|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
Protože lidi, kteří takhle meditují nepotřebují peníze a shledávaj materiální svět povrchním ?:)
Svět není jenom o prachách mablungu ,) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jenže nesmíš žít v tzv. civilizovaném světě, protože pak zjistíš, že někde musíš bydlet, někde pracovat, za něco musíš nakupovat a to vše má společného jmenovatele - prachy...ať se to někomu líbí nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
To už by nás ale zavedlo do filozofování o pojmu civilizovaný :) ... osobně si myslím, že zatím žádná země "civilizovaná" neexistuje (stejně jako nejlepší volba).
Šak krišňáci třeba vydělávají na BIO Potravinářství, že, aby uživili "daně" :) Ale to už je zase jinej soudek. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | To už by nás ale zavedlo do filozofování o pojmu civilizovaný :) ... osobně si myslím, že zatím žádná země "civilizovaná" neexistuje (stejně jako nejlepší volba).
Šak krišňáci třeba vydělávají na BIO Potravinářství, že, aby uživili "daně" :) Ale to už je zase jinej soudek. |
To je bohužel velice podobný soudek. Jde jak o peníze, tak o moc. Některým Krišňákům jde o moc, jiným o prachy a o moc. A ovečkám které obojí poskytují jde ze začátku jen o sociální kontakt a vybočení z rutiny ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
O tom zas tolik nevím, viděl sem krišňáky něco jako "Amiše", kteří jsou i u nás :) ... prostě komunitu, která žije jinak a docela "s přírodou" (což se mi líbí a přijde mi to přirozené oproti slumům, sídlákům apod.) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:48 pm Předmět: |
|
|
...no a pak je Ti 40 - příjdeš o iluze o tomto světě, máš 50 % šanci, že z Tebe bude alimenty platící rozvedenej fotr s hypotékou na krku a budeš rád za každopáteční pivo s kamarády. Filozofií ve dvaceti to začíná, realita většiny z nás je bohužel jiná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st leden 18, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
hezky řečeno deadlifte, nicméně ono toho k tomu životu je potřeba mnohem méně si myslím, než někteří lidi říkají :)
Já jsem takovej praktik prostě no než "fintil" takže proste radši budu mít 10 let "starý ne-in" auto, který je suprový a spolehlivý než každý dva roky novej in bourák :)
(pro mně je některý plítvání nepochopitelný nebo prostě zbytečný, stejně jako to, že metr od prázdnýho koše je největší bordel ... atd., stejně jako jsem dodnes nepochopil jak se někdo může vysrat na chodbě kolejí nebo ve sprše ... ale to už sou opravdu trošku jiný věci :D) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 18, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | O tom zas tolik nevím, viděl sem krišňáky něco jako "Amiše", kteří jsou i u nás :) ... prostě komunitu, která žije jinak a docela "s přírodou" (což se mi líbí a přijde mi to přirozené oproti slumům, sídlákům apod.) |
Amniši organizovaně makají na polích které vlastní. Mají "luxus" jako před pár set lety, ale používají k tomu stejně staré výrobní prostředky. Krišňáci co nevyžebrají, nemají. A bez půdy, pluhu a tažného vola prostě dostatek obilí nevypěstuješ ...
| Prasopes. napsal: | hezky řečeno deadlifte, nicméně ono toho k tomu životu je potřeba mnohem méně si myslím, než někteří lidi říkají :)
Já jsem takovej praktik prostě no než "fintil" takže proste radši budu mít 10 let "starý ne-in" auto, který je suprový a spolehlivý než každý dva roky novej in bourák :)
(pro mně je některý plítvání nepochopitelný nebo prostě zbytečný, stejně jako to, že metr od prázdnýho koše je největší bordel ... atd., stejně jako jsem dodnes nepochopil jak se někdo může vysrat na chodbě kolejí nebo ve sprše ... ale to už sou opravdu trošku jiný věci :D) |
Dead to řekl skutečně hezky. 10 let starý auto můžeš mít, ale pokud nebudeš mít výrazně nadprůměrný plat a nebo přející rodiče kteří ti dají byt či dům, budeš muset platit hypotéku/nájem který ti sežere většinu příjmů. Pak přijde na řadu jídlo. Chceš jíst blafy nebo kvalitní jídlo? Chceš kvalitní obuv nebo boty od Vietkongů? Chceš dovolenou na Kanárech a nebo žvýkat chleba se šunkou na Šumavě?
V tvém věku jsem spokojeně dlabal na stopu v příkopu u Janova okoralou housku s paštikou a byl jsem spokojený. Jenže ono se to kapku posune. Bez peněz bych dlabal tu housku u Janova i nadále a nikdy bych se nepodíval do Asie, J a S Ameriky a nemohl bych plánovat další výlety.
Peníze nemusíš vyhazovat, ale věcí na které je můžeš použít je nepřeberné množství.
|
|
| nahoru |
|
 |
dewjam
|
Zaslal: st srpen 20, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
[video]Prečítal som si celú tému pretože sám už pol roka nejem mäso a chcel som sa niečo nové dozvedieť ohľadom výživy bez mäsa a posilňovania pretože sám robím silový šport . Len bohužial väčšina ľudí sa tu len hádala miesto toho aby poskytla či už odborne informácie alebo vlastné skúsenosti (česť výnimkám).
posielam linky na vegetarianskych/vegansky športovcov
vegan-fighter.com
vibranthealth.eu (ostatní články ---> Sportovci vegani a vegetariáni )
Taktiež som tu zazrel aj breatharianstvo takže nejkae linky
breatharian.eu
Tý ktorý nevedia o čo sa jedná odporúčam aby si pozreli toto video ... CELÉ !!!
youtube : Na-počátku-bylo-světlo-Breathariánství_CZ.titulky
V súčastnosti sa už veľa ľudí hlasi k bretharianstvu ( dokonca aj v ČR A SR)
Poprosil by som už aj nejaké komentáre čo budú mať aj hlavu aj pätu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: ne srpen 24, 2014 9:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | To je topic, kterej jsem hledal...kámoška se teď stala vitariánkou a já si od tý doby, co jsem se díval na různá videa propagující veganství atd. jen říkám, co kurva ti lidi blbnou? |
Myslí si, že se místo 85 let dožijou 85,5
Nebo si myslí, že kvůli nim zavřou 1-2 prasečáky
Což je oboje samozřejě kravina.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
no osobne si myslim, ze kdybych pracoval v nejake velke drubezarne, tak bych asi kureci maso nemohl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 25, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Řekl bych, že to neplatí jen čistě o mase ... každý, kdo viděl výrobu dané šmakulády by to nepozřel ani za nic. Btw Breathariani jsou ufoni že?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|