Nemel sem ho moc v lasce, ale v textech ceskych raperu sem se castecne nasel. Bezkonkurencni je pro me slovenskej HIP HOP v podobe H16, Kontrafakt a velmi slusne jim obcas asistuji i kolegove z Polska. Z ceskyho snad jen par veci od PSH a od Indyho a Wiche temer vsechno. Z tech americkych se mi libi spis ten neznamej a ne moc komercni, kterej posloucham pres internet na www.beatbasement.com
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Já teda hip hop můžu.Například jako každý Vánoce i letos jsem si poslechl výbornou a podle mě asi jednu z nejlepších desek vůbec - Naughty By Nature - Poverty's Paradise (1995)
mne se hudba nelibi....ale libi se mi vrteni zadeckem - nejake to ma i tanecni pojmenovani ....to bych chtela umet
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
Sračky, sračky, sračky
Krále rapu (hip hopu) tady asi nikdo nezná co?
Jeho jméno zní 2pac
jezis diky moc za osvetu, uz sem to jmeno zadal do googlu a hledam si info..skoda, ze takovych chytrych lidi jako ty neni vic
tady někdo chce být vtipnej
To myslis ten tvuj podpis? HAHAHAHA verim ze se tomu budou smat jeste deti nasich deti.
Edit:Tvoje reakce byla asi jako kdybych ja prisel na forum Formule jedna. Rekl jim ze rychla jizda je pro curaky a jestli vi jak se jmenuje nejlepsi jezdec formule...ne?nevite? Byl to Schumacher. HAHAHAHA
_________________ Proud member of the Axis of evil
Sračky, sračky, sračky
Jeho jméno zní 2pac
jezis diky moc za osvetu, uz sem to jmeno zadal do googlu a hledam si info..skoda, ze takovych chytrych lidi jako ty neni vic
To myslis ten tvuj podpis? HAHAHAHA verim ze se tomu budou smat jeste deti nasich deti.
Edit:Tvoje reakce byla asi jako kdybych ja prisel na forum Formule jedna. Rekl jim ze rychla jizda je pro curaky a jestli vi jak se jmenuje nejlepsi jezdec formule...ne?nevite? Byl to Schumacher. HAHAHAHA
ja sem na to ani nechtel reagovat.. ta definice je krasne vystizna ..treba to pochopi i ta hloupa Romanka
Sračky, sračky, sračky
Jeho jméno zní 2pac
Nebylo to myšleno jakože ho tu nikdo nezná, ale bylo mi divný, že ho jsem nikdo nenapsal. Blbě jsem to napsal, moje chyba, ale nebudu se tu obhajovat.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru