to jak se dokázal vypracovat a ještě k tomu tady,to je fakt něco...většinu jeho textů mu dávám za pravdu,páč vím jaký to je být v horší situaci (nebudu to rozvádět)
kam se dostal, neřeším, řeším, že se mi nelíbí to, co dělá a jak to dělá, a když to neumí jinak než takhle, tak mě to nezajímá. mě prostě neoslovil ničím, co by nedokázal někdo průměrně talentovanej s trochou štěstí a touhou jít si za svým. tím chci jen říct, že dle mého názoru prostě nemá talent. toť můj názor.
jasný,každej má jinej názor....ale nechápu,jak třeba takovej lil jon může bejt úspěšnej
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
jasný,každej má jinej názor....ale nechápu,jak třeba takovej lil jon může bejt úspěšnej
to já zas chápu velmi dobře. ať chceš nebo ne, lidstvo (když to přeženu) se prostě chová jako stádo tupých ovcí. no a toho prostě využívá hudební průmysl, použijou pár osvědčených věcí a cpou to všude a když si člověk nemá možnost vybrat nic jinýho, tak šáhne po tom, co se mu nabízí. ale naštěstí je tady net, fóra, diskuze, takže to zas až tak s náma lidma špatný nebude.
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru