|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
poměrně úspěšná neděle po té, co jsem odešel, koukám... asi ses dobře vyspal  k oboum osobáčkům (vyrovnání) gratulace... ještě, že jsem odešel, protože tolik dřepovat ani benčovat by se mi nechtělo  jsem zvědavý, co jste dnes páchali s Loudym.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JENDA10
|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 3:36 pm Předmět: |
|
|
Úterý 11. prosince
Trh
3x40
3x50
2x60
6x2x65
Military press
5x50
3x60
6x3x65
Mrtvý tah
5x60
3x100
3x120
5x3x140
Shyby+facepulls
5x (5xJenda+8xněco)
Břicho
Dneska něco na způsob deloadu, do Vánoc už budu pravděpodobně jezdit spíš lehčí tréninky. Jinak samozřejmě opět dlouhý vykecávání s klukama, který si vážně budeme muset nechat na mimotréninkové prostory, protože takhle to dál nejde!  A to Loudy vykřikoval, jak to sfoukne do 90 minut
EDIT:
| vlk# napsal: | poměrně úspěšná neděle po té, co jsem odešel, koukám... asi ses dobře vyspal k oboum osobáčkům (vyrovnání) gratulace... ještě, že jsem odešel, protože tolik dřepovat ani benčovat by se mi nechtělo jsem zvědavý, co jste dnes páchali s Loudym. |
Děkuju, popravdě mě to samotnýho překvapilo po těch tragickejch nadhozech, ale zdá se, že suplementace vánočním cukrovím přináší ovoce
Naposledy upravil JENDA10 dne út prosinec 11, 2012 3:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | A to Loudy vykřikoval, jak to sfoukne do 90 minut |
Na mojí obranu....sice jsem tam byl zase 4hodiny, ale posledních 90minut jsem necvičil skoro Ale cítim v kostech, že příště už to tam padne
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | A koneckonců jsme se shodli, že dokud nepřišel vlk, tak jsme cvičili celkem v tempu , takže hlavního viníka oba známe |
To bych zvýraznil! Každopádně na příští trénink už jsem vymyslel fígl, jak cvičit rychle a zároveň dobře poklábosit! Za týden to otestujeme
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 11, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
taky mám fígl... přes poledne v maximu a večer na růžku |
Spásná myšlenka a slovo chlapa Já jsem pro
EDIT : Buď se domluvte mezi sebou třeba v pátek v posilovně (přizpůsobím se) nebo se můžeme domluvit příští úterý. A teď vzhůru do školy na mechaniku
Naposledy upravil Loudy dne út prosinec 11, 2012 4:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: st prosinec 19, 2012 2:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | to přemístění je pěkný... asi by bylo vhodný začít zařazovat to "kilíčko", jednu sérii na začátek, dokud je síla, aby se ty další pak odlehčily... často to používám, když se chci posunout na vyšší váhu
Asics jsem vůbec neznal... někdy na to v obchodě mrknu... koukám, že je to v relaci 100+ €. a Ježíšek měl vydržet až pod stromeček |
Tak já už letos nechci nic hrotit, cvičím spíš lehce a s rezervou podle pocitu, ale je tu ještě jeden problém. Jde o to, že já stovku přemístím bez větších problémů (reálný maxko vidím okolo 105), ale potíž nastane u výrazu, kde už nemám takovou jistotu, protože tu činku nemám případně kam zahodit Je to jenom v hlavě a možná se už konečně odhodlám a začnu chodit do vzpírárny na Bohemce (řekněme v rámci Novoročního předsevzetí ), kde by se podobný problémy odstranily
Jinak já si Asicsy chtěl koupit už dávno, ale měl jsem dvakrát po sobě celkem výhodně koupený Mizuny, se kterejma jsem byl taky spokojenej, ale z těch Asicsů mám zatím o dost lepší pocit, takže jsem akorát zvědavej na jejich životnost Ta cena je samozřejmě celkem vysoká, ale myslím si, že na pravidelný seriózní běhání se slušný boty vyplatí! (čímž ovšem nechci říct, že je moje běhání seriózní )
Jo a dneska jsem tě vyhlížel, jestli třeba nedorazíš, ale narozdíl od tebe jsem tam neměl žádnou pohlednou náhradu jako ty minule
Čtvrtek 20. prosince
Trh
3x40
3x50
2x60
2x65
1x70
0x70 -> snad že hráli Sinatrovic Something stupid nebo čím to bylo, ale výtah to byl ukázkovej!
5x1x70
První tři série nic moc, ale pak to lítalo krásně.
Military press
5x40
3x50
3x60
2x3x65
4x2x70
Docela těžký, ramena unavený a ani nevím z čeho, takže tlaky dneska špatný.
Rumunský mrtvý tah+čelní dřepy
5x70+5x65
5x100+3x85
2x (3x110+3x90)
4x (3x120+3x90)
Měl jsem chuť na dřepy, tak jsem tam šoupnul alespoň lehčí čelňáky na protažení a oboje sedlo moc pěkně.
Shyby+facepulls
4x (5xJenda+8xněco)
Břicho
Tlaky mě dneska dost zklamaly ale jinak spokojenost. Chtěl bych dát ještě jeden trénink o víkendu, nejspíš v neděli, a pak si dám alespoň trochu oraz od činek a možná i od běhání
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
pěkně se míjíme :) dnes bych i přišel, ale ještě nemám opravená záda z úterka - holt dva dny jsou na mě málo, takže bych si moc nezapřemisťoval... plánoval jsem to až na pátek na čelňáky, jenže... vánoce, nákupy, šílenosti kolem, časově jsem v mínusu... v tu neděli možná dorazím, to už bude pohoda, ať to zase úplně neflákám... a ještě drobný technický problém - posledně mi nevrátili permici, že ji asi dali někomu jinému a že ji odchytí... tak jsem zvědavý, jestli mě tam pustí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
Takový PROBLÉMY bych chtěl teď řešit taky! Celej den se seru s ventilem v Inventoru a když už to vypadá, že mám hotovo, tak se to nějak divně celý posune a já si toho všimnu pozdě.
No pan Kanaval mě zítra nepochválí, ale snad se spokojí s tim málem, co mu donesu a bude tak hodnej, že mi dovolí mu to donést po Vánocích
|
|
| nahoru |
|
 |
JENDA10
|
Zaslal: čt prosinec 20, 2012 11:57 pm Předmět: |
|
|
vlk: Já půjdu v neděli zatím taky jenom "možná", protože mě možná čeká cesta do Ústí nad Labem s romantickým záměrem, dramatickou zápletkou a nepředvídatelným rozuzlením  Každopádně pokud bych šel, tak tam budu asi kolem 12. hodiny  Jinak to s tou permicí se mi stalo asi před rokem a půl taky, jenomže mně ji vyměnili s permicí někoho jinýho (oba jsme měli členskou), takže jsem měl aspoň v ruce tu jeho.....jinými slovy Bůh s tebou  Ale když nad tím tak přemýšlím, tak by mě docela zajímalo, do jaký míry se ty permice evidujou resp. do jaký míry jejich skutečný počet odpovídá údajům v účetní knize
Loudy: Nezapomínej na to, že vlk tyhle tvoje/naše problémy řešil už v době, kdy jsme si ještě cucali palec u nohy!  No jo, těmahle bojůvkama s Inventorem si musí projít každej pořádnej strojař, a pokud se chystáš, jak jsme se bavili, na konstrukční zaměření, tak v CADu musíš nezbytně umět (ale abych tě potěšil, tak třeba na autech/vlacích/letadlech se potom zase budeš muset přeučit na Catii nebo ProEngineer  ). Na druhou stranu si představ, že bys ten ventil kreslil v ruce na pauzák a obtahoval to tuší......zlatej Inventor hele a to budeš kreslit ještě větší hnusárny než ventil, pokud teda nezrušili při těch posledních změnách studijních plánů převodovku v 6. semestru  Každopádně Kanaval je v tomhle ohledu jeden z největších pohodářů a po Vánocích mu to případně určitě budeš moct přinést! Když jsem za ním někdy před dvěma lety přišel před Vánocema pro zápočet z ČMS, tak neměl opravenou ani jednu z osmi úloh, který jsem mu odevzdával průběžně během semestru, takže to se mnou opravoval v kanceláři a prokládal to pochopitelně zevrubným výkladem o úloze státu, armádě, Životopichu Roberta Rosenberga a svojí dceři, která je úplně blbá a akorát z něj tahá prachy ("....já fakt nevím, po kom ta holka je! Vlastně vím, ale zkuste to doma říct nahlas!")  Kdepak, Honza Kanaval je prostě největší šoumen, jakýho jsem kdy na fakultě potkal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|