|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 12:52 pm Předmět: Re: iPhone 5 |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Určitě ber iPhona, já osobně jsem měl 3GS než mi ho ukradli a teď půjdu do tý pětky. Otec měl Samsunga S2, teď má S3, tak můžu porovnat. Upřímně se mi android nelíbí ani mi nevyhovuje. Apple není o výkonu (i když jsem viděl benchmarky, kde má vyšší výkon i5 než S3, ale také jsem viděl testy, kde vede S3, asi to bude ve výsledku srovnatelné), ale o stylu a téměř dokonalém propojení softwaru a hardwaru. Jestli máš peníze, tak vem iPhone a nebudeš litovat. Navíc S3 už je hrozný pádlo, taky se mi nelíbí ten design.. |
Téměř dokonalém? Myslíš to jak změnili konektor a ted potřebuješ redukce? Tak to jo, to je fakt dokonalost no
Pokud ti jde o poměr cena/výkon tak určitě S3.
Pokud ti nejde o to, za co utratíš peníze, tak si klidně kup iPhone.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marash
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
S androidem se to má jako s windowsama - pokud si do toho člověk nahraje tuny naprosto nepotřebných aplikací a zaplácá si systém, tak se mu časem začne sekat i sebelepší telefon. Chce to trošku přemejšlet nad tím, co člověk opravdu potřebuje a využije, popř. jednou za čas prostě přehrát systém a je to. Mně se na androidu líbí ta možnost přizpůsobit si vše k obrazu svému, rád si s tím telefonem hraju, zkouším různá nastavení, různé aplikace, než zjistím, která mi pro daný účel vyhovuje atd. Iphone bych si sám od sebe asi nekoupil, kdyby mi ho někdo daroval, nebo bych ho třeba vyhrál, tak bych tomu možná dal šanci, ale android mi vyhovuje, zejména díky dokonalý synchronizaci s google věcma, který využívám (mail, kalendář, kontakty, dokumenty a tak). Ale uznávám, že Iphone je asi pěkný kus hardwaru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
No ten S3, co se SW týče, je podle mě lepší volba, ať už je to synchronizace s Googlem, mapy, i ten jejich kalendář je celkem na pohodu, ale iPhone vypadá tisíckrát líp a jde mi o to, jestli bych na App store našel potřebný aplikace, který jsou na androidu, což by snad problém nebyl .. no ještě budu muset pročíst hodně recenzí _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 2:34 pm Předmět: |
|
|
Jak je to s materialem a jeho zpracovanim.. nektere mobily pusobi dost plastove, zdato Iphone ne
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | No ten S3, co se SW týče, je podle mě lepší volba, ať už je to synchronizace s Googlem, mapy, i ten jejich kalendář je celkem na pohodu, ale iPhone vypadá tisíckrát líp a jde mi o to, jestli bych na App store našel potřebný aplikace, který jsou na androidu, což by snad problém nebyl .. no ještě budu muset pročíst hodně recenzí |
veľa aplikácií má android aj iOS verziu, a keď nie tak sa určite dá nájsť to čo potrebuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Iphone 5 zrovna moc kvalitni zpracovani nema, pry se hrozne lehce poskrabe, napr. kdyz ho das do kapsy s klicema...
Jinak co nabizi Iphone proti ostatnim telefonum? Optimalizaci, vsechno jede genialne rychle a presne tak jak ma a i pres slabou baterku patri k telefonum co nejvic vydrzi. Ale tim klady proti ostatnim telefonum konci. Nejradsi bych mel motorolu razr hd nebo maxx :) nejlepsi vydrz na trhu, luxusni zpracovani, rychlost. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne říjen 07, 2012 8:09 pm Předmět: Re: iPhone 5 |
|
|
| Gohan napsal: | | Darkkiller napsal: | | Určitě ber iPhona, já osobně jsem měl 3GS než mi ho ukradli a teď půjdu do tý pětky. Otec měl Samsunga S2, teď má S3, tak můžu porovnat. Upřímně se mi android nelíbí ani mi nevyhovuje. Apple není o výkonu (i když jsem viděl benchmarky, kde má vyšší výkon i5 než S3, ale také jsem viděl testy, kde vede S3, asi to bude ve výsledku srovnatelné), ale o stylu a téměř dokonalém propojení softwaru a hardwaru. Jestli máš peníze, tak vem iPhone a nebudeš litovat. Navíc S3 už je hrozný pádlo, taky se mi nelíbí ten design.. |
Téměř dokonalém? Myslíš to jak změnili konektor a ted potřebuješ redukce? Tak to jo, to je fakt dokonalost no
Pokud ti jde o poměr cena/výkon tak určitě S3.
Pokud ti nejde o to, za co utratíš peníze, tak si klidně kup iPhone. |
Přesně tak, proto jsem tam psal to "téměř" . Je to sice trochu nešikovné provedení, ale nic hrozného. Snad každý mobil má nějaký mouchy, iPhone není vyjímkou (poškrábatelné sklo, problémy se škrábanci přímo z výroby atd.), S3 má zase poruchy signálu atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
Tak po přečtení zkušeností lidí s iPhone5 jsem ho bohužel musel vyřadit ze hry ven,
- škrábance už z výroby / lehce poškrabatelný
- fotky dofialova
- nepoužitelný mapy
- problémy s citlivostí touchscreenu
- problikávání klávesnice
sečteno podtrženo, to by se u telefonu za 20 hadrů stávat nemělo
Nově se mi začal líbit Samsung Galaxy Note II, i když je to pádlo, velký displeje mám rád a výdrž má slušnou... nemáte někdo ?:) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
Kamarád má nově černej iP5 a je maximálně spokojen. Až teda na mapy, které se doufám časem změní. Se škrábanci nemá absolutně problém a s ničím, co si tu vypsal taktéž. Já si před 14 dny objednal iP5 v bilé variantě a už se nemůžu dočkat, až mi přijde. Btw: jak tu někdo psal, že když si dá mobil s klíčema do kapsy, tak se mu poškrábe... Lidi, vy nosíte mobil s klíčema v jedné kapse? To jste teda borci, já odjakživa nosím mobil v pravé a klíče v levé kapse... Nikdy za život jsem neměl tyto dvě věci v jedné kapse. Samsung bych si v životě nekoupil, ten design je fakt otřesný. To už bych radši než do Samsungu šel do Nokie, např. Lumia... V prosinci má vyjít nová a má to být docela dělo jsem slyšel  Ale i ty co už vyšly nejsou vůbec špatné..
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po říjen 08, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Ja nevim cim to je, ale me ten Iphone prijde nedodelany a tu je navic neskutecne predrazeny. Mozna to doladi na dalsi verzi, nema nekdo zkusenosti s bazarovymi mobily? Plnou palku bych nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:09 am Předmět: |
|
|
Nechápu jak někdo může dát 15tis. za takovou kravinu jako je mobil na rok-dva :) Navíc tyhle high-end smartphone jsou tak velké, že je člověk stejně musí nosit extra tašku nebo v kapse jsou tak velké, že je to nepohodlné a člověk by vypadal jak vágus s vypouklou kapsou
Jako užitečná věc mi to přijde jen pro nějaké obchodní cestující apod. co potřebují denně navigaci, mapy, internet a emaily v terénu.
A pak aby člověk chodil pořád se strachem že mu to někde spadne a nemůže to nikde nechat vteřinu bez dozoru (v posilce, hospodě apod.)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: st říjen 10, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Nechápu jak někdo může dát 15tis. za takovou kravinu jako je mobil na rok-dva :) Navíc tyhle high-end smartphone jsou tak velké, že je člověk stejně musí nosit extra tašku nebo v kapse jsou tak velké, že je to nepohodlné a člověk by vypadal jak vágus s vypouklou kapsou
Jako užitečná věc mi to přijde jen pro nějaké obchodní cestující apod. co potřebují denně navigaci, mapy, internet a emaily v terénu.
A pak aby člověk chodil pořád se strachem že mu to někde spadne a nemůže to nikde nechat vteřinu bez dozoru (v posilce, hospodě apod.) |
chapem ta, ale evidentne si taky telefon este nemal, ze
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: |
chapem ta, ale evidentne si taky telefon este nemal, ze |
Neměl a ani nechci, ale zkoušel jsem jich pár u kamarádů.
Ale 10h denně jsem u internetu v práci a doma, a když jdu ven email a internet je to poslední co chci mít v kapse :-) Navigaci nepotřebuji, nejsem pizzař a nic víc smartphone nenabízí oproti telefonu za 1500,- :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
Tak si v pondělí jdu pro Galaxy samsung NOTE II za skvělých 8999 :) už aby bylo pondělí ....
jinak smartphony nejsou rozhodně jen pro pizzaře nebo obchodní cestující (?) .... využívám net furt...potřebuju slušnej kalendář a když ve vlaku není co dělat, mrknu na film ... na 5.5“ to už bude pohodička. GPS se hodí na běh (aplikace runtastic) ... foťák nemam a s kvalitou z mobilu se fotka vyvolat dá :) ...Jinak myslím, že v dnešní době vypadá člověk jak vágus s nokií za litra, než se smartphonem v kapse :) .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
tak jestli bych vypadal jako vágus by bylo to poslední,co by mi vadilo. Jinak s tebou souhlasím . Já si půjdu do týdne pro S III _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|