jestli jo, tak nechápu těch 3x9x80kg, to je pro mne úplně nepředstavitelný, teď sem dal 3x5x45-55-55kg a už to ani nebylo technicky na 100%. A přitom mrtvolu máme oba dva skoro stejnou
dal bych i víckrát, ale záda to už nedávala a ty bandáže strašně bolí zezadu, potrvá než si na ně zvyknu
Proč je vlastně používáš? V Tvém věku a podle toho, co tady čtu, co všechno Tě bolí a co šetříš, bych se spíš zaměřila na techniku...
Už od malička mi hodně lupe v kolenech, tak jako taková prevence navíc mají přidávat na výkonu. Techniky mám myslím solidní, dřív jsem to valil hlava nehlava, ale teď když cítím nějakou nesrovnalost v technice, tak to buď položím nebo docvičím sérii a snížím váhu
Lupání v kolenech, pokud Tě nebolí, nic neznamená, už se to tu párkrát řešilo, dělá to půlce lidí... Říkáš, že mají přidávat na výkonu, ale na druhou stranu u váhy, u které je použiješ, už neudržíš správně záda. Navíc Tě tlačí a jsou Ti nepohodlné. Prostě postrádám logiku
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
Při dřepu mě nebolí, ale když si čapnu tak mě to bolí uprostřed kolena a někdy mě pobolívají i mimo aktivitu. Nepohodlný je i opasek a přesto ho používá snad každý kdo cvičí dřepy a mrtvoly.Na tu bolest si buď zvyknu nebo budu nosti tepláky ikdyž mám radši šortky. Váhu jsem chtěl zkusit, u 95kg to šlo jak po másle, tak jsem přidal na 100 určitě u toho hrála roli i únava, příště zůstanu u 95ti.
Mrtvý tah
5x90
2x3x90
1x130
1x135
1x140 ještě tam byla malá rezerva a technika docela ok, jen mi přijde, že čím vyžší mám váhu, tím méně jsem schopný zabírat nohama. Nebyl v posilce sparing, aby mě natočil
3x3x120
Bench press
3x3x70
1x80
1x85
1x90 tady mi kámoš pomohl trochu hned po tom ( jistil poprvé ), co jsem překonal tu nejtěžší fázy po odlepení z hrudníku, ale nejspíš bych to dal celé i sám
3x3x70
Shyby
nadhmat 3xbw;5;7,5;10;15
podhmat 3x5;7,5;10;15 krásný 3 op s 15ti, u nadhmatu už to bylo o dost horší
Tric stahování kladky nadhmatem
2x8x30
8x35
Bic zdvih s vč podhmatem
3x8x30
Rozpažování s jč v předklonu
3x8x8
Dnes byla plná posilka novoročáků, gym noobů a lidí co do posilky chodí umírat, to jsou ti co přijdou totálně znudění a cvičí jak zombie
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru