|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Lifter750 napsal: |
US věci prostě nebrat, když už tak vždy sáhnout po věcech z EU. |
Hloupý názor, ale neberu ti ho. Už vidím profíky jak bojkotují US suplementy a nechávají si posílat všechno z EU.
Jinak Jack3d pár měsíců beru a jsem s účinky spokojen. Potím se od prvního sáhnutí na činku, metabolismus je silně nastartovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lifter750
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 2:06 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Lifter750 napsal: |
US věci prostě nebrat, když už tak vždy sáhnout po věcech z EU. |
Hloupý názor, ale neberu ti ho. Už vidím profíky jak bojkotují US suplementy a nechávají si posílat všechno z EU.
Jinak Jack3d pár měsíců beru a jsem s účinky spokojen. Potím se od prvního sáhnutí na činku, metabolismus je silně nastartovaný. |
Vyhovuje mi vědět, co beru a hlavně jaké množství té které látky. To samé u klientů. Neberu Ti, samozřejmě, že nepotřebuješ vědět co a kolik které látky bereš. Stačí Ti, že se potíš. Každý má jiné požadavky, na tom není nic zvláštního. Ale možná, že jsi se jako jeden z mála k složení "džeka" dobral a postneš ho sem.
Nemluvím o klientech, kteří patří do testovaných divizí a tam US věci, konkretně stimulanty, nepřichází v úvahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Já bych si USA verze rozhodně brát nelajzla...
Pokud nezávodíte, nebo nejste testovaní, tak je to asi fuk... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
panove, kdyz neco hledam tak poradne
verze s Theophyllinem je davno pryc, stara formula s touhle srackou mela 3,16g proprietary blend, nova ma jiz 4,15g, tak nedelejte hoaxy zbytecne
trosku to z potu citit jde, ale s pikarema se to fakt srovnavat neda, tohle muj pot naprosto spolehlive prebije :) kdysi sem nekam vez dva pikare a musel sem hodinu vetrat auto, pac to tam smrdelo jako kdybych stehoval chemickou laborator
jinak ja jsem s jack3d spokojenej, mam lemon lime prichut, je to jakoby si clovek vzal vodu a nalil do toho kyselinu citronovou, ale v poho
chce to ale jako vetsinu preworkoutu brat s rozumem a nedavat to moc casto, treba specificky na tezky trenink, jinak si dat treba jen kofein
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 9:49 pm Předmět: |
|
|
Junkies řeší spíš Geranamine (1,3-Dimethylamylamine or Methylhexamine).
Podstatou je spíš v zamlčení přesné množství té které látky..
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
jasne chapu, ale proprietary blendy mas u drtive vetsiny vyrobku, i u proteinu
toho dimethylu tam je malo, rozhodne je to navrzene tak, aby to pri maximalni davce 3 odmerky bylo ok, vyzkouseno, samozrejme jen z te pocitove stranky
i kdyz je to nejspis synteticky pripravovany, porad je to slaby rostlinny alkaloid, ktery v malych davkach nebude nijak zvlast toxicky, kdyby byl, davno by to FDA v usa zakazala, protoze se tam na tom ujizdi uz hodne dlouho, nejaky studie uz musely probehnout, oni nejsou hloupi a moc dobre vi s cim se obchoduje
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá listopad 05, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
Jasný. Nacpat do výrobku kdeco, aniž by to množství mělo nějaký vliv, jen aby to bylo na etiketě je taky způsob marketingu viz Animal Flex.
Nevýhoda neznalosti složení je, když některou z těchto látek používáš vícekrát za den i v jiných suplementech.
Nevíš čeho kolik bereš, pak si dělej úsudek, co na organismus funguje či nefunguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 6:19 pm Předmět: |
|
|
pri jack3d se muze normal brat kreatin monohydrat?koukal sem, ze je v jack3d kofein a kreatin soucasne, nevite v jakym to je mnozstvi?a NOcko (napr. nitrix) k jack3d je mozny? ptam jen tak teroreticky do budoucna...zatim rostu z jidla a proteinu :P _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | pri jack3d se muze normal brat kreatin monohydrat?koukal sem, ze je v jack3d kofein a kreatin soucasne, nevite v jakym to je mnozstvi?a NOcko (napr. nitrix) k jack3d je mozny? ptam jen tak teroreticky do budoucna...zatim rostu z jidla a proteinu :P |
Arginin (nitrix) se doporučuje nejen před tréninkem, ale i ráno s dalšími suplementy (například Tribulus) nebo noc. Zvyšuje efekt. Kolik je Argininu v jack3d se asi nedozvíme, nedá se to dohledat.
Kreatin bych u jack3d přidal během tréninku 2-3 g a to samé po tréninku. Množství kreatinu v jack3d opět dohledat nelze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
...je rozumné kupovat něco, kde není známo přesné složení ? ...koupili byste si takto třeba lék ?...já nevím...v tomto bych byl opatrný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ...je rozumné kupovat něco, kde není známo přesné složení ? ...koupili byste si takto třeba lék ?...já nevím...v tomto bych byl opatrný. |
To je US fenomén. Reklama a "mystičnost" přetluče rozum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 06, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
to se divím - prodej těchto doplňků nepodléhá v USA kontrole FDA ?...trochu odbočím - pracuji v chemickém / pharma průmyslu - když vidím ceny některých preparátů - tak sice ve formě substance ( rozuměj - neztabletované ), se dají sehnat za zlomkové ceny. Teď jsem kupoval arginina stál 500 kč / 100 g v kvalitě 98,5 %....když vidím co a za kolik některé firmy vyrábějící doplňky produkují - to bych si snad složil sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: so listopad 06, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
spis bych se zamyslel nad tim, jestli arginin v jednotkach gramech muze nejak vyznamne ovlivnit tvorbu NO, posledni studie jsou dost skepticke a ani bych se tomu moc nedivil
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 7:53 am Předmět: |
|
|
| buddyJohn napsal: | | spis bych se zamyslel nad tim, jestli arginin v jednotkach gramech muze nejak vyznamne ovlivnit tvorbu NO, posledni studie jsou dost skepticke a ani bych se tomu moc nedivil | ...no ony ani první studie nejsou zrovna jednotné ....osobně si myslím, že 40 g nitrožilně - má alespoň nějaký doložitelný účinek - menší dávky orálně....no - tak osobně bych do takového typu produktu peníze nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne listopad 07, 2010 9:08 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | to se divím - prodej těchto doplňků nepodléhá v USA kontrole FDA ?...trochu odbočím - pracuji v chemickém / pharma průmyslu - když vidím ceny některých preparátů - tak sice ve formě substance ( rozuměj - neztabletované ), se dají sehnat za zlomkové ceny. Teď jsem kupoval arginina stál 500 kč / 100 g v kvalitě 98,5 %....když vidím co a za kolik některé firmy vyrábějící doplňky produkují - to bych si snad složil sám. |
Tak jasný, že surovina je někde jinde. Takhle používám čistý tryptofan, kdy je surovina za srandovní peníze, ale v lékárně stojí ránu.
Co se týče efektu argininu na prokrvení Arginmax má tušim kolem 500 mg v dávce. Plus je obohacen Ginkgo Bilobou, tam je efekt prokázaný. A Zinkem, to se v tomhle případě hodí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|