Jaký styl cardia / běhu ?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký styl cardia / běhu ?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jaký styl cardia / běhu ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moth dont care

PříspěvekZaslal: út květen 22, 2018 7:26 pm    Předmět: Jaký styl cardia / běhu ? Odpovědět s citátem

Zdravím, chci se na něco zeptat. Cvičím ob-den a ve volné dny se moc nehýbu, skoror žádný pohyb, ale baví mě běhat, tak se chci zeptat, co by jste mi doporučili jako cardio - např. 20 minut klidného běhu nebo bude lepší třeba 10 minut HIIT ? Nejde mi nějak extra o spalování tuků, jak spíš o kondici. Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arty64

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2018 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem běhal pro zábavu, jen tak si vyčistit hlavu a ještě to chtěl nějak skloubit s kondicí
tak jsem dával cca 30 minut/5km+
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2018 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych si šel zaběhat. Když tě to baví a máš to rád. Je to pěkná aktivita. A pokud to bude 10-20 minut a jsi trochu zvyklej, tak to na regeneraci nebude mít nějakej extra vliv.
HIT by si potřeboval víc než deset minut. Jenom rozcvička by ti zabrala nejméně těch 10 minut. Pokud se bavíme o originál HIT. Navíc by ti to už nabourávala regeneraci na činkách kdybysi to měl dávat v netréninkové dny...

Rychle na stránku:

Přejdi na: