Jack3d?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jack3d?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jack3d?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2010 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak - ty jsi zkušený lifter a v doplňcích se vyznáš - já osobně bych při naturální přípravě bral jen kreatin, proteinové nápoje....nějeká minerály a vitamíny. Můj názor je ten, že ač nejsem příznivcem dopingu, tak než dát měsíčně desítku do doplňků - to bych ji dal raději do bobulí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lifter750

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2010 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
tak - ty jsi zkušený lifter a v doplňcích se vyznáš - já osobně bych při naturální přípravě bral jen kreatin, proteinové nápoje....nějeká minerály a vitamíny. Můj názor je ten, že ač nejsem příznivcem dopingu, tak než dát měsíčně desítku do doplňků - to bych ji dal raději do bobulí

Pokud nejsou pohlídané základní věci, tak ani bobule nepřinesou kýžený efekt. Máš naprostou pravdu v minerálech a vitamínech. Jen bych doplnil gainer, antioxidanty, BCAA a aminy. Proteiny
moc nemusím. Dost funkční věc je Tribulus.
Celkově bych ty náklady neviděl tak dramaticky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2010 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no - ono to je silně individuální - pokud třeba já vím, že z 600 g sacharidů tloustnu - tak si nekoupím gainer, že ...ale jo - základem je dobrá strava - nadstavbou doplňky.
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi to nedalo a po přečtení spousty pozitivních hodnocení na suplementreviews.com jsem si objednal Jack3d. Zde je několik mých postřehů:

Co se týče chuti, byl jsem příjemně překvapen. Není zdaleka tak agresivní a přehnaně sladká jako u spousty jiných suplementů obdobného charakteru (Dymatize Xpand, VPX NO Shotgun a pod.) a člověk tudíž na dávku nemusí vypít půl litru vody.

Pokud jde o napumpování, nic závratného jsem nepozoroval, možná jen trochu větší tvrdost svalů. Avšak co se týče energie, chuti do tréninku a výdrže, mohu Jack3d označit za jediný nebo jeden z mála (abych nekřivdil NO Shotgunu ) funkčních výrobků z řady "zázračných suplementů". Daleko větší chuť trénovat, lepší koncentrace, síla, můžou se zkrátit pauzy a člověk se donutí vytlačit nějaký to opakování v sérii navíc. Naspeedovanost mi vydržela ještě asi hodinu až dvě po cvičení, pak ale přišel onen často zmiňovaný crash a stál docela za to . Nicméně chodim cvičit až večer, takže mě zastihl až v době, kdy už se chystám spát, takže možná i ku prospěchu věci..
eschaia

PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Největší efekt, který jsem pozoroval já, tak to, že se tolik nezadýchám. Pro mě ideální na běh. Po těžkých dřepech nebo mrtvolách mám pocit, že můžu skočit do moře a jít lovit perly :D
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to právě ještě na kardio nezkoušel, ale určo to brzo prubnu před běháním nebo plaváním.. Btw: nezkoušel to někdo před sexem? Na delší akce by to taky nemuselo být od věci
morfomut

PříspěvekZaslal: st listopad 10, 2010 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aby vas pak to cviceni bez toho ¨jeste bavilo :-D
Spazik

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

morfomut napsal:
aby vas pak to cviceni bez toho ¨jeste bavilo :-D

To je právě ono, jak si zvykneš na kofein a podobný stimulanty, tak si potom bez toho vyřízenej
Já třeba podobný věci používám když je to fakt nutný, třeba jsme se zrovna nevyspal apod. 1x-2x v týdnu max.
Užívat to běžně mi přijde zbytečný, jenom si na to člověk vypěstuje rezistenci a když to potom fakt potřebuje, tak to moc nemaká...
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se poskládat dvojnásobně silnější suplemant ze surovin a za polovic, ale ani tak bych do toho nešel. Ono je sice hezký mět dobrý pocit ze cvičení, ale hmota ti z toho nenaroste. Kluci nepodléhejte reklamě a peníze investujte do klasické stravy.
nanobeast

PříspěvekZaslal: čt listopad 11, 2010 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky sem podlehl a sem zklaman...priste nedam dopustit na obycejne kafe nebo zeleny caj...
Emtik

PříspěvekZaslal: pá listopad 19, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podlehl sem..koupil sem a dneska pred treninkem 1 odmerka a ucinnek nulovej..manzelce sem taky soupnul 3/4 odmerky a ucinnek taky nic..priste zvysim davku tak to snad neco udela
Lifter750

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Emtik napsal:
podlehl sem..koupil sem a dneska pred treninkem 1 odmerka a ucinnek nulovej..manzelce sem taky soupnul 3/4 odmerky a ucinnek taky nic..priste zvysim davku tak to snad neco udela

:)
Tak to radši řeš klasickými stimulanty.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Emtik

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

krasny,kdyz clovek vidi to slozeni.. :D u tohohle cloveku nezbyde, nez doufat, ze to zabere a ze prezije ve zdravi :)
Emtik

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska 2 odmerky jacked a 3g creatinu pred treninkem...a uz to zaclo fungovat...jinak vzal sem to v 18:30, trenoval sem od 19:10 do 20:15 .. spat sem sel v 22:30 a vzhuru sem byl do 01:30 :P
nanobeast

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je dost naprd ne^^

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jack3d? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: