Jaky Opasek?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaky Opasek?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jaky Opasek?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaky pasek byste si koupili?
Nylonovy
9%
 9%  [ 3 ]
Kozeny
90%
 90%  [ 29 ]
Celkem hlasů : 32

Autor Zpráva
Hodná.Teta

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2003 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsme se svým najloňákem od Mad Maxe naprosto spokojenej, dá se povoovat kdykoliv chci, je jemně nastavitelnej a netlačí jako kožený. i když by mohl být možná trochu pevnější (rozuměj tvrdší nebo tak něco, však víš co tím myslím).
No zatím se nezkroutil, možná to bude tím, že ho mám jenom rok a půl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodne zalezi co od pasku ocekavas. Pokud ho chces na zvedani poradnych vah (ve drepu a v mrtvole) a ne jen na producirovani se po fitnesu a cviceni bicaku doporucoval bych jednoznacne kozeny opasek (ne ten fitnesacky ve predu zuzeny). Dalsi vec je, ze pokud se nahodou rozhodnete zavodit v liftu mel by pasek odpovidat pravidlum, pokud tomu tak nebude vyhodi vas s nim pri prezentaci a na dalsi zavody si uz budete muset obstarat novy...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hodná.Teta

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Hodne zalezi co od pasku ocekavas. Pokud ho chces na zvedani poradnych vah (ve drepu a v mrtvole) a ne jen na producirovani se po fitnesu a cviceni bicaku doporucoval bych jednoznacne kozeny opasek (ne ten fitnesacky ve predu zuzeny). Dalsi vec je, ze pokud se nahodou rozhodnete zavodit v liftu mel by pasek odpovidat pravidlum, pokud tomu tak nebude vyhodi vas s nim pri prezentaci a na dalsi zavody si uz budete muset obstarat novy...

Na to moje zvedání pár kilo mě můj najloňák bohatě postačuje, myslím, že to není o pásku,ale o tréninku, spíše do budoucna bych si ho chtěl koupit.Už jsem o tom přemejšlel, koupit si pořádnej koženej lifterskej pás. Jak se ti zvýšily výkony s koženým?
Jaký pásek splňující pravidla pro lifterský soutěže?
a nakonec jaká značka pásku?
DrLift

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O kolik se zvysi vykonnost netusim. V nylonovem pasku jsem nezvedal a zvedat nehodlam. Kazdopadne ti nylonovy opasek tezko poskytne takovou oporu jako poradny kozeny.

Na pravidla se mrkni na http://powerlifting.cstv.cz jsou dost dlouhy, takze se snad ani nezabyvej tim, ze bys je cele cetl, ale kdyz to probehnes jen tak letem svetem narazis tam na odstavecek o opascich. Hlavne si davej pozor, aby na opasku nebyl nejaky napis od vyrobce (napr. Weider). Napis na pasku muze byt jen od firem, ktere maji zaplacene rekl.poplatky (INZER, TITAN, Adidas. LEOKO, IVANKO, METAL atd.)

Znackovy pasek stoji priblizne 70-80 EUR. Za tu cenu dostanes skutecne spickovy opasek, ktery ti vydrzi hodne dlouho. Sam takovy pasek mam a zvedam v nem uz asi 4-5let bez nejakych znamek poskozeni. Nejznamejsi firma je americka Scott Safe. Vetsina spickovych pasku prodavanych jinymi firmami pochaci prave od nich.

Kvalitni kozeny pasek se u nas da poridit za 1100,- Neni to absolutni spicka, ale je to solidni kvalitni opasek, ktery poslouzi prakticky uplne stejne. Rozdil v cene rozhodne neodpovida rozdilu v kvalite, ktery je opravdu maly.
PetkaB

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2003 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím dát za pravdu dr.Liftovi-je to fakt hroznej rozdíl cvičit s tím páskem,co je nejběžnější-tedy ten co se vepředu zužuje a klasickým trojbojařským..tedy pokud se cvičí silovka.Když jsem si půjčila ten široký,zpevnil mě tak dokonale,že jsem ani při závodech nezjistila,že jsem si pod tím páskem a trikem naškubla piercing,prostě žádná bolest .. To samozřejmě vtipkuju,to,že na silovku je ten široký pásek lepší myslím vážně...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2003 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak diky, asi si teda koupim klasicky kozeny

nekdo se ptal, proc mi odchazi - v jednom miste, kde je nejvice pouzivany se uz zacina lamat, vlastne uz je napul pretrhlej, tak nechci riskovat, ze mi pri mrtvole povoli

jeste se ale zeptam, jestli nevite, kde se da sehnat nejlepe za rozumnou cenu, diky
Rimmer

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2003 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda co s tema opaskama delate je mi zahadou. Ja sem v nem vzpiral 6 let a ted ho mam na pozvedy/drepy a drzi porad.
DrLift

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2003 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike napsal:
Tak diky, asi si teda koupim klasicky kozeny

nekdo se ptal, proc mi odchazi - v jednom miste, kde je nejvice pouzivany se uz zacina lamat, vlastne uz je napul pretrhlej, tak nechci riskovat, ze mi pri mrtvole povoli

jeste se ale zeptam, jestli nevite, kde se da sehnat nejlepe za rozumnou cenu, diky

Co takhle treba na www.powerlifting.cz
Mike

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2003 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rimmer napsal:
Teda co s tema opaskama delate je mi zahadou. Ja sem v nem vzpiral 6 let a ted ho mam na pozvedy/drepy a drzi porad.

jeste doplnim, ze uz ho mam 10 let ...
Niten.Senki

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem začínal, používal jsem opasek snad i na protažení...
Myslím, že přílišné používání opasku je spíš na škodu.
Nyní jen na těžké pracovní série, ještě k tomu jen na dřep, mrtvý tah, a někdy benč.
Mám klasiku, kožený zúžený, ale chci si pořídit powerlifterský.

Měl jsem možnost ho otestovat při 90% váze na deadlift, sice jsem měl pod žebrama a na bocích podlitiny, ale držel mě jako by mě někdo zalil do železa.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 9:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG!!

NECROOO!!
esprit

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pozor na bonded leather, pred pol rokom som kupil taky opasok od animalu, od koze to ma strasne daleko a cely sa lame a dojebava - nebrat
Mablung

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
OMG!!

NECROOO!!

U necra musí na té mrtvole ještě něco být. Tohle už je archeologie
Vittus

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdnu to jsem... Chtěl jsem se zeptat jaký opasek by jste doporučili pro crossfit... Jsem spíše ještě na začátku ale s váhami bych se chtěl dostat na 150 kg dřep/mrtvola. Powerlifterský se mi zdá na to možná zbytečný ale nemám zkušenost tak si raději nechám poradit.
kubaz

PříspěvekZaslal: so září 01, 2012 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sezen si takove ty 20let stare hasicske, ty jsou nejlepsi, jeden mam a nemuzu vynachvalit :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jaky Opasek? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: