Hovězí maso


Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hovězí maso  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hovězí maso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Které maso máte nejradši?
Hovězí
49%
 49%  [ 41 ]
Drůbež
34%
 34%  [ 29 ]
Zvěřina(srnčí atd.)
9%
 9%  [ 8 ]
Ryby
6%
 6%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 83

Autor Zpráva
Seva98


PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel bych se zeptat jestli se tu najde nekdo, kdo uz delal Roastbeef, nasel jsem hodne odlisnych receptu do ceho a na jak dlouho flak masa nalozit, tak bych chtel raci tip od nekoho kdo to uz delal a povedlo se mu to.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diesel Vin


PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Chtel bych se zeptat jestli se tu najde nekdo, kdo uz delal Roastbeef, nasel jsem hodne odlisnych receptu do ceho a na jak dlouho flak masa nalozit, tak bych chtel raci tip od nekoho kdo to uz delal a povedlo se mu to.



roastbeef bez nakládání (nebo jen s minimálním nakládáním): roštěnou odblanit, udělat směs: olej, worchester, pepř, sůl, celozrnná hořčice /lepší než kremžská, používám Rapunzel, rozmarýn, vše rozmichat, natřít ze všech stran, dát do lednice na 1-2 hodiny, potom rozpálit troubu na max /250 stupňů/, po deseti minutách maso vložit, dvacet minut nechat, po dvaceti minutách stáhnout na 120 stupňů a dopékat 15-20 minut. Záleží od tloušťky masa, ideální je naporvchu kůrčička a uvnitř krvavý...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hovězí maso Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: