Hybrid Training

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hybrid Training  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Hybrid Training
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
smetak

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

haha, koukni na tohle
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

videl sem:) spatna komedie no..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.12.

DEADLIFT - 20x1 142,5kg (OTM)

KB MILITARY PRESS - 3x32kg, 7x28kg
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zas te trochu budu otravovat jo :))

Ciste ze zvedavosti kdyz das 3x32kg jednoruc military. Ses schopen dat dvojnasobek a vic i na normal obouruc military? By me zajimalo jak velky to ma prenos sily, precejenom u toho jednoruce, das vetsinu tenze v tele do jedny ruky, tudiz by to mohlo produkovat vetsi silu, ktera by ale uz nemusela byt stejna u obourucni varianty. A taky tlacis kratsi drahu a nezacinas to z klicni kosti, kde je kritickej bod.

A vubec proc obcas nezaradis obourucni variantu, kdyz mas doma velkou osu? Precejenom se na tom lip prihazuje a kontroluje progres. Jen otazka, klidne me muzes vyfakovat nebo po me mrsknout kettlebellem
Moocha

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, zní to dobře, ale myslím, že to nefunguje. Osa ti dává šanci lámat a trhat činku a tím ještě přidávat na tenzi. Já mám na military s osou víc než dvojnásobek toho, co dávám na KB MP.
Oddo

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Zas te trochu budu otravovat jo :))

Ciste ze zvedavosti kdyz das 3x32kg jednoruc military. Ses schopen dat dvojnasobek a vic i na normal obouruc military? By me zajimalo jak velky to ma prenos sily, precejenom u toho jednoruce, das vetsinu tenze v tele do jedny ruky, tudiz by to mohlo produkovat vetsi silu, ktera by ale uz nemusela byt stejna u obourucni varianty. A taky tlacis kratsi drahu a nezacinas to z klicni kosti, kde je kritickej bod.

A vubec proc obcas nezaradis obourucni variantu, kdyz mas doma velkou osu? Precejenom se na tom lip prihazuje a kontroluje progres. Jen otazka, klidne me muzes vyfakovat nebo po me mrsknout kettlebellem

Přispěju svojí troškou do mlýna :) Já mám v současné době na tlak ve stoje s jednoručkama PR 1x28ky, což je v součtu 56kg a na military mám PR 1x70kg, takže rozdíl tam asi bude :) rozhodně u mě..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasan hosi, ono to da rozum, u cviku kde existuje oborucni i jednorucni varianta, vzdy obourucni vyhrava. Jen u toho kettlebellu a tlaku ve stoje jsem si tim nebyl jistej. Jelikoz jak jsem psal, kettlebel zacina se vys, kritickej bod u military je start z klicni kosti, kratsi draha a tim ze clovek stoji, tak u tlaku jednou rukou nahyba telem na jednu stranu aby to vyrovnal. Tudiz tam, mozna pracuji i dalsi jine svaly zad. Jakoby mikro malinky bent press. Ok, uz verim, uz me staci jen aby to dolcegusto potvrdil jeste svym vykonem v military a budu spokojen :))
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já Tě zas naseru jo? S kb dám víc. Specificita je děvka ;))

Btw, jednoruč a obouruč se nedá porovnávat i kvůli mobilitě... A s kb je větší rozsah pohybu ;)

Moocha: lámání činky a obdobné jedi triky se dají provozovat i s kb ;)
Moocha

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Tak já Tě zas naseru jo? S kb dám víc. Specificita je děvka ;))

Btw, jednoruč a obouruč se nedá porovnávat i kvůli mobilitě... A s kb je větší rozsah pohybu ;)

Moocha: lámání činky a obdobné jedi triky se dají provozovat i s kb ;)

Ok, ale ten výkon je dán tím, že netrénuješ obé. Není to faktory, které zmiňoval Magion.

A můžeš leda rotovat vně, lámat snad ne, ne?
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Ok, ale ten výkon je dán tím, že netrénuješ obé.

To si myslim, ze je hlavni duvod, pokud to je pravda.
Ja dokazu treba velmi dobre profitovat z prenosu z jinych doplnkovych cviku do zakladnich cviku. Proste vim kde mam slabinu a posilim ji. Aniz bych se urputne soustredil na ony zakladni cviky, ale samozrejme je odjedu s mensim objemem prace a lehce, dynamicky abych si zachoval pohybove vzorce daneho pohybu. Podminkou je zmakla technika zakladniho cviku a vyhodnoceni slabiny v nem. Proto me i vyhovuje takovej Westside method, kde se clovek vicemene hlavne soustredi na slabiny a ty pak promitne ve vetsi PRka, ale do toho mi sedi i styl Easy strentgh, kdy clovek neustale procvicuje jeden pohyb, piluje jeho dovednost a tez se to promitne do vetsiho PRka. Takze jakejsi kompromis je pro me ideal :)
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
kdyz das 3x32kg jednoruc military. Ses schopen dat dvojnasobek a vic i na normal obouruc military?

urcite ne:)

magion napsal:

By me zajimalo jak velky to ma prenos sily, precejenom u toho jednoruce, das vetsinu tenze v tele do jedny ruky, tudiz by to mohlo produkovat vetsi silu, ktera by ale uz nemusela byt stejna u obourucni varianty. A taky tlacis kratsi drahu a nezacinas to z klicni kosti, kde je kritickej bod.

u me, rekl bych, nulovej prenos.. z jistejch duvodu, bych se jednou rad dostal na 1/2 bw kb mp, coz je teda ted v nedohlednu a otazka je, jestli se k nemu vubec nekdy dopracuju, na military se temer nezlepsuju, vyzkousenejch dost programu a nikdy sem se o moc dal nehnul.. cestu vidim pres zlepsovani se ve floor/bench pressu:) a k tomu mp jenom doplnkove..

magion napsal:

nerad ji premistuju navic mi to neprijmne rozhodi set up a obira o kg.. stojany nemam a vubec, nesnasim mp
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš tlačit víc, musíš tlačit víc :))

Pravděpodobně ti zaostávají přední delty za tricákama. Jelikož Floorpressy máš dle mého dost dobrý, a tam je eliminován ten počáteční rozjezd ramenama.

Co bych ti já doporučil je Bradford press, cvik pouze na delty s maximálním vyřazením práce tricepsů. Klidně jen doplňkove k tvým tréninkum, 3x týdně po dvou, třech serkách.

Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Jasan hosi, ono to da rozum, u cviku kde existuje oborucni i jednorucni varianta, vzdy obourucni vyhrava...

Presne naopak. Pri jednoručnej variante sa vieš nahnúť trupom do strany a to zlepšuje tlakovú pozíciu. U mňa to dosť vidno napr. pri výraze kedy 45 kg jednoručku dostanem nad hlavu kedykoľvek, ale 90 kg obojruč ani náhodou.
DolceGusto

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Pokud chceš tlačit víc, musíš tlačit víc :))

fakt? to sem jeste neslysel zkousel sem kdysi GTG, ES, dokonce i nejakej oldschool strongman program.. vysledky bidny, zlepseni minimalni, nebo dokonce zadny.. s tim, ze samozrejme zbytek pressovacich cviku sel do kytek..
Bradford vypada dobre, zkusim
magion

PříspěvekZaslal: po prosinec 01, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
magion napsal:
Jasan hosi, ono to da rozum, u cviku kde existuje oborucni i jednorucni varianta, vzdy obourucni vyhrava...

Presne naopak. Pri jednoručnej variante sa vieš nahnúť trupom do strany a to zlepšuje tlakovú pozíciu. U mňa to dosť vidno napr. pri výraze kedy 45 kg jednoručku dostanem nad hlavu kedykoľvek, ale 90 kg obojruč ani náhodou.

no šak jo :))

dyť to v tom zbytku příspěvku taky píšu :)

magion napsal:
Jen u toho kettlebellu a tlaku ve stoje jsem si tim nebyl jistej. Jelikoz jak jsem psal, kettlebel zacina se vys, kritickej bod u military je start z klicni kosti, kratsi draha a tim ze clovek stoji, tak u tlaku jednou rukou nahyba telem na jednu stranu aby to vyrovnal. Tudiz tam, mozna pracuji i dalsi jine svaly zad. Jakoby mikro malinky bent press. Ok, uz verim, uz me staci jen aby to dolcegusto potvrdil jeste svym vykonem v military a budu spokojen :))

U toho pushpressu to je už tuplem jasné, jelikož hlavní sílu generuješ z nohou, a generuješ ji do jedné ruky, tudíž by člověk, pokud to není vzpěrač, měl být schopen vyrazit jednoruč víc než obouruč. Tady hraje i vliv i mobilita hrudní páteře jak poznamenal železnokouláč.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hybrid Training Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: