|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Joshan33
|
Zaslal: so listopad 25, 2023 10:32 pm Předmět: je moje cesta spravná?? |
|
|
zdravim, chtěl by jsem se poptat zda je muj jidelnicek vhody na pribrani, vracim se k cviceni po 8letech, drive z 56kg na 82kg za 2 roky (8% telesneho tuku jen)
Aktualne: 180cm 58kg.. takze potrebuju nabrat.. Jeliko od mala jsem byl fakt hubenouckej a tenkej jak proutek, az se doktori divili jak je to mozne, klasicky ectomorph proste.
zde je muj jidelnicek co snim ted aktualne za den, mozna je to divne, ale mam kazdou hodinu hlad.. Jidelnicek se sklada ze sacharidu, a bilkovin ktere jsou dulezite na pribrani..
9:00 Vločky s mlékem..
10:00- 3 banany + Protein gold standard 100% WHEY
11:00: maso + rýže.
12:00. jogurt, + 3 banany + vitaminy.
13:00 těstoviny
16:00 Maso + ryze
17:00 gainer + testoviny.
19:00 Testoviny
21:00 4 vajička
23:00 spanek.
Spim denne cca 8h.
Co je potreba upravit aby jsem pribral a neznicil si nejak zdravi? Nebo je to takhle ok? Aktualne tento jidelnicek pouzivam asi mesic, a pribral jsem asi 4kg..
Akorat problem je ze mam furt hlad, kazdou hodinu? Nebo i snad pul hodinu.. Najim se a za hodinu mam zase hlad.. Je to vlastne vubec normalni? Praci mam sedavou, pracuji v kancelari, takze se tolik nehybu, krom cviceni.
Děkuji za info.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 26, 2023 7:15 am Předmět: |
|
|
Máš hlad, lebo ako ektomorf máš metabolizmus výkonný jak Fukušima. Okrem toho ti chýba v strave tuk (pravda,neviem,aké to je mäso,ani ako je upravené,možno je to bravčové balené v slanine  ). Tuky zasýtia na dlhšiu dobu. Viem sám na sebe,že keď mám cestoviny, alebo len mäso s ryžou, do hodiny ma krúti od hladu.
Skús tam poslať nejaké zdravé tuky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Joshan33
|
Zaslal: ne listopad 26, 2023 2:15 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Máš hlad, lebo ako ektomorf máš metabolizmus výkonný jak Fukušima. Okrem toho ti chýba v strave tuk (pravda,neviem,aké to je mäso,ani ako je upravené,možno je to bravčové balené v slanine ). Tuky zasýtia na dlhšiu dobu. Viem sám na sebe,že keď mám cestoviny, alebo len mäso s ryžou, do hodiny ma krúti od hladu.
Skús tam poslať nejaké zdravé tuky. |
Děkuji za info jake tuky by jsi mi doporucil? Bohuzel avokado, a arasidove maslo, orechy nejim, moc mi takove veci nechutnaji... Nejaky navrh? Dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: ne listopad 26, 2023 4:58 pm Předmět: |
|
|
větsinu denního příjmu tuků mám ve snídani. 5 celých míchaných vajec s cca 50g sýra, protože holá vejce se mi rychle přejí. Do tvého jídelníčku si to dokážu dobře představit místo těch vloček
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|