| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jablo nebo Burák? |
| Jablonický |
|
67% |
[ 80 ] |
| Bureš |
|
32% |
[ 39 ] |
|
| Celkem hlasů : 119 |
|
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út září 16, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | MalajskyTygr napsal: |
A aby jsi zjistil kdo je lepsi prave ted, tak by se museli postavit vedle sebe na soutezi. Jinak to budou jen nesmyslne dohady. |
pokud by si trosku rozumel kulturistice a nevidel kulturistu jen na fotce,nemuzes tohle vubec napsat,timhle si me jen ujistil ze nevis ktera bije.tyden stara fotka.
|
Prosimte ty si bez dal plkat svoje teorie jak si Cutler picha vsude synthol a porovnavej jeho stehna se stehny Wolfa upravenymi ve photoshopu a na me nereaguj. Nestojim o to.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne út září 16, 2008 5:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út září 16, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
Je to sice divoký srovnávání, ale ať už je tam, nebo bude kdokoliv, Džablo byl a furt je nejlepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út září 16, 2008 2:25 pm Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Otazka je dost nesmyslna. Pavel toho dokazal v kariere daleko vic jak Bures. Takze v tomto ohledu jednoznacne Jablonicky.
A aby jsi zjistil kdo je lepsi prave ted, tak by se museli postavit vedle sebe na soutezi. Jinak to budou jen nesmyslne dohady. |
Jak nesmyslná?...Je to anketa pro čtenáře. Tak co jen a tom nesmyslnýho ty chytráku? |
Jeziis. Je lepsi Larry Scott nebo Cutler? Je lepsi Federer nebo Sampras? No tak tipujte kdyz vas to bavi.
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
Zaslal: út září 16, 2008 2:27 pm Předmět: |
|
|
bures je budoucnost...mno uvidime kam to dotahne..ale verim ze daleko...predpoklady na to ma...a pavol...to je legenda..o tom zadna...a urcite pokud se podivame na fota z nej forem obou borcu tak se priznam ze je mi bliz pavol... _________________ jednou budu velký...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike6
|
Zaslal: út září 16, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
chlapaci je zbytecny se hadat kazdy ma svuj nazor a nejaky idol,Jabko je samozrejme legenda a ma zkusenosti a neco za sebou,ale Burak je ted na vrcholu a myslim a preju mu aby to slo cim dal lepe,je to ted jednicka nasi zeme tak mu drzme palce. Respect Burakovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út září 16, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
Jednička je stále Jablonický a bude ještě dlouho, ikdyby přestal cvičit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út září 16, 2008 6:42 pm Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Petr Weisser napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Otazka je dost nesmyslna. Pavel toho dokazal v kariere daleko vic jak Bures. Takze v tomto ohledu jednoznacne Jablonicky.
Jak nesmyslná?...Je to anketa pro čtenáře. Tak co jen a tom nesmyslnýho ty chytráku? |
Jeziis. Je lepsi Larry Scott nebo Cutler? Je lepsi Federer nebo Sampras? No tak tipujte kdyz vas to bavi. |
mne je to uplne jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzejvr
|
Zaslal: út září 16, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Toto je československý král:
Psal se rok 2004, 1.místo Debrecín
 ,
Rok 2008 a 11.místo Atlantic
 ,
Nevidím znatelné zhoršení ...... . co stačilo začátkem nového tisíciletí do top 5 tak teď prostě už stačit nebude. Pořád je to super forma !! Srovnání s Burešem je podle mě mimo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út září 16, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Já bych se zeptal znovu, až bude Vurák v Pavlově věku. Jinak Jablo je legenda, bez debat. Troufnu si tvrdit, že to, jak si drží kvalitu po tak dlouhou dobu těžko hledá srovnání i v profibranži.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út září 16, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
Bara to vystihl! Jen je skoda, ze nekdy v poslednich deseti letech nevystoupil na Arnold Classic. Treba na prelomu tisicileti, si myslim, mel velkou sanci na dobry umisteni. Kdyz vezmu ze treba v roce 2007 tam byl treba Luke Wood a to je pri vsi ucte "druha liga"... Nevim jak ted, ale driv to bylo na pozvanku a Pavol ji proste nedostal i kdyz vyhral Toronto atd. Urcite byly roky, kdy ho rozhodci hodne okradli.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út září 16, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
ta forma z 2008 mi dokonce přijde lepší... Možná je to světlem, ale vypadá rýslejší (nohy) a záda mi dokonce přijdou větší, hlavně vzpřimovače...
Je to borec. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | Bara to vystihl! Jen je skoda, ze nekdy v poslednich deseti letech nevystoupil na Arnold Classic. Treba na prelomu tisicileti, si myslim, mel velkou sanci na dobry umisteni. Kdyz vezmu ze treba v roce 2007 tam byl treba Luke Wood a to je pri vsi ucte "druha liga"... Nevim jak ted, ale driv to bylo na pozvanku a Pavol ji proste nedostal i kdyz vyhral Toronto atd. Urcite byly roky, kdy ho rozhodci hodne okradli. |
a dostal pavol vubec někdy pozvánku na arnold classic nebo ne? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: pá březen 06, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
V roce 1994 skoncil dvanacty pokud se nepletu. Ale myslim, ze to byl jediny rok co na AC startoval a formu nemel rozhodne spatnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |