|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Frozz.
|
Zaslal: po listopad 05, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Né eSko o to vůbec nejde. Jsem už dlouhou dobu zvyklý jíst v jedné porci cca 300-350g kuřecího, takže nevidím problém si dát větší, cca 330g h. steak.
Z 200g se nenajím , ale to tu nechci rozvádět. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Frozz.
|
|
nahoru |
|
|
secret78
|
Zaslal: út listopad 06, 2012 11:23 pm Předmět: |
|
|
Frozz. napsal: | Není moje fotka, ale je to PORNOOOOO :
|
|
|
nahoru |
|
|
eSko
Naivka
|
|
nahoru |
|
|
Majesty
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 7:55 am Předmět: |
|
|
secret78 napsal: | Frozz. napsal: | Není moje fotka, ale je to PORNOOOOO :
|
|
Pro to bych vrazdil
|
|
nahoru |
|
|
Judson
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 8:01 am Předmět: |
|
|
Nadhera.
Esko, na co nuz, nabodl bych to nas tu vydlicku a rval to zubama.
|
|
nahoru |
|
|
Frozz.
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 2:28 pm Předmět: |
|
|
Dnešní výtvor, 390g hovězí vysoký roštěnec, výborný!!!! 2,5min z každé strany, pak do trouby na 6min 180°, nechat cca 8min odpočinout, posolit, přidat máslo a hotovo.
(za kvalitu fotky se omlouvám, foceno z kamery)
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
patrikdundych
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
Frozz. napsal: | Dnešní výtvor, 390g hovězí vysoký roštěnec, výborný!!!! 2,5min z každé strany, pak do trouby na 6min 180°, nechat cca 8min odpočinout, posolit, přidat máslo a hotovo.
(za kvalitu fotky se omlouvám, foceno z kamery)
|
Sakra Frozzi dneska jdu na večeři s přítelkyní a něco podobnýho sem měl v plánu si dát ,ale teď už ani o ničem jiném nepřemýšlím!!! vypadá to užasně
|
|
nahoru |
|
|
Mr. Muscle
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Kde jsi prosím tě to maso kupoval?
|
|
nahoru |
|
|
Frozz.
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:32 pm Předmět: |
|
|
Albert ve slevě, 3 takovýhle fláky za 415kč celkově. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
nahoru |
|
|
patrikdundych
|
Zaslal: so listopad 17, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
albert je na tohle celkem dobrej,kolikrát jsme už chytil v akci třeba falešnou svíčkovou (která je mimochodem boží) apod.
|
|
nahoru |
|
|
papaya
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
Tak si troufám říct, že dneska se mi povedl asi ten nejlepší hovězí steak, o jaký jsem se vždycky pokoušel.
MASO : Zkusil jsem kromě pravé hovězí svíčkvé snad všechna masa, z žádnéh se mi šak steak udělat nepodařilo. Ať se jednalo o falešnou svíčkovou, o kýtu, dokonce i s roštěnou jsem míval problém. Nedávno jsem si však zašel do brněnském Globusu a poprosil pána za pultem o hovězí vysoký roštěnec. Maso přímo s tímto názvem neměli, ale řezník sáhl po kusu masa, které bylo plecka/krku a ukrojil sympatický plátek as 4 cm vysoký - měl skoro 800g
PŘÍPRAVA : Ta flákota se dala docela dobře rozdělit na dva krásné kulaté steaky a ,,třetí podélný steak,,. Kousky masa jsem v ruce potřel olejem (slunečnicovým - olivový došel) a okořenil umletým pepřem a trochou soli - na syrové maso, nikoliv až na hotový steak. Rozpálil jsem si pánev a steaky jsem tam hodil - každá strana cca 2-3 minuty. Steaky jsem vytáhl a dal je ještě cca na 5-7 minut dopéct do trouby. Tento krok jsem nikdy nedělal a opravdu v tom vidím kámen úrazů, pokud chcete mít dobrý steak.
Nezapomeňte nechat steak odpočnout, tak 5-8 minut a hlavně podávejte na horký talíř, aby steak zbytečně rychle nechladl.
Steak byl opravdu zážitek, maso bylo měkké, mělo spoustu šťávy a vevnitř bylo nádherně růžové - nikoliv však syrové. K tomu pečené brambory.. ideální
|
|
nahoru |
|
|
chippie
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Mám dotaz trochu mimo mísu:
Děláte někdo dušené hovězí nakrájené na kostky? Já to párkrát zkoušel a s výsledkem jsem nebyl moc spokojený, nedokážu odhadnout velikosti kostek a čas dušení. Pokud takhle hovězí upravujete, tak můžete napsat i jaké koření se k němu hodí
|
|
nahoru |
|
|
Conan
|
Zaslal: po listopad 19, 2012 4:02 pm Předmět: |
|
|
chippie napsal: | Mám dotaz trochu mimo mísu:
Děláte někdo dušené hovězí nakrájené na kostky? Já to párkrát zkoušel a s výsledkem jsem nebyl moc spokojený, nedokážu odhadnout velikosti kostek a čas dušení. Pokud takhle hovězí upravujete, tak můžete napsat i jaké koření se k němu hodí |
jo, to je jednoduchý, klasika osmahnes cibulku na pánvi s olejen (sádlem) hodíš na to kostky cca 2-3cm velký, orestuješ, okořeníš (pepř, kmín apod... sůl a česnek dávám až nakonec) podleješ, přiklopíš, no a dusíš doměka (minimálně hodinu) V papiňáku je to rychlejší.
Pak to můžeš zahustit tmavou jíškou a máš U.H.O. _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
nahoru |
|
|
guruhonza
Anonymní
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|