Jak na hovězí....... postup :)


Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak na hovězí....... postup :)  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Jak na hovězí....... postup :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.


PříspěvekZaslal: po listopad 05, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Né eSko o to vůbec nejde. Jsem už dlouhou dobu zvyklý jíst v jedné porci cca 300-350g kuřecího, takže nevidím problém si dát větší, cca 330g h. steak.
Z 200g se nenajím , ale to tu nechci rozvádět.
_________________
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.


PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není moje fotka, ale je to PORNOOOOO :

_________________
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78


PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Není moje fotka, ale je to PORNOOOOO :



nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka


PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tím nožem se to musí řezat jedna báseň
_________________
"Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty


PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
Frozz. napsal:
Není moje fotka, ale je to PORNOOOOO :



Pro to bych vrazdil
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson


PříspěvekZaslal: st listopad 07, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nadhera.

Esko, na co nuz, nabodl bych to nas tu vydlicku a rval to zubama.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.


PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní výtvor, 390g hovězí vysoký roštěnec, výborný!!!! 2,5min z každé strany, pak do trouby na 6min 180°, nechat cca 8min odpočinout, posolit, přidat máslo a hotovo.

(za kvalitu fotky se omlouvám, foceno z kamery)

_________________
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych


PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Dnešní výtvor, 390g hovězí vysoký roštěnec, výborný!!!! 2,5min z každé strany, pak do trouby na 6min 180°, nechat cca 8min odpočinout, posolit, přidat máslo a hotovo.

(za kvalitu fotky se omlouvám, foceno z kamery)


Sakra Frozzi dneska jdu na večeři s přítelkyní a něco podobnýho sem měl v plánu si dát ,ale teď už ani o ničem jiném nepřemýšlím!!! vypadá to užasně
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mr. Muscle


PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jsi prosím tě to maso kupoval?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.


PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Albert ve slevě, 3 takovýhle fláky za 415kč celkově.
_________________
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych


PříspěvekZaslal: so listopad 17, 2012 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

albert je na tohle celkem dobrej,kolikrát jsme už chytil v akci třeba falešnou svíčkovou (která je mimochodem boží) apod.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si troufám říct, že dneska se mi povedl asi ten nejlepší hovězí steak, o jaký jsem se vždycky pokoušel.
MASO : Zkusil jsem kromě pravé hovězí svíčkvé snad všechna masa, z žádnéh se mi šak steak udělat nepodařilo. Ať se jednalo o falešnou svíčkovou, o kýtu, dokonce i s roštěnou jsem míval problém. Nedávno jsem si však zašel do brněnském Globusu a poprosil pána za pultem o hovězí vysoký roštěnec. Maso přímo s tímto názvem neměli, ale řezník sáhl po kusu masa, které bylo plecka/krku a ukrojil sympatický plátek as 4 cm vysoký - měl skoro 800g
PŘÍPRAVA : Ta flákota se dala docela dobře rozdělit na dva krásné kulaté steaky a ,,třetí podélný steak,,. Kousky masa jsem v ruce potřel olejem (slunečnicovým - olivový došel) a okořenil umletým pepřem a trochou soli - na syrové maso, nikoliv až na hotový steak. Rozpálil jsem si pánev a steaky jsem tam hodil - každá strana cca 2-3 minuty. Steaky jsem vytáhl a dal je ještě cca na 5-7 minut dopéct do trouby. Tento krok jsem nikdy nedělal a opravdu v tom vidím kámen úrazů, pokud chcete mít dobrý steak.
Nezapomeňte nechat steak odpočnout, tak 5-8 minut a hlavně podávejte na horký talíř, aby steak zbytečně rychle nechladl.

Steak byl opravdu zážitek, maso bylo měkké, mělo spoustu šťávy a vevnitř bylo nádherně růžové - nikoliv však syrové. K tomu pečené brambory.. ideální



nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chippie


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz trochu mimo mísu:

Děláte někdo dušené hovězí nakrájené na kostky? Já to párkrát zkoušel a s výsledkem jsem nebyl moc spokojený, nedokážu odhadnout velikosti kostek a čas dušení. Pokud takhle hovězí upravujete, tak můžete napsat i jaké koření se k němu hodí
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chippie napsal:
Mám dotaz trochu mimo mísu:

Děláte někdo dušené hovězí nakrájené na kostky? Já to párkrát zkoušel a s výsledkem jsem nebyl moc spokojený, nedokážu odhadnout velikosti kostek a čas dušení. Pokud takhle hovězí upravujete, tak můžete napsat i jaké koření se k němu hodí


jo, to je jednoduchý, klasika osmahnes cibulku na pánvi s olejen (sádlem) hodíš na to kostky cca 2-3cm velký, orestuješ, okořeníš (pepř, kmín apod... sůl a česnek dávám až nakonec) podleješ, přiklopíš, no a dusíš doměka (minimálně hodinu) V papiňáku je to rychlejší.
Pak to můžeš zahustit tmavou jíškou a máš U.H.O.
_________________
Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní


PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya: taky sis to měl nechat na večer po tréningu ale povedl se ti náramně... achjo
nahoru
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak na hovězí....... postup :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru