbs

schody 12minut
pás 20minut

Zajímavý..já taky blbě spal, šel jsem spát v 1 a probudil se ve 3:30 a už nemohl za boha usnout, takže jsem uklízel a v 6:30 stepoval před fitkem, aby mě tam pustili :))
Draper

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Hip thrust na zakopech

to vypada jak prosim? Nebo to na to mate nejaky spacial stroj?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
Hip thrust na zakopech

to vypada jak prosim? Nebo to na to mate nejaky spacial stroj?

no, máš zákopy, jak se leží na břiše, já si lehnu zády na kraj :D, tam kde se běžně dávají achylovky/lýtka..já si opřu stydkou kost/pánev :D pod to :D hihi

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zase mám v hlavě zajímavé představy
Zlata

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Anoo? poděl se :D

Gohan

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2015 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Gohan napsal:

Anoo? poděl se :D

Radši ne
Zlata

PříspěvekZaslal: st duben 22, 2015 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22.4. Ramena, kardio

to jak to včera nešlo, tak dneska to šlo uplně brutálně :D :D už jak jsem vcházela do fitka, tak uplně jsem věděla, že to bude bombice, natěšená šíleně (asi proto, že ramena se staly mou nejoblíbenější partií? :D )a ještě k tomu jsem byla v gymu sama uplně :D mam radost z dnešního treninku :)

Výrazy osy (20kg)
10x (pauza 10s)
10x (pauza 15s)
10x (pauza 15s)
8x (pauza 20s)
8x (pauza 20s) aaaauuuuuu!!!!!!!!!to je psycho :D ramena natekly po prvnim cviku jahaha :D
pohrávání si se spouštěním, pomaličku, a prudce nahoru

Tlaky na ramena v sedě s jč
6x 12,5kg
6x 12,5kg
8x 10kg
8x 10kg
7x 10kg
pauza vždy 20-25s

Upažování ve stoje, snaha o napnuté ruce
10x 4kg pomaličku tahem nahoru
10x 4kg pomaličku spouštět 3s
10x 4kg s podržením v zatnutí
10x 4kg procítěně
10x 4kg
aaaaaaaaaauuuuuuuuuuu po tomhle bolelo už jen ruce nechat viset :D uplně konecna :D nateklaaa jako blazen :D pulzující ramínka tehehe...

Předpažování s lanem na spodní kladce
10x 20lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
8x 30lbs

facepulls
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
pomaličku, procítěně vždy hezky s podržením

ooooooooooou yeaaaaaaaaaaaaa šíleně rychlý trenink, za 20minut hotovo! :D komplet yaaaayyy

Kardio
10minut schody
30minut pás

Jídlo:
Snídaně: 30g vloček, 10g chia, 10g kokosu, 10g lněnýho semínka
Svačina: 4bílky, 1žloutek, 60g šmakounovskejch štíhlejch nudlí, rajče, křen, lžička olivovýho oleje
po treninku: 30g proteinu
oběd: 60g hovězího, 70g krůtího, 100g batátů, 1 dušená mrkev, brokolice....vše na páře
svačina: 60g hovězího, 70g krůtího, 100g batátů, 1 dušená mrkev, brokolice....vše na páře
večeře: 60g hovězího, 70g krůtího, 100g batátů, 1 dušená mrkev, brokolice....vše na páře
2. večeře: 100g tuňáka, okurka

Zlata

PříspěvekZaslal: čt duben 23, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.4. Záda/Kardio

ahoj ahoj ahoj :) Další rychlý trenal za mnou, ještě víc jsem přidala na intenzitě, takové té zdravé "nasranosti" na treninku a cítím se super :)

nechápu se....chodim spat okolo 1, půl 2 v noci..a už kolem 6 nejpozději 7. strašim po baráku :D tak jsem si dneska na to strašení vzala podpatky, spodní prádlo a pozovala jsem a u toho vařila :D :D aspon nejak užitečně strávenej čas...

Shyby s dopomocí, různé uchopy
7x
7x
6x
6x
6x
6x

Stahování horní kladky s jč adaptéry
12x 40lbs
10x 55lbs
10x 55lbs
10x 55lbs
8x 70lbs
8x 70lbs

Přítahy osy v předklonu
12x 25kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 30kg

polomrtvy tahy s kettlebellem :D ? :D
10x 24kg
10x 24kg
10x 24kg
10x 24kg
10x 24kg

pullover na kladce
15x 40lbs
12x 50lbs
10x 60lbs
8x 70lbs
...?x 50lbs do selhání

strasne rychly :D
Kardio
20minut schody
30minut pás

Zlata

PříspěvekZaslal: pá duben 24, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.4. Stehna/kardio

vžžžžuuumm!!!! Dneska jsem nezastavitelnáá :D (teda, jsem uplně brutálně unavená, ale to nikdo nesmí poznat! ta práce do pulnoci mě jednou zabije :D )
Ráno už od 6 zas litam, zařizuju, nakupuju, vařim, venčim, rychlovky :D

čelní Dřepy
15x osa
10x 40kg
10x 40kg
8x 50kg
8x 50kg
8x 50kg

Klasické dřepíky
10x 50kg
10x 50kg
8x 60kg
7x 60kg
3x 70kg

dneska mi ty drepy moc nesedli, přišlo mi to strasne tezky všechno, asi fakt potřebuju den volna :) a trochu si odpocinout.

Bulhary o lavičku
12x
12x
10x
10x
10x
10x

Výpady vzad
20x
20x
20x
20x
20x
nožičky už neposlouchaly :D podlamovaly se....jahaha :D jako telatko po narozeni

Předkopy
15x 65lbs
12x 65lbs
12x 65lbs
12x 75lbs
12x 75lbs
pohrávání si s podržením, spouštěním, pumpováním

no....a ted to šílený...

20minut Schody
35minut pás do kopce

Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25.4. KARDIO
kupodivu dneska se mi na kardio i chtělo a těšila jsem se :D po 5 hodinach spanku uspech nechapu se a to mam dneska teoretickou 0 sachru a skvělou náladu mam proto, že nas velky šefik uspořadal oslavu svych narozenin a bude grilovačkaaa po práci (já samozřejmě budu "jen" na hovězích stejkách :D ale těšim se jak malá holka..) Takže šup brzy vstavačky, nakládání masínka, dělání jednohubiček a jupíí jej před otevíračkou na schůďátka trošku potrápit rozbity stehniska ze včera
Přijedu do fíťa a najdu tam svoje leginky ještě mokrý, stejně jako podprsenka...hmm...to nechci tak jsem se rozhlídla kolem a našla nějaký moc pěkný kraťasy, aspon ty :D, evidentně pánsky :D no co, v kalhotkach tu cvičit nebudu :D pořádně jsem si je stáhla, aby mi nespadly a jde se na to :D Později jsem se dozvěděla, že to jsou kraťasy velkýho big bosse pana majitele slavjanskyho medveda samotného Ilji, snad mi to odpustí

20minut schody - 350kalorií (155pater)
25minut pás (po 5 minutach střídavá rychlá chůze do kopce, lehký vyklus na rovince)

Ale že mi slušej?

Gohan

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela kontrast oproti včerejší náladě co se kardia týče
Jestli sluší těžko říct, myslím, že by to chtělo víc fotek z více úhlů
Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Docela kontrast oproti včerejší náladě co se kardia týče
Jestli sluší těžko říct, myslím, že by to chtělo víc fotek z více úhlů

Obrovskej kontrast :D..nechápu se prostě. (asi to přepínání z jedný osobnosti na druhou :D ).. včera jsem se do toho musela nutit stylem, žebych si radši ukousla ruku než dát další minutu :D ale dneska jsem se fakt těšila a nemuset do práce tak tam ještě šašim.

SIA

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
24.4. Stehna/kardio

vžžžžuuumm!!!! Dneska jsem nezastavitelnáá :D (teda, jsem uplně brutálně unavená, ale to nikdo nesmí poznat! ta práce do pulnoci mě jednou zabije :D )

diky za podrobny popis dne :D
Zlata

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2015 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Zlata napsal:
24.4. Stehna/kardio

diky za podrobny popis dne :D

myslim, že v tom jsme se asi nepochopili :D myslela jsem to tak, že jsem všechny ranní ukoly zvládla velmi rychle

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: