Herbalife

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Herbalife  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Herbalife
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:

Ty jses zaregistroval kuli mě?

Určitě, 26.1.2011 jsi ho uplně vyprovokoval
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shooter

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
shooter napsal:

Ty jses zaregistroval kuli mě?

Určitě, 26.1.2011 jsi ho uplně vyprovokoval

A jó vlastně jsem si nevšiml

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 29, 2013 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ragu napsal:

Služebníček.

Herbalife funguje samozřejmě nejlíp v kombinaci se saunovacím pásem a dekou s magnetem.

strong first post!!!
Smile04

PříspěvekZaslal: út duben 30, 2013 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsem si četl ty "hubnoucí přípravky" za 1500,- a zjistil sem že je to vlastně jenom jakasi hmota co naboptna v žaludku no potěš prdel

mimoto babku okradli aji o gatě...

jejich praktiky jsou až řekl bych HUMUS

slyšel sem že klienty co jdou nazorově proti nim začnou klidně urážet apod aby dosahli sveho, no ale každopádně pokud jste někdy někdo zvás ( a věřím že ano ) hledali přivydělek či práci jako a ted pozor! :D

vyživovy poradce, ci sestavovac jidelnicku a podobny srance :) nasel sem celkem asi 15 ( !!! ) inzeratu na ruznych strankach od různých lidí...

tito lidé tam píšou jak můžete lidem pomáhat a vydělat si atd atd o herbalifu ani slovo :D... podezření jsem začal čichat když jsem zjistil že 10 z těchto inzeratu je na jednu adresu...

na facebooku jednoho ze jmenovanych nabizeču inzeratu jsem našel jenom vbelke logo herbalife... všechny ony inzeraty ( a dost se lišily obsahově ale byly velmi atraktivní z hlediska toho že se lidem nemusí moc lhát - což dělám nerad) no a nakonec prostě ze všech vylezl herbalife...

co na to říct... když se schovavaji pod inzeraty jako poradce v oblasti výživy :D stydí se za svoji vlastní značku...protože ví, co si o nich lidi myslí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
wiro

PříspěvekZaslal: st květen 01, 2013 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S HLF som mal osobne skusenosti, aj sludmi co sa okolo toho tocia.

Bohuzial vsetko co ste tu pisali vyssie je pravda.
Distributori su casto len narychlo vyskoleni aby mleli zakladne frazy, nemaju najmensie tusenie o tom co su to energeticke naroky, kolko proteinu a sacharidu by mal prijat ktory cviciaci clovek. Ohanaju sa casto skoleniami od znamych mien ako L.Ignaro nositel nobelovej ceny alebo dalsie velke mena ci uz z mediciny alebo sportu. Tieto skolenia ale nemaju odborny charakter, su to len dristy o tom ake su produkty uzasne a prakticky len repete katalogu HLF (na par skoleniach HLF som sam bol a nic zaujimave som sa nedozvedel, okrem toho ako krasne si niektori zarobia).

HLF je super pracovna prilezitost pre obycajnych ludi ktori chcu predavat doplnky obycajnym ludom, inu obe strany moc o vyzive a sporte toho nevedia a nemaju ponatia o inych nutricnych firmach a produktoch. Velmi nemila je ale v nasich podmienkach cena. Produkty su na cz/sk trh drahe ako prasa. Nehovoriac o tom ze rovnake produkty su v USA v katalogovych cenach o 50% lacnejsie.

Netvrdil by som ze su tie produkty shit, ale su to proste doplnky pre beznych ludi, cenovo su ale na tento cz/sk trh uplne mimo. Vacsina borcov co maka v poske zozerie F1 formulu za tyzden a krabicku toho ich top proteinu za 2 dni. Bezny rozpocet by teda clovek mal mat asi 5 000 na tyzden aby to utiahol. To sa snazia distributori casto vykompenzovat uzasnymi pribehmi ako zazracne bude clovek zdravy a stihly. Snazia sa predat ludom sen za tazke peniaze.

Ak by nahodou mal niekto super ideu ako nechat v HLF mnozstvo prachov aby sa nedaj boze stal supervizorom tak nech mi prosim napise, ja mu porozpravam ako to v realite chodi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Herbalife Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: