Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 09, 2024 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 93,7kg
alkojednotky: 6, 11, 0 (t22, m22) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 70, tep 55bpm (59 (-1)), HRV 71 (55 (+1)), REM 17% (19% (-1)), deep sleep 23% (16% (-))

Spanok: 6:34 (7:16) . joj, cez vikend sa vacsinou vyspim, ale zas som mal s chalanmi pansku jazdu, takze som musel vstavat s nimi.

Trening 137, nedela

V sobotu som si este strihol 3x9 goblet squats s 28kg bulinou, a v nedelu som to siel rozbehat.

Beh kopecky 6km . 0:44:36 . tep avg 147bpm, prevysenie 150m, index 42 (42) . zlahka som si bol rano vyklusnut a bolo to fajn. Teda az na zaverecny stupacik, ten som odkracal.
Dnes plague hole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 09, 2024 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 138, pondelok

2H ktb swing . 3x20x32kg
Drepik . 5x82,5kg, 4x102,5kg, 2x3x106,5kg , 6x82,5kg
Bencik . 4x92,5, 3x95kg, 3x96,5kg , 8x76,5kg
seated MP . 5x36,5kg, 5x46,5kg, 1x56,5kg . asi PR...?
rows . 9x36,5kg, 7x46,5kg, 5x56,5kg
ab wheel . 3x3

Vsade som pridal a bolo to super. Poobedny trening ma svoje vyhody napriklad v tom, ze sa uz nikam neponahlam, mam viac energie a viac si to uzivam. Seated MP mnou poriadne maval, chcel som dve opacka, ale nepresiel som cez mrtvy bod. 😅 Ale aj tak je to najvyssia vaha, aku som v plague hole nad seba posediacky dostal. Asi. A kedze bola poriadna rezerva, o tyzden mozem skusit 62,5kg. Snad ma to nezabije. 😍

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 6:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,9kg
alkojednotky: 0 (t0, m22) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 74, tep 57bpm (59 (-1)), HRV 66 (55 (+1)), REM 29% (19% (-)), deep sleep 25% (16% (-))

Spanok: 7:04 (7:16) . celkom dobry spanok, zobudil som sa 2 minuty pred budikom, takze asi OK. Kedze sa ochladilo, bude snad spanok teraz vyzerat aj "papierovo" ovela lepsie. Subjektivne uz vyzera.

Dnes by bolo idealne si ist vyklusnut, ale mozno sa z toho este vyklube bicykel, neviem. Uvidim poobede. Plus nejake zhyby, swingy... Chalani zacali trosku pokasliavat, to asi, ze sa brodili naboso v crocsoch v potoku cez vikend.
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Chalani zacali trosku pokasliavat, to asi, ze sa brodili naboso v crocsoch v potoku cez vikend

Ak ešte museli spať na sene v chlieve a jedli len čo si sami nazbierali v lese, tak topka víkend

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Chalani zacali trosku pokasliavat, to asi, ze sa brodili naboso v crocsoch v potoku cez vikend

Ak ešte museli spať na sene v chlieve a jedli len čo si sami nazbierali v lese, tak topka víkend
Su to luckeri, spali v chate a jedli all inclusive od babiny.
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
cohen999 napsal:

Ah aké biedne detstvo! To za mojej mladosti...!!!

cohen999

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
decarabas napsal:
cohen999 napsal:

Ah aké biedne detstvo! To za mojej mladosti...!!!
Veru, maju vsetko na tacke, hajzlici mali. A nemusia zrat nechutne socikovske spekacky so 40%-tnym podielom muky. V podstate som chapal, preco ich moj starky opekal az do zuhlovatenia, az potom sa totiz dali (s velkou davkou horcice) zjest.
cohen999

PříspěvekZaslal: út září 10, 2024 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 139, utorok

Beh 6km . 0:45:47 . tep avg 137bpm . index 42 (42) . v poriadku, stale teplo, cca 23 celziov, takze to neslo uplne podla predstav.

Zhyby bw . 3, 4, 3, 3, 3

A mam dost, idem si dat nejaku dobrotu, mam Dos Maderas Atlantic a mozno to prelozim nejakym konackom Janneau vsop, uz davnejsie po nom pokukujem.
cohen999

PříspěvekZaslal: st září 11, 2024 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,7kg
alkojednotky: 3 (t3, m25) .
ANS (autonomny nervovy system) compro 3/6, Sleep charge 74, tep 62bpm (59 (-)), HRV 48 (55 (-)), REM 15% (19% (-)), deep sleep 12% (16% (-))

Spanok: 8:22 (7:19) . OK, moze byt. Opat sice kombinacia gauca a postele, ale subjektivne som oddychnuty, comu zodpoveda aj sleep charge na 74%.

Dnes este neviem, ci sa dorazim nejakym bicyklom, lebo zajtra ma caka dlhy pracovny den a som si isty, ze sa mi nebude chciet potom este riesit nejaky sport... ibaze by sa mi chcelo.

Dos Maderas Atlancit hodnotim ako lahky nadpriemer, je dost korenisty, ale nie "cez ciaru", je chutovo vyvazeny a necitit z neho prilisnu alkoholicku ostrost. Mozno preto, ze ma len 37,5%.

Na druhu stranu, armagnac Janneau vsop svoju mladost nezaprie, neda sa vsak povedat, ze by nejako urazil, je priblizne na urovni Francoisa Voyera vsop, topka je zatial stale Prince de Polignac vsop. Zakaznik dostane za svoje peniaze pomerne kultivovany napoj a ked mu mladicka ostrost prekaza, moze si kupit XO. :D Bolo by treba urobit nejaky blind tasting tychto vsop-ciek. Len skoda, ze sme uz ochutnavali XO-cka, takze sa nikomu nechce do tychto mladych brandy... Vychadza mi z toho, ze si treba zopakovat ochutnavku XO-ciek.
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 11, 2024 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Závidím ti tvoju schopnosť hodnotenia parádnych rumov, moja škála hodnotenia je oveľa jednoduchšia: Chutí/nechutí

cohen999

PříspěvekZaslal: st září 11, 2024 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Závidím ti tvoju schopnosť hodnotenia parádnych rumov, moja škála hodnotenia je oveľa jednoduchšia: Chutí/nechutí
Nie je co zavidiet, da sa to opisat aj ovela lepsie a detailnejsie, len na to by som musel mat ovela vycibrenejsie chutove bunky. Rumy maju v popise, co by v nich malo byt citit a priznam sa, polovicu z nich zabije ostrost, takze sa to oplati hladat len v tych drahsich, ktore z ekonomickych dovodov nepijem tak casto. Inac odkedy som si precital knizku od sira Rogera Scrutona "Pijem, teda som", ktora je venovana opisu roznych odrod vin z roznych kutov sveta, tak som si len potvrdil svoj nekonecny amaterizmus. Scruton svoje chutove zazitky inspirativnym sposobom kombinoval s filozofiou a estetikou, o ktorej prednasal od Francuzska po Ameriku. Na zaver knihy okomentoval snad kazdeho vyznamneho svetoveho filozofa a priradil k nemu vhodne vino. Teda okrem nejakeho jedneho neboraka, ktoremu prisudil vodu. :D

Ja zas zavidim, ako dokazes vtipne a rozsiahlo opisovat svoje treningy a vzdy ma to kvalitne pobavi. Niektore tvoje texty dokonca spustaju niektore dolezite telesne procesy s vyslovene terapeutickymi ucinkami.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2024 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,7kg
alkojednotky: 1, 0 (t4, m26) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 74, tep 54bpm (59 (-)), HRV 74 (54 (-1)), REM 19% (20% (+1)), deep sleep 15% (16% (-))

Spanok: 9:10 (7:16) .

Vcera sluzobka s troskou fyzickej prace, zasoferoval som si to najvacsie auto, ake mozem legalne soferovat s preukazom B a uzil som si to. Vecer som samozrejme zalomil na totalku uz o deviatej na gauci. Ale pocasicko je presne nastavene na tento druh neaktivity, odmavali sme aj Sever. Soferovanie v dazdi sice milujem, ale 90% ostatnych soferov nie. A naco ist zbytocne do rizika.

Dnes plague hole. Konecne sa budem potit standardne, nie ako prasa.
cohen999

PříspěvekZaslal: so září 14, 2024 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,8kg
alkojednotky: 5 (t9, m31) .
ANS (autonomny nervovy system) compro 3/6, Sleep charge 73, tep 61bpm (59 (-)), HRV 48 (54 (-1)), REM 18% (20% (+1)), deep sleep 15% (16% (-))

Spanok: 10:33 (7:24)

Takze takto. O piatej som si dal ku kave irish whiskey Paddy. Mnam. Na veceru som mal tatarak, takze tam sla jedna slivovica ako aperitivo a potom plzen. A ked som uspal chalanov, dal som si este plzen a den zakoncil armagnacom Janneau, o ktorom sa rozpisujem nizsie.

Trening 140, piatok

2H swing 3x20x32kg . na zahriatie, potom presun do PH

drepik . 3x5x85kg
bencik . 4x5x76,5kg
seated MP . 3x6x36,5kg
rows . 3x9x36,5kg
biceps
trapezy

ab wheel . 3x4

#lovemyplaguehole

Musim trosku uviest na pravu mieru recenziu Janneau vsop. Vcera som urobil kontrolnu ochutnavku a ta chut bola uplne genialna, ostrost tak akurat. Asi preto, ze pred tym som mal rozdrazdeny koncek jazyka zo zuba, z ktoreho sa mi odlomilo, takze jazyk proste stipal, nech by som pil cokolvek. Az teraz mi to doslo. Samozrejme, tie konacky, s ktorym som ho porovnaval, boli len VS, takze mladsie. A teda to sedi, VS boli ostre, VSOP je uz o poznanie jemnejsi a tym padom je svet v rovnovahe, aspon co sa cognacov a armagnacov tyka. Uff. Ale aby som odstranil podozrenie, ze ako piaty drink v rade uz nemuseli byt moje chutove bunky v 100% forme, nalial som si ho, cisto z badatelskych pohnutok samozrejme, aj teraz po obede a naozaj, vcerajsi vecer nebol iba klamom a mamom. Mozem cestne vyhlasit, ze tento druhotny produkt prvotriedneho vinica z francuzskych, slnkom zaliatych briezkov sa javi byt prudko pitnym.
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 16, 2024 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,8kg
alkojednotky: 6, 0 (t15, m37) .
ANS (autonomny nervovy system) very good 6/6, Sleep charge 75, tep 53bpm (59 (-)), HRV 82 (55 (+1)), REM 16% (20% (-)), deep sleep 19% (16% (-))

Spanok: 7:36 (7:23)

Keby este REM trosicku poskocilo smerom hore, tak dokonaly spanok.
Bol som cez vikend dost unaveny, ale vyspal som sa z toho. Napriek tomu zaradim tento tyzden deload, citim, ze uz treba.
cohen999

PříspěvekZaslal: po září 16, 2024 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 141, pondelok

Zhyby . 2x3
2H swing 3x20x32kg . na zahriatie, potom presun do PH

drepik . 3x5x85kg
bencik . 4x5x76,5kg
seated MP . 3x5x36,5kg
rows . 3x7x36,5kg
biceps
trapezy

ab wheel . 2x3

Dobre padlo trochu premazat stroj.

#lovemyplaguehole

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: