|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redvous

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
nechceš sem kdyžtak hodit nějaké foto před HD a ted? at jde vidět ta efektivita? projížděl jsem tu všechny stránky a nikde jsem fotku právě nenašel _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | On má doma určitě obyčejnou posilovací věž... promiň kámo za kritiku, ale na tom nevybuduješ nic a za 16 minut tím tuplem! |
Mám doma tuff stuff AXT 5,stroj na upažování,velká činka,180 kg v kotoučích,jednoručky,lavička ..........nemyslím si že se na tom nedá odjet kvalitní trénink
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | nechceš sem kdyžtak hodit nějaké foto před HD a ted? at jde vidět ta efektivita? projížděl jsem tu všechny stránky a nikde jsem fotku právě nenašel |
http://i29.tinypic.com/2d0fmnr.jpg ta fotky byla na straně 6
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
a vubec smesne je to cele, tenhle trenink ti nemuze nic dat. |
Alfou omegou HD je předvyčerpávaní,tzn. že na předvyčerpání se používají izolované cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
máš nějakou novější,protože jestli byla na straně 6 tak to je už víc jak rok stará fotka aaspon by bylo dobře vidět ten pokrok za rok. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
dobre, soutezis, ale urcite sis svoji formu navybudoval timto treninkem nebo takto cvicis porad? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | máš nějakou novější,protože jestli byla na straně 6 tak to je už víc jak rok stará fotka aaspon by bylo dobře vidět ten pokrok za rok. |
HD cvičím s přestávkami min. 3 roky,novější nemám,ale od ledna plánuji dietu,tak snad potom.
Naposledy upravil mentzers boy dne st červenec 28, 2010 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | dobre, soutezis, ale urcite sis svoji formu navybudoval timto treninkem nebo takto cvicis porad? |
Nesoutěžím,na to nemám,navíc jsem dost stydlivý,tohle byla moje první rýsovačka tak jsem si to na památku vyfotil,nebudeš mi věřit,ale až potom co jsem přešel na HD tak jsem se začal trochu zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
30.7.
Břicho
1.zdvihy nohou ................................1x15-20
2.zkracovačky na stroji ....................1x15-3-3*
Nohy
1.předkopy .....................................1x12-3-3*
2.legpress .....................................1x10-4-3*
Lýtka
1.výpony ve stoji ............................1x15-5-3*
celkový čas:18 minut
4-2-4
|
|
| nahoru |
|
 |
An-gel
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 6:50 am Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Draper napsal: | Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
Alfou omegou HD je předvyčerpávaní,tzn. že na předvyčerpání se používají izolované cviky. |
Při měření elektromagnetickou rezonancí se zjistilo - a to je velmi zajímavé - že vyššího zatížení např. prsních svalů při benchpressu dosáhneš předvyčerpáním - !?! - tricepsů. Pokud předvyčerpáš prsní svaly, dosáhneš paradoxně vyššího zatížení tricepsů.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 7:09 am Předmět: |
|
|
elektromagnetickou rezonancí asi těžko Anežko:) když už, tak EMG, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
An-gel
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
| An-gel napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Draper napsal: | Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
Alfou omegou HD je předvyčerpávaní,tzn. že na předvyčerpání se používají izolované cviky. |
Při měření elektromagnetickou rezonancí se zjistilo - a to je velmi zajímavé - že vyššího zatížení např. prsních svalů při benchpressu dosáhneš předvyčerpáním - !?! - tricepsů. Pokud předvyčerpáš prsní svaly, dosáhneš paradoxně vyššího zatížení tricepsů. |
|
|
| nahoru |
|
 |
An-gel
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | An-gel napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Draper napsal: | Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
Při měření elektromagnetickou rezonancí se zjistilo - a to je velmi zajímavé - že vyššího zatížení např. prsních svalů při benchpressu dosáhneš předvyčerpáním - !?! - tricepsů. Pokud předvyčerpáš prsní svaly, dosáhneš paradoxně vyššího zatížení tricepsů. |
|
Směješ se své hlouposti? Můžu se přidat?
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 4:31 pm Předmět: |
|
|
| An-gel napsal: | | mentzer's boy napsal: | | An-gel napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Draper napsal: | Promin, ale ty cviky jsou fakt smesne, kdybys jel timhle zpusobem alespon zakladni, tak nereknu, ze tech tvych 16 minut bude tvrdych, ale pullover na kladce, rozpazky na stroji, upazovani na stroji atd davat jako zakladni cviky
|
Směješ se své hlouposti? Můžu se přidat? |
Prosím,posluš si
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|