Chtel bych se zeptat jestli se tu najde nekdo, kdo uz delal Roastbeef, nasel jsem hodne odlisnych receptu do ceho a na jak dlouho flak masa nalozit, tak bych chtel raci tip od nekoho kdo to uz delal a povedlo se mu to.
Chtel bych se zeptat jestli se tu najde nekdo, kdo uz delal Roastbeef, nasel jsem hodne odlisnych receptu do ceho a na jak dlouho flak masa nalozit, tak bych chtel raci tip od nekoho kdo to uz delal a povedlo se mu to.
roastbeef bez nakládání (nebo jen s minimálním nakládáním): roštěnou odblanit, udělat směs: olej, worchester, pepř, sůl, celozrnná hořčice /lepší než kremžská, používám Rapunzel, rozmarýn, vše rozmichat, natřít ze všech stran, dát do lednice na 1-2 hodiny, potom rozpálit troubu na max /250 stupňů/, po deseti minutách maso vložit, dvacet minut nechat, po dvaceti minutách stáhnout na 120 stupňů a dopékat 15-20 minut. Záleží od tloušťky masa, ideální je naporvchu kůrčička a uvnitř krvavý...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru