|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: so únor 15, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
v hodinkach je velka cenoa mezera, bud mas klasiky casio,festina,seiko apod. do nejakych 20k treba, pak nic nic a dale se bavime omega,heuer,geneve atd atd coz uz si proste normalni clovek nedovoli, takze tam neni nic moc mezi a kazdy si velmi rychle uvedomi jestli ma nebo nema 150 tacu na hodinky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: so únor 15, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Hlavně moc nechápu, proč bych si měl kupovat nějaký hodinky za 60 tisíc, když jezdím ve ford focusu a oblíkám se sportovně. Nemám potřebu si hrát na nějakýho ultra pracháče, když za to naprvý nemám a za druhý nevím koho bych tím měl oslňovat :))
Edit: kdybych vyhrál 400 milionů ve sportce, tak bych si třeba koupil hodinky za 30 tisíc... :) do teď jsem žádný neměl na delší nošení a myslím, že hodinky jako hodinky :) .... když někde nechám hodinky za 10ku, budu nasranej, ale svět se nezboří, když někde nechám hodinky za 100k, půjdu skočit z okna :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:03 pm Předmět: |
|
|
Souhlas Grimley, pokud člověk neni 5 dní v týdnu v obleku od rána do večera a nejedná s nějakejma vysoce postavenejma lidma, tak si myslím, že je škoda cpát x desítek tisíc do hodinek, nedej bože, že je pak někde necháš nebo rozflákáš.
Dovolil bych si citátek:
"Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které nemají rádi." _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
To fakt vám nestačia hodiny do 50 evri, alebo v mobiloch? Toto ide fakt mimo mňa podobné výstrelky... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Vždycky se říkalo, že ne hodinkách, brýlích a botách se nešetří. Já bych do toho přidal ještě opasky :)
Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa. Navíc, když si koupíš švýcarky, budeš mít ještě jednou co nechat potomstvu.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:43 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Souhlas Grimley, pokud člověk neni 5 dní v týdnu v obleku od rána do večera a nejedná s nějakejma vysoce postavenejma lidma, tak si myslím, že je škoda cpát x desítek tisíc do hodinek, nedej bože, že je pak někde necháš nebo rozflákáš.
Dovolil bych si citátek:
"Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které nemají rádi." |
hezkej citát a pravdivej
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Vždycky se říkalo, že ne hodinkách, brýlích a botách se nešetří. Já bych do toho přidal ještě opasky :)
Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa. Navíc, když si koupíš švýcarky, budeš mít ještě jednou co nechat potomstvu. |
Holt, tak potom nenosím žiadne šperky, hrôza, čo? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 15, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
Boty, ze zdravotního hlediska proč, ne. Brýle nevim no, tam jde spíš o skla, než o obroučky.
Jedinej šperk jsou hodinky? Bože, kdy lidi přestanou být ovce, co si nechaj diktovat, co se má nosit, nebuď pošuk jak Spazik, kterej všechno kritizuje a pak jsem hodí nějakej vohoz, v kterém by nikdo z fora nešel o půlnoci ani vynést koš. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 15, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Vždycky se říkalo, že ne hodinkách, brýlích a botách se nešetří. Já bych do toho přidal ještě opasky :)
Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa. Navíc, když si koupíš švýcarky, budeš mít ještě jednou co nechat potomstvu. |
Necháš leda hovno Já prodával vsechny za třetinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 15, 2014 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Já nechtěl rozjet žádný hejty prostě jsem se jednou plácl přes kapsu, abych už měl na pořád něco, co ke mě prostě patří. Někdo se žení, někdo si koupí hodinky no |
Já ale ani nevím co sis koupil..to jen konstatuju jak to ve skutečnosti je a to nemluvím o tom jak většina těch rádoby snobu koupí repliky ve snaze dělat ze sebe něco co nejsou..obvyklý sport Čechů
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so únor 15, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
Repliku poznas podle vahy, ne? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so únor 15, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa. | Jsem ženatej a nosím snubní prsten. Hodinky nenosím. Jsem kvůli tomu gay? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so únor 15, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Moocha napsal: | | Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa. | Jsem ženatej a nosím snubní prsten. Hodinky nenosím. Jsem kvůli tomu gay? |
Ty vole
BTW: Nevím proč, ale vždycky jsem si to tak trochu myslel. Aspoň v tom mám teď jasno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|