Ikee a CIZO - (un)born to run 2016

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ikee a CIZO - (un)born to run 2016
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 12, 2013 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Také zdravím. Náš strongman je o trochu lehčí, aby nalákal třeba i nové lidi, které by zaujal, protože nás není v okolí přehršel. Mno a bude na konci léta 31. 8. 2013.

Vcelku si mi svým komentem udělal radost, protože makám a doopravdy se teď i snažím zaměřit na techniku, protože je mi jasný, že špatné návyky se dělají snadno a rychle.

Co se jídla týče, toho se nebojím, jím ráda a vcelku zdravě, masko se snažím nahrazovat sojou, tofu, vajíčkama a k večeři zrovna třeba cottagem a podobně, abych ty bílkoviny měla. Jen s bcaa stále váhám, připadají mi možná trochu pro mě zbytečné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ikee

PříspěvekZaslal: pá červen 14, 2013 2:56 pm    Předmět: Čtvrtek 13. 6. Odpovědět s citátem

Čtvrtek 13. 6. jednoduše na pohodu + Mrtvoly

Jelikož jsem pro výluku na trati nemusela do práce, řekla jsem si, že nebudu lemra a den začnu akčně ranním během. Nevím, jestli jsem víc danou půl hodinu naplnila více během nebo vydejcháváním, byla to tedy vcelku bída, ale snad lepší než drátem do oka. Poté váleníčko na koupališti, opalovačka, sem tam pár temp, prostě relax a změna mé sejrozní kůže za červený odstín. Značně unavená nezvyklým poklidem jsem se odhodlala ještě k večernímu tréninku horní půlky těla.

Mrtvý tah
12x osa
10x 30kg
10x 40kg
3x 5x 50kg
4x 5x 60kg nasazuju pásek a že kurna pálí přes spálený bříško a záda...
3x 70kg
8x 40kg
- i když jsem se během cviku třikrát stěhovala z osy na osu, i tak jsem se snažila dát do toho především nohy a z tý 3x 70ky jsem měla vyloženě radost, i když mi počtvrté nepadla, protože to byla práce především nohou a nejen čistě zad.

Přítahy jednoručky v předklonu
10x 5kg
4x 8x 7kg

Veslování
12x 3 cihly
4x 10x 5 cihel
- lopatka tedy furt bolí a po mrtvolách just

Bench s jednoručkama
4x 10x 7kg

Lana
4x 10x 3 cihly

Zdvihy

cca 5x 6 - 8
- tak po různu, bud tlaky na rameny nebo s nadhozem, bohužel jen s osou a i za to jsem díky lopatce děkovala, na ramena jsem i tak furt slabá

Bench
10x osa
3x 8x 25kg
10x osa

Na zbytek jsem se po dvou hodinkách vykašlala a šla jsem dom. ty nej cviky, které jsem chtěla, jsem dala a bicáky mi to snad odpustí.
Ikee

PříspěvekZaslal: ne červen 16, 2013 4:47 pm    Předmět: Neděle 16. 6. Odpovědět s citátem

Neděle 16. 6. Dřepy, nohy a bříško

Po večerejším dlouhém cestování do Šternberka jsem se dokopala k dnešnímu tréninku nohou. Poprvé sama bez jakékoli pomoci. A dle rad zkušenějších dřepy hned jako první cvik.

Dřepy
10x osa
2x 6x 30kg
3x 5x 40kg
4x 4x 45kg nasazuju pásek
2x 50kg
4x 40kg
3x 6x 30kg už bez pásku na zpěvnění a dojetí

Předkopy
4x 10x 3 cihly

Zákopy
4x 10x 3 cihly

Hacken dřepy

2x 10x stroj
2x 8x 10 kg

Roznošky a snožky
4x 20x 8 cihel
4x 20x 7 cihel

Lýtka
2x 20x 6 cihel
20x 6 cihel chaplin
20x 6 cihel na debila

Břicho
cca 20 minut klasika, zvedání, zkracovačky, dolní...

