|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: so duben 25, 2015 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | SIA napsal: | | Zlata napsal: | 24.4. Stehna/kardio
vžžžžuuumm!!!! Dneska jsem nezastavitelnáá :D (teda, jsem uplně brutálně unavená, ale to nikdo nesmí poznat! ta práce do pulnoci mě jednou zabije :D )
Ráno už od 6 zas litam, zařizuju, nakupuju, vařim, venčim, rychlovky :D
|
diky za podrobny popis dne :D |
myslim, že v tom jsme se asi nepochopili :D myslela jsem to tak, že jsem všechny ranní ukoly zvládla velmi rychle |
promin, nedalo mi to na na ten dvojsmysl neupozornit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 25, 2015 5:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
26.4. posing
no, dneska druha nula, snaha o pumping...pak zkouska plavek a dvouhodinovy posing, za ktery chci moc podekovat Janičce Jeřábkove, Marii Pomerantseve A Kubíkovi Šubrtovi :D ktery kvuli me prerušil trenink, aby me povzbudil. fuha....chuze na podpatcich bude krusna :D jsem zas premotivovana :D bude to super, mam i fotky, ale nechci je sem prozatim davat :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:17 pm Předmět: |
|
|
27.4. Triceps/Biceps/Kardio
nadherný den, krásné probuzení, konečně jsem měla dopoledne jen pro sebe  pohodicka klidecek, uzasny, na trenink jsem sla skvele odpocata
uzky bench
15x osa
8x 40kg
6x 45kg
5x 50kg
3x 55kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ou yea....chtela jsem 60, ale bala jsem se, bez jisteni
3x 50kg
5x 40kg
vždy s dotykem na hrudník a explozivně nahoru
Super serka: jednoručka za hlavou ve stoje / francouzaček s ezetou
10x 12,5kg / 10x
8x 12,5kg / 10x
4x 15kg + 4x 12,5kg / 10x
4x 15kg + 4x 12,5kg / 10x
7x 12,5kg / 10x
dippy s dopomoci
7x
7x
7x
7x
7x
kladka ruzny uchopy
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
12x 60lbs
Scottowka na bicacek
12x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
8x 20kg
7x 20kg
Jednoručky s vytacenim
4x 12,5kg + 6x 10kg
4x 12,5kg + 6x 10kg
4x 12,5kg + 6x 10kg
4x 12,5kg + 6x 10kg
4x 12,5kg + 6x 10kg
přiznam se, posledni serie nacheatovaná :D ale nechtela jsem mensi si vzit..tak aspon ty negativní opacka no
kardio
10minut schody
25minut pas
pak prochazka domu, prochazka do prace, prochazka z prace :) a krasny zmknutí...hej...taky uplne milujete ten pocit, kdy jste uprostřed polí...kolem temne modra obloha, co se kazdou chvilku rozzáří pod silou blesku...ta atmosfera, ten vzduch, ta síla živlu!  ah..no nic, jdu na balkon :D uživat si to _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 27, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
pak prochazka domu, prochazka do prace, prochazka z prace :) a krasny zmknutí...hej...taky uplne milujete ten pocit, kdy jste uprostřed polí...kolem temne modra obloha, co se kazdou chvilku rozzáří pod silou blesku...ta atmosfera, ten vzduch, ta síla živlu! ah..no nic, jdu na balkon :D uživat si to |
Přesně to samé. Sice ne uprostřed polí, ale prostě mám rád když je lehce před deštěm, je to cítít ve vzduchu a pak sprchne. A úplně nejlíp se při tom spí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út duben 28, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
28.4. Ramena/Kardio
v noci nemužu spat :D asi z hladu nebo co. Trenink mi dneska přišel jako uplně bez síly, doufam, že zitra se to hodne zlepsi :)
Výrazy ezety (20kg)
10x
10x
8x
8x
8x
Upažování v uklonu kazda ruka zvlast
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
vždy s podržením a pomaličku dolu
Předpažování s jč
22x 3kg
20x 4kg
18x 5kg
16x 5kg
Předpžování s kotoučem 10kg
8x
8x
8x
8x
8x
Zapažování v překlonu s jč s opřeným čelem
16x 3kg
13x 4kg
10x 4kg + 6x 3kg
10x 4kg + 6x 3kg
10x 4kg + 6x 3kg
10x 4kg + 6x 3kg
Kardio
15minut schody
15minut pas
a ted bych se nejraději přitulila a sla spat... bohužel, prace až do pulnoci :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st duben 29, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
29.4. Záda/posing/kardio
dneska teda extra dlouhej trenink :D a necvicila jsem sama hahah :D kdo ví co jsem měla za sparingy?
no....měla jsem chut zkusit 60kg na uzkej bench . .no..tak jo :D padlo tam PR jedno opáčko, uplně mimo to co jsme chtěli jet, ale radost. jeste dopiluju techniku, naucim se mostit aby to bylo prostě dokonaly...ale radost byla
Mrtvolky
8x 50kg
6x 70kg
6x 70kg
5x 80kg
5x 80kg
5x 80kg
Přítahy VČ v předklonu s položením na boxík nadhmatem
nova varianta cviku a super, bralo to parádně
15x osa
10x 40kg
8x 40kg
8x 50kg
7x 50kg
fuf vic uz neslo...ztezklo to totalne :D ale jako super nahecovani od DK
"Shyby s dopomocí"
spíš teda podržení a negativní opáčko, chudinka DK se se mnou nadřel
5x
5x
5x
4x
Super serka pullover-stahování horní kladky proplyma rukama na uzko/ hammer lat pulldown podhmatem
nemohla uz jsem mit delsi pauzy :D musela jsem neco vymyslet k tomu ještě
20x 40lbs
12x 60lbs / 8x 40kg
12x 60lbs / 8x 40kg
10x 70lbs / 8x 40kg
10x 70lbs / 20x 20kg
Chvilka pozování/čtvrtobraty, chůze na podpatcích, výrazy ..pohledy , "klidové" pózy
Kardio pás 45minut
Joo byla sranda dneska na treninku, fakt jsem se nekolikrat i zasmala, příjemný zas necvičit sama. Díky za ukázku novýho cviku, kritiku techniky i porada v posingu... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
30.4. Hamtringy/zadek
no..puvodne jsem mela v planu odjet trosku jiny trenink, ale bikinka co jste mohli videt v posledním videologu Kubíka Šubrta Janička Jeřábková se mi nabídla, že mi ukáže nějaké cviky právě na tyto partie, a zejména na separaci těchto dvou svalů. Řikam si...to bude v poho ...po včerejším masakru to bude pohodicka :D no.,..po prvnim cviku jsem rychle zmenila nazor, vse v superseriích až triseriích
Superserie Legpress/Rumuni s osou
20x legpress (plošina odhadem 65-75kg) / 20x osa
bez prestavky porad dokola
Triserie Zanožování na stroji/rumuni na jedné noze s jč/výstupy na lavičku
no...všechny tři cviky nejdřív na jednu nohou, a pak všechny tři zas na druhou
20x / 20x 9kg jč / 15x - levá
20x / 20x 9kg jč / 15x - pravá
20x / 20x 9kg jč / 15x - levá
20x / 20x 9kg jč / 15x - pravá
bez prestavky porad
a ted silene krkolomnej cvik :D nevim nazev tak popíšu :D
rovnou lavičku zasuneme pod multipress, stopneme si na lavičku jednou nohou a provádíme jakoby mrtvý tah do holubičky :D
15x leva
15x pravá
15x leva
15x pravá
hned
"dojebavačka" triserie TRX zadek ve vzduchu a pritahy pat k němu / swing s jednoručkou / zatnutí na čas
15x / 15x 16kg / 30s
15x / 15x 16kg / 30s
15x / 15x 16kg / 30s
Výživný :D _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 3:10 pm Předmět: |
|
|
1.5. Prsa/biceps/triceps + kardio + posing
jsem fakt zamilovaná :D protože taknějak jsem pochopila, že zamilovaní jsou přtahováni k objektu svý lasky pořád, nemohou bez ni vydržet, stále na ni myslí atd...no...takže na svátek práce a všech zamilovanych jsem nečekaně v Eaglu  ..Olíbala jsem jednoručky, stroje, kotouče, osy :D snad nebudu mít opar nebo něco horšího :D
Bench
12x 25kg
10x 35kg
8x 40kg
8x 40kg
7x 40kg
6x 40kg
nechapu že na tric utahnu o 20kg víc prostě :D
Protisměrné kladky s 2s podržením v kontrakci
12x 20lbs
12x 20lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
8x 30lbs
Scottowka na stroji
10x 20kg na široko pumping
10x 20kg na uzko procitene
10x 20kg na široko procitene
10x 20kg na uzko s podržením a pomaličkým spouštěním
10x 20kg na široko  kazdy opacko hrozne tezky
5x 21 s ezetou
 v rychlem tempu, ale pomele brzdeni
Kliky na bradlech s dopomoci
8x
7x
7x
6x
6x
Superserie stahovani kladky nadhmatem / podhmatem před sebe
10x 40lbs / 10x 40lbs
10x 50lbs / 10x 50lbs
10x 60lbs / 10x 50lbs
10x 60lbs / 10x 50lbs
10x 60lbs / 10x 50lbs
 aaaaaaaaaaaauuu !!!! miluju ten natekly pocit :D
Kardio
10minut schody
40minut pás
Vyflusaná šup na podpatky , nahodit roztomily obličej a tjadáá
Pozování, chůze na podpatcích 20minut
a šup do práce na 9,5hodiny jako kazdej den :D a zejtra na 12ctku :D bože prosím ukažte mi někdo jak vypadá spánek :D asi jsem uz zapomnela co to je
jidlo:
snidane: avokado zapečené s vejcem
svačina: tuňák + zelenina + chroupkat kousek kokosu
oběd: 100g mleteho hoveziho, 26g tofu, zelene fazolky, brokolice, rajče (zapečené dohromady)
svačina: 100g mleteho hoveziho, 26g tofu, zelene fazolky, brokolice, rajče (zapečené dohromady)
večeře: 100g mleteho hoveziho, 26g tofu, zelene fazolky, brokolice, rajče (zapečené dohromady)
2. večeře: tuňák + zelenina
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Naposledy upravil Zlata dne pá květen 01, 2015 5:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 3:44 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Olíbala jsem jednoručky, stroje, kotouče, osy :D snad nebudu mít opar nebo něco horšího :D |
By mě zajímalo kolik borců se ti tam schovalo a tvářili se jako kus náčiní a ty v tom prvomájovém transu sis toho ani nevšimla a vlepila jim hudlana hned bych se tam zamaskoval jako třeba stroj na předkopávání
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | | Gohan napsal: | | citace: | | Olíbala jsem jednoručky, stroje, kotouče, osy :D snad nebudu mít opar nebo něco horšího :D |
By mě zajímalo kolik borců se ti tam schovalo a tvářili se jako kus náčiní a ty v tom prvomájovém transu sis toho ani nevšimla a vlepila jim hudlana hned bych se tam zamaskoval jako třeba stroj na předkopávání |
juuu :D no jelikož cvičím okolo poledne kdy jsem tu povětšinou sama, tak krom MMA borcu ve vedlejší místnosti jsem tam byla sama |
To je škody..tak snad ti to někdo do večera vynahradí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|