|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 10:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 07, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Dobral jsem Neurocore, co bylo tady nedavno v akci. Vyborna pumpa i fokus pri cviceni a to uz pri dvou osmerkach, pri tezkem treninku jsem pak daval tri (vazim 97kg), akorat pak jsem mel problemy usnout (cvicim 18-20:00, spat chodim po 22:00).
Predtim C4 Extreme a i kdyz slabsi pumpa, ta energie byla neskutecna a nebylo to takovy "maso".
Predtim Extrifit E.Nox ale to sem se akorat potil jak vrata od chliva, pumpa nic moc : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út leden 07, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
Tak nejlepší je si namíchat přípravek sám podle sebe... "Hotovku" bych si už asi nekoupil, namíchám si to, co na vím, že na mě bude fungovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 07, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Tak nejlepší je si namíchat přípravek sám podle sebe... "Hotovku" bych si už asi nekoupil, namíchám si to, co na vím, že na mě bude fungovat. |
Pokud to nemas patentovano, muzes sem hodit slozeni (vcetne gramaze)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út leden 07, 2014 12:06 pm Předmět: |
|
|
Hodím ti to do zprávy, až dojím oběd. ;D
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: út leden 07, 2014 12:14 pm Předmět: |
|
|
Hod to i me prosim te :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
|
| nahoru |
|
 |
fakqcze
|
Zaslal: út leden 07, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
Prosim o uzamčení tématu , koupeno Cellzoom hardcore . Stejnak vtpný že tohle je moje téma a obě maj x stovek lidí na čtení :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út leden 07, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
| fakqcze napsal: | | Prosim o uzamčení tématu , koupeno Cellzoom hardcore . Stejnak vtpný že tohle je moje téma a obě maj x stovek lidí na čtení :DD |
Tvoje téma? Prober se...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 07, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | fakqcze napsal: | | Prosim o uzamčení tématu , koupeno Cellzoom hardcore . Stejnak vtpný že tohle je moje téma a obě maj x stovek lidí na čtení :DD |
Tvoje téma? Prober se... |
Novic, dej si facku a třeba se probereš sám! _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|