Kardio
20 minut eliptical na závěr, vcelku bodlo

I když jsem si odjela vše, jak jsem chtěla, a i dřepy jsem myslela, že dopadnou hůř, pocitově to byla katastrofa. Včera jsem prakticky nejedla a dneska se to projevilo, trénink bez jakéhokoli drivu a energie, u dřepů jsem zývala, mno děs... Dneska si to jídlo vynahradím.
Ikee

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 12:27 pm    Předmět: Pondělí 17. 6. Odpovědět s citátem

Pondělí 17. 6. Mrtvé tahy + bench + hořejšek

Mrtvé tahy
15x osa
2x 8x 40kg
2x 5x 50kg
2x 4x 60kg nasazuju pásek
3x 70 kg
1x 75 kg - servaly se mi mozoly a skřípla lopatka, nemůžu se moc hýbat
3x 50kg - nasazuju rukavice, chtěla jsem i 4., ale lopatka mě nepustila
8x 40kg už kondičně bez pásku na srovnání

- Jak mi bylo řečeno, není to skříplý nerv, ale asi zablokovaná nebo natažená žebra. Zbytek tréninku jsem byla lehce bloklá v určitých pozicích, tak mi v bandě vždycky někdo pomohl si lehnout na lavičku, zvednout, přinést nebo odložit závaží... Kluci jste úžasní, děkuju!

Přítahy jednoručky v předklonu

2x 10x 5 kg
2x 10x 7 kg

Bench s jednoručkami na šikmé
4x 10x 5kg

Rozpažky na šikmé
4x 10x 3 kg - protažení co šlo...

Tlaky na ramena
10x 3kg
3x 8x 5kg - ve stoje, taky šlo, jen jsem pravačku nadhazovala do správné polohy

Stroj tricák
4x 10x 5 cihel - u toho šlo sedět rovně

Bench
10x osa
2x 8x 25kg s dopomocí na konci
6x 30 kg totální dopomoc
10x osa

Dolní kladka přítahy biceps
10x 2 cihly
3x 10x 3 cihly

Mno jo, byla jsem hloupá... Celý den mě ta lopatka tahala a já šla cvičit, hold když se zabejčim... Všichni jsme se suprově sešli jako dlouho ne, srandy v plném proudu, alespoň mé bolesti a trčení v jedné poloze pobavili okolí. :-D Ve středu bych měla jít k nějakému profi sportovnímu maníkovi na diagnostiku, aby mi poradil... Bojím se jen slova odpočinek, ten mě moc nebaví...
ntz

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad.pasek) ja ho teda nikdy nepouzival a tedka zrovna v jedny knizce (ISBN 978-80-86317-93-9) ctu, jak strasne je skodlivej ;)
Ikee

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho nosím na zpevnění od mé osobní váhy. Nebude to ideální, kdybych ho nosila stále, je mi jasný, že mě naopak oslabí. Ale nechci se zlomit ani střílet mé plotýnky po spolucvičencích. Schválně si to přečtu, díky.
ntz

PříspěvekZaslal: út červen 18, 2013 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Já ho nosím na zpevnění od mé osobní váhy. Nebude to ideální, kdybych ho nosila stále, je mi jasný, že mě naopak oslabí. Ale nechci se zlomit ani střílet mé plotýnky po spolucvičencích. Schválně si to přečtu, díky.
jj, asi nejlepsi knizka o treningu (jak pro trenera tak pro cvicence) jaka se mi za posledni roky dostala do ruky ;)
Ikee

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navrácení těla do původního stavu

Během 2 hodin péče odborníka byla záhada lopatky v brzku rozluštěna, já napravena a vyhozené žebro s pár křupnutími vráceno do původního stavu. Ještě den to bude bolet, po dvou dnech začne mizet mírný otok a já budu moct opět začít trénink a cvičení, akorát asi už trošku jinak...

Btw: pásek prý skutečně vyhodit, raději přizpůsobit váhy a tím posilovat tělo.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 6:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě taky jedno žebro takhle zlobí, přesně vím, jak je to nepříjemný. Ale jakmile ti ho vrátí do správné polohy, rychle se to dá do pořádku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Smile04

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo pěkně uzdravit a pak cvičit korektně dokud se ti nezpevní pořádně to tělíčko a apk nakladat teprve
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Ikee

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak říkáte pánové. Dneska mě to ještě dost bolí, než se vytratí otok, a zítra odjíždím na celý víkend pryč, tak se alespon zrelaxuju, odpočinu a od pondělka na to půjdu asi trošku jinak. Musím ještě popřemýšlet a trénink překopat.
Magumi

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mojí zkušenosti to nebude tím páskem, ale kombinací techniky a nějaké disbalance z "normálního" života. Disbalance tě někde oslabí, a pak stačí na chvilku ztratit pozornost a už se žebra kroutí. Je třeba na to myslet a pracovat na technice od nejnižší váhy k nejtěžší, i při rozcvičování a zahřívacích sériích.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Ikee

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pásek s tím nemá co společného, mám to asi rvaním pro mě už těžších mrtvol.
Byla to jen poznámka k předchozí konverzaci, zda pásek používat nebo ne. Bylo mi nyní řečeno, že dokud sama neudržím pevný a správný postoj, je hloupost se jakkoli fixovat a rvát tam těžší váhy. S čímž nelze než souhlasit.

Přes víkend zasedne konzorcium a bude nový tréninkový plán.
Ikee

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 5:55 pm    Předmět: Pondělí 24. 6. Odpovědět s citátem

Pondělí 24. 6. Nohy

Tak po víkendovém výletním odpočinku je čas otestovat, jak sedí žebro, proto zatím lehčí trénink a začínám nohama, ty snesou všechno.

Pro zahřátí 10 minut rotoped, protáhnutí

Hacken dřep
10x stroj
2x 10x 10kg
2x 8x 20kg
2x 6x 30kg
2x 4x 40kg
2x 10x 20kg
10x stroj

Předkopávání
10x 2 cihly
4x 10x 3 cihly

Zakopávání
10x 2 cihly
4x 10x 3 cihly

Roznošky a snožky
4x 20x 7 cihel
4x 20x 7 cihel

Lýtka
2x 20x 6 cihel
20x 6 cihel chaplin
20x 6 cihel na debila

Břicho
asi jen 15 minut...

Blbý den, absolutně vytočená do vrtule, díky dešti fitko úplně narvaný, tak jsem ani bosu a kardio nejela a už po 2 hodinách šla radši dom. Žebro jsem cítila při dřepech, ale víc až další dnešní den, ale v rámci normálních mezí. Co mě nezabije, to mě posílí.
Ikee

PříspěvekZaslal: po červenec 01, 2013 10:44 am    Předmět: Středa 26.6. Odpovědět s citátem

Středa 26. 6.

Poslední cvičení v týdnu, čekala mě zkouška a různé běhání a cestování, proto trénink píšu až dnes. Průměr...

Mrtvé tahy
15x osa
4x 5x 40kg
2x 5x 50 kg
2x 3x 55 kg - stále bez pásku, ale žebro tahalo, tak jsem nic neriskovala
2x 5x 40kg

Záda přítahy horní kladka
15x 4 cihly
10x 5 cihel
3x 8x 6 cihel

Veslování
10x 4 cihly
4x 10x 5 cihel

Hyperextenze
4x 10

Bench s jednoručkama na šikmé
2x 10x 5kg
2x 8x 7 kg

Tlaky na prsa stroj
4x 10x 5 cihel

Zdvih
4x 5x osa - teda byla to bída

Triceps tlaky stroj
4x 10x 5 cihel

Biceps přítahy dolní kladka
4x 10x 3 cihly

Někdy cvičení sedne a někdy bohužel ne. Snad dneska bude líp.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ikee a CIZO - (un)born to run 2016 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: