|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ktorý s uvedených troch tréningov je naj efektívnejší ? |
|
|
| Celkem hlasů : 0 |
|
| Autor |
Zpráva |
Pilot

|
Zaslal: čt září 24, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: pá září 25, 2015 1:35 am Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Viliam bodybuilder napsal: | | Pilot napsal: | Jel jsem HD podle Yatese, síla mi šla nahoru v každým tréninku, naprostá bomba, ale moc jsem nerostl.
Trénink podle Arnolda jsem solidně stagnoval, jak v síle tak objemech.
Nejlíp rostu na 8x8 od Girondu, ale ten trénink mě nebaví, tak ho jezdím jen když je nejhůř.
Ektomorf, natural. |
8x8 od girondu ? Popis mi to prosim blizsie hladal som na nete ale nenasiel som nic co to je zac?
A k tomu korte myslim ze hore pojdem lebo za tie 4kg som nebribral az tak svalov hlavne som pribral vela vody takze mi treba nejaky objemovy split.. Korte som siel na zvysenie sili svoj ucel to splnilo ;) |
No právě. Hodně lidí si pořád nedokáže připustit, že síla nerovná se svaly a trénovat jen na sílu znamená ochuzovat se o ideální růst svalů.
https://www.t-nation.com/training/girondas-8x8-training |
Doteď jsi jel 8x5 a teď pojedeš 8x8. To bude megazměna.
"Treba mi objemový split nabral som vodu."
😄
|
|
| nahoru |
|
 |
Viliam bodybuilder
|
Zaslal: pá září 25, 2015 9:43 am Předmět: :) |
|
|
Diki za link ale moja anglictina je na velmi slabej urovni : ( nevysvetlis mi prosim o co ide ? No nechcem velmi otravovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: pá září 25, 2015 4:49 pm Předmět: |
|
|
V práci máme experta, co nerozumí Slovensky, doufám, že mi neřekneš, že i tvoje čeština je na slabé úrovni :-D
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
| nahoru |
|
 |
Viliam bodybuilder
|
Zaslal: so září 26, 2015 5:13 am Předmět: B |
|
|
Na češtine som bol od mala vychovavany v telke len po česky chodilo vsetko takze po cesky viem :) diki
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: so říjen 03, 2015 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
rebl
|
Zaslal: čt říjen 08, 2015 9:17 pm Předmět: |
|
|
zdravím, trochu se musím pousmát pokud se natuři baví o HD, viděl někdo z vás foto Doriana a Menzera , je to trochu retro, a taky na jinou diskuzi, HD v natur "neudýcháš", ale ten prožitek stojí za to, pokud tě baví železo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|