|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| ... |
| Běh |
|
44% |
[ 30 ] |
| Kolo/Rotoped |
|
29% |
[ 20 ] |
| Švihadlo |
|
1% |
[ 1 ] |
| Crossový trenažer |
|
4% |
[ 3 ] |
| Stepper |
|
2% |
[ 2 ] |
| Jiné |
|
17% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 68 |
|
| Autor |
Zpráva |
adam128

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 7:31 pm Předmět: Re: Jaká aerobka je nej ? |
|
|
| Matheus napsal: | Masturbace u nudneho péčka, to je pak tak hodina pořádného úsilí a člověk se slušně zapotí, ale je třeba střídat ruce kvůli symetrii. |
xDDD, to potenie ma najvacsi ucinok asi na nohy, vzdy ich mam potom take sparene..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | nj, jenže sprinteři si dopřávají taky kvalitní sacharidy a doplňují glykogen. Já mluvím o nizkosachadové dietě. Takový sprinter se po tréninku klidně nadlábne aby doplnil ztracenou energii. |
To je mozne, to nepopieram, hovoril som vseobecne, mozno ma takato dieta naozaj tieto specifika.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
1. sex (bez jakékoliv legrace, energetický výdej je srovnatelný s intenzivní cyklistikou)
2. rotoped hezky s využitím mikiny a šusťákovky
3. běh (nevýhodou je to, že jsem se u řady lidí - závodníků - setkal s názorem, že při běhu ztrácejí vršek, zatímco při rotopedu tenhle problém nevzniká)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:29 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | 2. rotoped hezky s využitím mikiny a šusťákovky |
zajímalo by mě, na jakém principu tohle funguje, děkuji. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:39 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | Freimen napsal: | | 2. rotoped hezky s využitím mikiny a šusťákovky |
zajímalo by mě, na jakém principu tohle funguje, děkuji. |
na principu empire , že na to není studie neznamená, že něco nefunguje, myslím, že to ale bude mít co dočinění s termoregulací a celkově vlivem teploty na intenzitu metabolismu...
Samozřejmě s tím nemusíš souhlasit a můžeš to přijít až budeš v Karlových Varech vysvětlit tomuto pánovi, že žije celou kulturistickou kariéru v omylu :
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út červenec 01, 2008 11:49 pm Předmět: |
|
|
samozřejmě termoregulace je tou první, ale na druhou stranu i poslední věcí která mě napadla, ale pokud šlapu ve větru na kole a spotím se pořádně až po příjezdu domů kdy si sednu na prdel a vydejchám se, nebudeš mi doufám tvrdit že to celé bylo k ničemu.
nedávno jsem četl článek na konkurenčním webu o větším výdeji energie při pití studené vody, bohužel pro tebe v řádech pár kalorií, takže to že se ve vedru nabalím jak hovado akorát způsobí že zaseru všechno oblečení potem, ale konečný efekt lepšího spalování tuku bych přirovnal k tomuhle - zanedbatelné.
nad příjmem vody si uvažoval? příklad jedu ve 20 stupních vypiju půl litru, jedu v 30 stupních, vypiju litr... všechno co ze mě de pryč tam zase dostanu.
p.s. krom toho mýtus aby se lidi obalovali igelitkama při běhu tu byl myslím před dvaceti lety... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:06 am Předmět: |
|
|
samozřejmě termoregulace je tou první, ale na druhou stranu i poslední věcí která mě napadla, ale pokud šlapu ve větru na kole a spotím se pořádně až po příjezdu domů kdy si sednu na prdel a vydejchám se, nebudeš mi doufám tvrdit že to celé bylo k ničemu.
my se tu bavíme o tom, že je nějaký druh energetického výdeje úplně k ničemu a nebo o tom, že je nějaký způsob o něco lepší než druhý? Tenhle dotaz je úplně mimo mísu, samozřejmě, že by to nebylo k ničemu a nevím, kde jsi vzal dojem, že bych ti to byl býval tvrdil
nedávno jsem četl článek na konkurenčním webu o větším výdeji energie při pití studené vody,
na konkurenčním webu o kulturistice? od někoho, kdo má mnohaleté zkušenosti s tvrdými kulturistickými redukčními dietami?
bohužel pro tebe v řádech pár kalorií,
počkej a já ti svůj názor nějak vnucuju, že ty, gappa, bys to měl tak dělat, protože jsem tak řekl? Však si to dělej jak chceš, pokud jsi spokojený, mě je to naprosto volné...
takže to že se ve vedru nabalím jak hovado akorát způsobí že zaseru všechno oblečení potem, ale konečný efekt lepšího spalování tuku bych přirovnal k tomuhle - zanedbatelné.
srovnávat několik doušků studené vody na jedné straně s x minutovou intenzivní jízdou "nabalený v hadrech" je řekněmě nelogické, nevidím nikde souvislost - resp. jak několik doušků vody mění tělesnou teplotu celého organismu
nad příjmem vody si uvažoval? příklad jedu ve 20 stupních vypiju půl litru, jedu v 30 stupních, vypiju litr... všechno co ze mě de pryč tam zase dostanu.
odkdy člověk potí vodu a ne pot, který má odlišné složení?
p.s. krom toho mýtus aby se lidi obalovali igelitkama při běhu tu byl myslím před dvaceti lety...
venku je tma...
...jediné co říkám je to, že ten pán na fotografii asi velmi dobře ví, proč to tak dělá a proč to předává i dál lidem, kterým s přípravou pomáhá...Je to asi jako kdybych ti tvrdil, že tvůj trenér tě učí špatně benchovat, protože na to nikde není studie, že tvůj styl provedení je nejlepší... (přitom já dělám úplně jiný sport)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:11 am Předmět: |
|
|
zajímá mě proč se nabalovat na rotoped několika vrstvami... a protože to dělá nějaký pán je úplně strašlivě směšná odpověď a prosil bych nějaké logické vysvětlení. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:17 am Předmět: |
|
|
ten příjem studené vody byl přirovnán k termoregulaci, a tudíž pro mě jediné rozumné vysvětlení proč na sebe nabalovat x vrstev navíc... že se tedy tělo termoreguluje na nižší teplotu a tudíž k tomu potřebuje víc energie
a proto tedy přirovnání k pití studené vody, u které je výdej energetický srandovní
A S TÍM PŘIŠLA I POINTA
otázka je ale furt stejná. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:17 am Předmět: |
|
|
takže to, jak tebe učí tvůj trenér benchovat je také směšné, protože na to není logické vysvětlení  ?
Já ti řekl o termoregulaci a o tom, že nemůžeš srovnávat pár doušků vody s intenzivní jízdou na rotopedu "nabalený v oblečení", protože to má absolutně rozdílný vliv na tělesnou teplotu...
Možná jsem ale patřičně nezdůraznil už v prvním příspěvku slovo empirie , neboli zkušenost, což je daleko cennější znalost než přečtení nějaké studie jak by to mohlo/mělo fungovat a kde hrozí problém nesprávné interpretace do praxe (např. tahat studenou vodu do diskuse o intenzivní jízdě na rotopedu v hadrech)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:18 am Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | ten příjem studené vody byl přirovnán k termoregulaci, a tudíž pro mě jediné rozumné vysvětlení proč na sebe nabalovat x vrstev navíc... že se tedy tělo termoreguluje na nižší teplotu a tudíž k tomu potřebuje víc energie
a proto tedy přirovnání k pití studené vody, u které je výdej energetický srandovní
A S TÍM PŘIŠLA I POINTA
otázka je ale furt stejná. |
tak podruhé - příjem studené vody mění tělesnou teplotu celého organismu ???
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:21 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | kouba the man napsal: | ten příjem studené vody byl přirovnán k termoregulaci, a tudíž pro mě jediné rozumné vysvětlení proč na sebe nabalovat x vrstev navíc... že se tedy tělo termoreguluje na nižší teplotu a tudíž k tomu potřebuje víc energie
A S TÍM PŘIŠLA I POINTA
tak podruhé - příjem studené vody mění tělesnou teplotu celého organismu ??? |
ne, ale tělo vydá na přeměnu její (vody) teploty (pro organismus OK) energii... ale nech to být, nepobrals to a chytáš se tooh čeho nemáš _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:25 am Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | Freimen napsal: | | kouba the man napsal: | ten příjem studené vody byl přirovnán k termoregulaci, a tudíž pro mě jediné rozumné vysvětlení proč na sebe nabalovat x vrstev navíc... že se tedy tělo termoreguluje na nižší teplotu a tudíž k tomu potřebuje víc energie
A S TÍM PŘIŠLA I POINTA
tak podruhé - příjem studené vody mění tělesnou teplotu celého organismu ??? |
ne, ale tělo vydá na přeměnu její (vody) teploty (pro organismus OK) energii... ale nech to být, nepobrals to a chytáš se tooh čeho nemáš |
chytám se toho správného . tys tuto diskusi rozjel s tím, že jsi na konkurenčním webu četl studii o té vodě a je to jen o pár kalorií, já pouze vrátil řeč k tématu - tedy k tomu, že nelze srovnávat pár doušků vypité vody (a potřebný en.výdej k termoregulaci org. po vypití vody) s intenzivní jízdou na rotopedu nabalený v oblečení, kdy je to pro tělo nesrovnatelně větší zásah do termoregulace a dochází i ke změně tělesné teploty (narozdíl od doušků vody a tebou zmíněných několik kalorií na její "oteplení")
co dále jsem podle tebe nepobral?
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 12:27 am Předmět: |
|
|
rozjel jsem ji s tím, že tě prosím o vysvětlení proč na sebe nabalovat hadry při jízdě na rotopedu, tys mi zatím odpověděl jen pár absurdních
edit: tak bych rád už tu odpověď _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|