Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Repliku poznas podle vahy, ne?

Ani hovno.Ačkový repliky ty určitě nepoznáš,leda hodinář nebo zkušenej machr a to je musí prohlídnout pořádně.na ruce oblafnou kohokoliv.Taky áčko není za litr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Moocha napsal:
Turku: Hodinky jsou jediný šperk pro chlapa.
Jsem ženatej a nosím snubní prsten. Hodinky nenosím. Jsem kvůli tomu gay?

nee,ty jsi gay úplně kvůli něčemu jinýmu..teda hlavně,že jsi na chlapy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DMS

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
DMS napsal:
kolik vam je let? proc si nekoupite misto tech sracek raci opravdovy hodinky?

je mi 23 :)) a nepotřebuju mít hodinky v ceně ojetýho auta... vydělávám sice dost, ale nejsem snob

presne tohle jsem cekal :))

lidi tomu nerozumi a nalitnou na marketingovy komercni blafaky a mysli si ze "hodinkama" armani diesel storm fossil hilfiger hugo boss dnes uz i festina zapusobi na ostatni křupany

na co kupovat fejky? Kupuju si veci na ktery mam ne? Nevidim nic spatnyho kdyz si clovek koupi drahy hodinky kdyz na to ma.... ne kdyz si koupi drahy hodinky aby delal machra ale jezdi salinou a bydli s 3 lidma v garzonce.

poradny hodiny nemusi byt rolády nebo béčka jak si kazdy nezainteresovany gentleman mysli, švýcarský hodinky jdou koupit od 3000 ale na ronnie shopu je nemaji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Jedinej šperk jsou hodinky? Bože, kdy lidi přestanou být ovce, co si nechaj diktovat, co se má nosit, nebuď pošuk jak Spazik , kterej všechno kritizuje a pak jsem hodí nějakej vohoz, v kterém by nikdo z fora nešel o půlnoci ani vynést koš.

Jo, tak to mě pobavilo.

A ještě bych dodal, že Moocha má ty svoje opasky tak rád, že bych se nedivil, kdyby se na jednom i oběsil. Potom bude té kvality možná litovat.
cipinek

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 1:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kupte si Primky a dejte pokoj všichni
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
v hodinkach je velka cenoa mezera, bud mas klasiky casio,festina,seiko apod. do nejakych 20k treba, pak nic nic a dale se bavime omega,heuer,geneve atd atd coz uz si proste normalni clovek nedovoli, takze tam neni nic moc mezi a kazdy si velmi rychle uvedomi jestli ma nebo nema 150 tacu na hodinky

To není vůbec pravda, podívej se třeba na http://www.chronoshop.cz/
Hodinky seženeš v každé cenové kategorii - ostupňováno po tisícovce od 0,- až po několik milionů.
Jenom to nejsou značky, které zná každej Franta Novák (Casio, Seiko, Festina, Omega, Rolex).
kubaz

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mas asi pravdu, ale to byl ode me jen subjektivni nazor na znacky, ktere nosim a uznavam prave ja
Spazik

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Jedinej šperk jsou hodinky? Bože, kdy lidi přestanou být ovce, co si nechaj diktovat, co se má nosit, nebuď pošuk jak Spazik , kterej všechno kritizuje a pak jsem hodí nějakej vohoz, v kterém by nikdo z fora nešel o půlnoci ani vynést koš.

Ovce jsou spíš ta většina lidí, co nakupuje nějaký předražený šmejdy "made in china" od všeobecně známých značek, kde se platí 10% ceny za produkt a 90% za makreting, management značky a to že mají obchody/butiky na prominentních adresách, kde se platí desítky/stovky tisíc za nájem :-)
Viz. jak tu někdo postoval ty hodinky Festina, které prostě nemůžou na výrobě stát víc jak pár desetikorun/nižších stokorun a prodávají se za 14tis.

Kdo není ovce a povrchní snob, tak si nekoupí obyčejné bílé triko v hodnotě 100,- od nějaké profláknuté značky typu Armani apod. za litr nebo konfekční košili za 3tis., ale najde si svého krejčího a za menší peníze něž od těchto "značek" dostane daleko lepší produkt a na míru.

Podobně tak v hodinkách, kdo chce dobrý produkt za férovou cenu, nekoupí si Rolexy nebo Breitlingy, kde platí krom hodinek hlavně cedulky na vozech Formule 1 obrazně řečeno.
MSG

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Firmy jako Armani, Diesel, Storm, Fossil, Hilfiger, Hugo boss, Puma atd. nejdou hodinářský firmy. Dělají sice možná dobrou módu, ale to je jako bych si měl kupovat koňak od Weidra. Protože někdo umí něco dobře, nemusí umět dobře neco jinýho. Čili tyhle "hodinky" pak jedou v Číně, kde v noci na lince jedou to samé jako nějaký no-name za pár korun.

