Jakou pumpu / nabuzovač?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jakou pumpu / nabuzovač?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jakou pumpu / nabuzovač?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Spam

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Já dávám assault před a BCAA od cellucoru během tréninku a je to supr, za mě doporučuju.

Přesně tohle combo jsem měl včera a pecka. Assault + 2 odměrky BCAA od Cellucoru a během tréninku bomba. Ještě není špatný Assault + Amino1...

Akorát nevím jak ten Beta Alanin, dal jsem dvě odměrky BCAA ráno před kardiem a pak tohle combo večer na tréninku, což je celkem 8.4g Beta Alaninu za den, což při mojí lehčí váhovce asi nebude úplně málo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bych chtel videt i jestli ty treninky tak vypadaji pak na to, co do sebe nahazete
mirus

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
fakqcze napsal:
Škola , učení ...vstávání mi nejde ..:D Do ýt posilky s dokopu ae pak se mi až motá hlava jak sem unavenej.. a než se rozehřejua začnu trošku cejtit energii to trvá pulku tneinku

jasně, zlepši předtréninkové jídlo, abys měl dost energie ve svalech a na nakopnutí použij tohle, má to nejlepší poměr cena/výkon a na tohle vybuzení před tréninkem to používá hodně sportovců - https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html

Jestli můžu přispět i já (pár soutěží mám za sebou) i (pár dlouhých let tréninku) se svou zkušeností s předtréninkovkama.
Používám je pravidelně a abych je pocítil pořádně, tak před tím měsíc žádný neberu (jen kafe + bcaa). Vyzkoušel jsem dost nakopávačů čekých i zahraničních a když to zhrnu tak opravdu co na mě pokaždý fungovalo byly Assault a starej E-nox Shock https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html?z=v .
fotter

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
moje zkušenost? zkusil jsem asi vše co nabízel trh do roku 2012 a nedal bych už korunu do žádného z těchto produktů.

Pokud neodtrénuješ bez nakopávače-jdi hrát šachy.

Tymto mladym je zbytocne aj nieco radit (ako hadzat perly sviniam),oni sa ani nesnazia pochopit ze tento druh doplnkov su pre amatera ("kondicaka") bezpredmetne (zbytocne).
Kolko z Vas tu na fore sa venuje silovym sportom na sutaznej urovni?,mozno +-2%,ale vsetci tu riesite suplementacie ako vrcholovi sportovci.
Keby ste viac pouzivali hlavu na myslenie a nie len na bezduche citanie marketingovych sloganov,prisli by ste na to ze usetrene peniaze by ste mohli investovat hlavne do stravy.Mne osobne ako amaterovi bohato staci creatin
,protein a vytaminy+dobra strava samozrejme,z vysledkami som spokojny
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Freimen napsal:
fakqcze napsal:
Škola , učení ...vstávání mi nejde ..:D Do ýt posilky s dokopu ae pak se mi až motá hlava jak sem unavenej.. a než se rozehřejua začnu trošku cejtit energii to trvá pulku tneinku

jasně, zlepši předtréninkové jídlo, abys měl dost energie ve svalech a na nakopnutí použij tohle, má to nejlepší poměr cena/výkon a na tohle vybuzení před tréninkem to používá hodně sportovců - https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html

Jestli můžu přispět i já (pár soutěží mám za sebou) i (pár dlouhých let tréninku) se svou zkušeností s předtréninkovkama.
Používám je pravidelně a abych je pocítil pořádně, tak před tím měsíc žádný neberu (jen kafe + bcaa). Vyzkoušel jsem dost nakopávačů čekých i zahraničních a když to zhrnu tak opravdu co na mě pokaždý fungovalo byly Assault a starej E-nox Shock https://obchod.ronnie.cz/s-5075-e-nox-shock-vyprodej.html?z=v .

Ne ze bych to kupoval, nebo tak.. ale novy je jiny nez stary?
Spam

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní.
Humanic145

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou zase moudra. Když má človek vyřešenou stravu a je sice amatér, tak to znamená, že nemá právo z toho vytřískat co nejvic? Pokud nějaký suplement dotyčnýmu opravdu pomáhá, tak proč ne?
raw

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Kdybych chodil cvičit do fitka párkrát týdně jen tak pro radost, tak nic takovýho nepotřebuju.
Ale zkus si trénovat 6x týdně z toho 4x dvoufáz (3x týdně Muay thai 120min, posilka + běh) a shazovat přitom všem váhu na zápas, což u mě díky Vánočnímu obžerství dělá +-13kg za 14dní.

vzdycky me fascinovalo, jak lide pouzivaji nazev ,,muay thaaai,,
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Nějaký mimořádný režim vyžadující mimořádné nasazení? Tam by tyto suplementy měly smysl. Tam bych je s klidným srdcem doporučil:)
Spam

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Spam napsal:
Nějaký mimořádný režim vyžadující mimořádné nasazení? Tam by tyto suplementy měly smysl. Tam bych je s klidným srdcem doporučil:)

Však ano, toto jsem napsal jako reakci na post od kubaze a hlavně fottera... Když jsem mimo přípravu nebo nemám těsně před zápasem, vystačím si v pohodě s pevnou stravou a třeba proteinem po tréninku (pro lepší pocit, ne že by měl nějaký vliv na něco...)
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nedávno začal občas používat Napalm a jsem spokojen.

https://obchod.ronnie.cz/s-4556-xtreme-napalm-igniter-shot.html

Poprvé, když jsem si to dal, jsem měl pocit, že mi shoří kůže :)
madball

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí se umět pořádně nas/štvat, pak nakopávač není potřeba.

Pokud jsou náročný tréninky, tak mně stačilo přidat do pití obyč. maltodextrin a rozdíl byl celkem znát. Rozdíl mezi čistě maltodextrinem a mixem maltodextrinu a BCAA jsem nepoznal.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball, poznáš rozdíl mezi čistou vodou a BCAA? Já si pořád namlouvám, že to poznám, ale ve skrytu duše si myslím, že nikoliv :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
fotter

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Deadlift napsal:
Spam napsal:

Však ano, toto jsem napsal jako reakci na post od kubaze a hlavně fottera...

kód:
Kolko z Vas tu na fore sa venuje silovym sportom na sutaznej urovni?...

Mojim prispevkom som narazal na "rekreacnych" cvicencov,tych co robia silove sporty zavodne som nemyslel
madball

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoon:
Čistý BCAA jsem nikdy nedával, takže nevím. Dával jsem jenom mixy s maltodextrinem. Ale jak jsem psal, tak jsem nepoznal rozdíl mezi mixem BCAA a maltodextrinu a čistě malt. Ale je pravda, že těch BCAA bylo jenom tak 5g a malt. tak cca +30g.

Podle mýho názoru si při náročným tréninku bude brát tělo energii z BCAA, takže když bude dávat člověk těch 30g BCAA, tak to asi bude podobný jako, kdyby dával 30g malt., akorát to vyjde trochu dráž. Ale jak říkám, nikdy jsem na sobě nezkoušel větší množství dávkování čistě BCAA, abych to mohl porovnávat...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jakou pumpu / nabuzovač? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: