No dobre, najlepší sa nedá presne definovať, ale komerčne najúspešnejší sú. Je pravda, že Kanye sa dosť od čistého rapu odkláňa, čo sa týka vlastnej produkcie, takisto aj T.I. Ale Wayne a Jay-z sú podľa mňa 2 najlepší na súčasnej scéne...samozrejme každý ma právo na vlastný názor, ale čo Wayne dokázal za posledné 2-3 roky sa v histórii podarilo iba málokomu.
Wayne se ti bud libi a nebo ho nesnasis..ale neda se mu uprit, ze jak dokaze pracovat s hlasem, tak to dokaze fakt malokdo, ja ho driv nemusel, ale proste ma kvality, ktery nejdou ignorovat silena flow rozbityho skreta
dokazal ledatak hovno, raperi co neco dokazali su napr.2pac,ODB,wutangclan,public enemy,NWA a dalsi, ved okrem komercnych bullshitov nevydava wayne nic poradne, a komercne najuspesnejsi moze byt ako chce, rap predsa neje o komercii
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru