| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:37 am Předmět: BMI |
|
|
ještě Ahoj
at delám co dělám at jim sacharidu kolik mám a bílkovin taky a tuku taky tak mám málo Kcal.
BMI mám 1420kcal a prostě maximálně co se dostanu tak je 1200Kcal i v tréninkovej den a v netreninkovej den...jist se fakt už víc nedá ...nebo už nevim co by ale to bych měla zase strašně sacharidu i bilkovin moc...
tréninky nešetřim cvičim docela dlouho .slabá se necejtim...a tu stravu mám vyváženou ...vždy rýže s masem třeba pečivo zelenina správný tuky...
myslíte že to vadí když jim pod hodnotu BMI?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
no nevim cejtim se strašně plná. a třeba banány miluju dávám siho i do ovesky ráno...ale pak mám zas strašně moooc sacharidu třeba než bych měla mít na hubnutí
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
a kolik máš teda sachrů, bílkovin a tuků na den?
já to taky nepřekročím to svoje a přitom jím mnohem víc???
na druhou stranu bych se tím fakt nenervovala, jez tak, abys neměla hlad a snaž se zdravě, dost ovoce, zeleniny, vlákniny, kvalitní bílkoviny a sacharidy.
přejídat se, abys jedla dle nějaké tabulky nemá smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 11:56 am Předmět: Re: BMI |
|
|
| kateřina napsal: | ještě Ahoj
at delám co dělám at jim sacharidu kolik mám a bílkovin taky a tuku taky tak mám málo Kcal.
BMI mám 1420kcal a prostě maximálně co se dostanu tak je 1200Kcal i v tréninkovej den a v netreninkovej den...jist se fakt už víc nedá ...nebo už nevim co by ale to bych měla zase strašně sacharidu i bilkovin moc...
tréninky nešetřim cvičim docela dlouho .slabá se necejtim...a tu stravu mám vyváženou ...vždy rýže s masem třeba pečivo zelenina správný tuky...
myslíte že to vadí když jim pod hodnotu BMI? |
Když jíš nějakých 10-15 % pod svojí kalorickou potřebu, tak jíš dobře. Problém je v tom, že tvoje kalorická potřeba se strašně blbě stanovuje. Je dost odlišná od bazálního metabolismu, takže se neustále pohybuješ jen v odhadech. Proto je nejdůležitější poslouchat své tělo, diety mít mírné a pozvolné. Jestliže najedeš na tvrdou dietu, seznámíš se jako většina dietujících s jojo efektem.
Když jsem to tu tak četl, jaký máš pohyb kromě posilovny?
|
|
| nahoru |
|
 |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
děkuju moc za odpovědi všem!!
měla bych mít ....88bílkovin
154sachru
do 50g tuk
BMR 1420
při tréninku spálim určo 600
|
|
| nahoru |
|
 |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
děkuju moc za odpovědi všem!!
154sachru
do 50g tuk
BMR 1420
při tréninku spálim určo 600
|
|
| nahoru |
|
 |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:08 pm Předmět: |
|
|
jinak pohyb kromě posilovny, pěšky nachodím asi hodku denně občas joga a víkendy badminton nebo tak.. po posilce většinou na 20 minut cardio
a bydlim v 5 patře a to jdu taky několikrát denně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:26 pm Předmět: |
|
|
| kateřina napsal: | děkuju moc za odpovědi všem!!
154sachru
do 50g tuk
BMR 1420
při tréninku spálim určo 600 |
Nejsem odborník, ale tipl bych si že budeš typický příklad člověka se zpomaleným metabolismem. Zkus zkontakovat člobrdu "Esko" z tohoto fora zda by ti nedal pár rad jak s tím bojovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
těch sacharidů bych dala aspoň 190g a to min. jsou to tak 3g na 1 kg tvé hmotnosti možná by bylo lepší i 250g....což máš ty 4g
jinak to je celkem dobrý....možná bych dala i těch tuků víc 1g/1kg tvé váhy  doplňuj ořechama apod.
si vem, když nejíš ani bazál a ještě toho polovinu spálíš....z čeho mají růst svaly.....pohybu máš ažaž, takže je chyba ve stravě, pokud nehubneš
|
|
| nahoru |
|
 |
kateřina
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 4:09 pm Předmět: |
|
|
podívám na Esko
a zvýšim teda macros :-)