S HLF som mal osobne skusenosti, aj sludmi co sa okolo toho tocia.
Bohuzial vsetko co ste tu pisali vyssie je pravda.
Distributori su casto len narychlo vyskoleni aby mleli zakladne frazy, nemaju najmensie tusenie o tom co su to energeticke naroky, kolko
proteinu a sacharidu by mal prijat ktory cviciaci clovek. Ohanaju sa casto skoleniami od znamych mien ako L.Ignaro nositel nobelovej ceny alebo dalsie velke mena ci uz z mediciny alebo sportu. Tieto skolenia ale nemaju odborny charakter, su to len dristy o tom ake su produkty uzasne a prakticky len repete katalogu HLF (na par skoleniach HLF som sam bol a nic zaujimave som sa nedozvedel, okrem toho ako krasne si niektori zarobia).
HLF je super pracovna prilezitost pre obycajnych ludi ktori chcu predavat doplnky obycajnym ludom, inu obe strany moc o vyzive a sporte toho nevedia a nemaju ponatia o inych nutricnych firmach a produktoch. Velmi nemila je ale v nasich podmienkach cena. Produkty su na cz/sk trh drahe ako prasa. Nehovoriac o tom ze rovnake produkty su v USA v katalogovych cenach o 50% lacnejsie.
Netvrdil by som ze su tie produkty shit, ale su to proste doplnky pre beznych ludi, cenovo su ale na tento cz/sk trh uplne mimo. Vacsina borcov co maka v poske zozerie F1 formulu za tyzden a krabicku toho ich top
proteinu za 2 dni. Bezny rozpocet by teda clovek mal mat asi 5 000 na tyzden aby to utiahol. To sa snazia distributori casto vykompenzovat uzasnymi pribehmi ako zazracne bude clovek zdravy a stihly. Snazia sa predat ludom sen za tazke peniaze.
Ak by nahodou mal niekto super ideu ako nechat v HLF mnozstvo prachov aby sa nedaj boze stal supervizorom tak nech mi prosim napise, ja mu porozpravam ako to v realite chodi.