Grimly - za ty peníze je to předražený. Přece jen to je casio... nic proti casiu, ale tohle je stejná hloupost jako Škoda Felicia v provedení Laurin&Klement. Co třeba tyhle Tissotky:
http://www.timestore.cz/Znacka/Tissot-303/Tissot-V8-Chronograph-512 ?
Viděl jsem je naživo a jsou moc pěkný. Jemný retro design, sportovní i elegatní zároveň a slušné jméno.
Jediný, že mají vodotěsnost jen 100m, což je tak plavání max. (navíc pásek je kůže).

Jen pro srandu, níže uvádím seznam jmen, pod kterými se prodávají činské no-name shity (základ je německy nebo francouzsky znějící jméno):

A. George & Son
Aeromatic 1912
Akzent
Apogäum
Astbury & Co
Astroavia
Baxx & Bloom
Buchner & Bovalier
Breytenbach
Cathay
Cavadini
Charles Delon
Claude Valentini
Claudio Marrantani
Denacci
Elysee
Estana
Galileo 1583
Gebrüder Müller
Geneva
Haas & Cie.
Hamberg & Söhne
Jacques Cantani
Javelle
Klaus Kobec
Krug-Bäumen
Laurine
Linhart
Linnhoff & Lorenz
Lobor
Louis Bolle
Louis Valentino
Maier & Söhne
Montres Allison
Newton-Sons
Olivier Witteaux
Oskar Emil
Ottimo
Perigäum
Phénex
Pierre Lorount
Pierrini
Pionier
René Barton
Roebelin & Graef
Röthlin 1878
Rousseau
Schaumburg Watch
Stührling
Tauchmeister
Theorema
Trias
UMK
Yves Camani
MSG

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad fejky (repliky) - za mě je to něco jako si koupit pozlacený mosazný řetízek (prsten, náušnice atd.) místo zlatého. Sice okolí většinou u kvalitních replik nic nepozná (pokud hodinky hrubě neodporují vašemu soc. statusu - těžko věřit, že zedník má třeba rolexky, navíc při zedničení), nicméně sami dobře víte, co máte. Takže za mě je rozhodně lépe si koupit nefalešné hodinky levnější značky, které už můžete mít od cca 3000Kč slušné v mechanice (mírně jeté), např. Seika.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MSG napsal:
ad fejky (repliky) - za mě je to něco jako si koupit pozlacený mosazný řetízek (prsten, náušnice atd.) místo zlatého. Sice okolí většinou u kvalitních replik nic nepozná (pokud hodinky hrubě neodporují vašemu soc. statusu - těžko věřit, že zedník má třeba rolexky, navíc při zedničení), nicméně sami dobře víte, co máte. Takže za mě je rozhodně lépe si koupit nefalešné hodinky levnější značky, které už můžete mít od cca 3000Kč slušné v mechanice (mírně jeté), např. Seika.

Jenže repliky si nekoupí zedník,ale přesně ta sorta dnešník rádoby snobů-blbů,kteří chtějí vypadat jako pracháči a mega manažeři a přitom nejsou a nemají na to.Olítaný bávko nebo audinka na lízačku,repliky Rolexek atd..a ona se nějaká zlatokopka chytne.Pak zjistí,že blb má hovno a uteče a koloběh lží a slibů se opakuje je jich všude plno
Lunreal

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm tak jsem si to tu pročetl a moje milé festiny tu docela pomlouváte, to mě nepotěšilo, myslel jsem, že jde aspoň o trochu rozumné hodinky :)
MSG

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Klid, já je koupil taky a myslel si, že mám bůhvíco :-)
Shit to vyloženě není, prostě levný hodinky. Vetšině lidí naprosto postačí.
Spazik

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Hmm tak jsem si to tu pročetl a moje milé festiny tu docela pomlouváte, to mě nepotěšilo, myslel jsem, že jde aspoň o trochu rozumné hodinky :)

Buď rád, že sis nekoupil Hublot, to je taky značka založená převážně na marketingu, jen by si v tom byl za 500k
Grimley

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.designboom.com/wp-content/uploads/2013/04/hublotLa02.jpg

každopádně tyhle hublot vypadaj mazaně :)))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: