Jídelníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Culdo teda bez urazky, ale tve rady tady na foru maji hodnotu nula . Kluk sem napise svuj jidelnicek, aby mu ho nekdo zkontroloval a ty mu sem jako odpoved zkopirujes ten svuj jeste blbejsi a jak tak ctu tve prispevky, tak hodnotnou radu jsem u tebe videl opravdu jen minimalne.
Ja vim, ted me asi nebudes mit rad, ale s tim se smirim

žádnou radu jsem nedával , jen jsem mu napsal co mi pomohlo rychle přibrat .
smiř se s tím ,že tě mam rád dál
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 04, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
se me ptas proc ? Snad vidis to slovo jemne ne ? Nebo si myslis, ze jsem to tam dopsal nebo co :) Je fakt, ze ty s pridanou vlakninou se me zdaj jeste jemnejsi, ale tam kde chodim nakupovat je nemaj a pekne me to sere...

Myslel jsem, ze jemne jsou ty modre, tak mne to bylo divny, ale dival jsem se ted v obchode a mas pravdu, jsou to jemne s vlakninou, tak se neposer ze jsem se zeptal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marcos23

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem si včera koupil ty vločky emco a dal si je dneska na snídani a už nikdy:) sice to bylo lepší než ty levné tvrdé předtím, ale u u 100 g vloček s mlékem a banánem jsem seděl asi 2 hodiny:)) nevím jak to někdo může vůbec jíst každý den, je to jak šlichta pro prasata, asi se vrátím k normálnímu chlebu se šunkou nebo sýrem.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
tak jsem si včera koupil ty vločky emco a dal si je dneska na snídani a už nikdy:) sice to bylo lepší než ty levné tvrdé předtím, ale u u 100 g vloček s mlékem a banánem jsem seděl asi 2 hodiny:)) nevím jak to někdo může vůbec jíst každý den, je to jak šlichta pro prasata, asi se vrátím k normálnímu chlebu se šunkou nebo sýrem.

Muzes mne prosimte presne popsat postup pripravy tve dnesni snidane?
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ty vločky dělám s vodou a je to nejlepší jídlo dne.
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to uplne jednodusse staci zalit horkou vodou, dat tam trochu sladidla nebo kdo chce cukru a nechat vodu nasat. Pak dat treba vychladit, zamichat do toho protein, kakao, skorici, med, jogurt, tvaroh nebo cokoliv jineho, jeste treba naredit mlekem a je to jidlo uplne o nicem jinem ale to je porad dokola a tezko se to vysvetluje nekomu, kdo to zere rovnou z pytliku.
marcos23

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
marcos23 napsal:

Muzes mne prosimte presne popsat postup pripravy tve dnesni snidane?

Tak normálně, do misky mléko a vločky, trochu banánu do toho.
marcos23

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ono to uplne jednodusse staci zalit horkou vodou, dat tam trochu sladidla nebo kdo chce cukru a nechat vodu nasat. Pak dat treba vychladit, zamichat do toho protein, kakao, skorici, med, jogurt, tvaroh nebo cokoliv jineho, jeste treba naredit mlekem a je to jidlo uplne o nicem jinem ale to je porad dokola a tezko se to vysvetluje nekomu, kdo to zere rovnou z pytliku.

tak to musíš mít uplnou chuťovku teda
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz takhle, tak si ty vlocky zalej mlikem vecer a dej pres noc do lednicky, ony tam pekne zmeknou. A osobne si to jeste teda prislazuji sladidlem.
Nebo si z toho udelej ovesnou kasi tak, ze ty vlocky s mlikem das do mikrovlnky a nechas to tam, az to zacne varit (jen bacha at ti to neutece). Pak to nechas chvilku ustat a treba ochutis proteinem, bananem, kakaem atd..
chce to trochu kreativity a pak ti to bude chutnat, protoze z ovesnyhc vlocek jdou delat zazraky.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:

150 ml mléka, 2 vejce, 100 gr. vloček, rozmixuješ a uděláš dvě palačinky, potřeš džemem nebo nutelou a je to výborné. nebo rozmixuješ 100 gr. vloček, 30 gr. proteinu, lžíci arašídového másla a vypiješ. Nebo si kup rýžovou jemnou krupičku a dělej si kaši z toho.
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere co mas s toho, tak at je neji. Uprime rozdil v tom jestli je bude nebo nebude jist bude nulovej :) Jinak ta tva neustale preferovana varianta s horkou vodou je pro me nejhorsi. Kdyz se to totiz zaleje tou horkou vodou, tak ta kase je pak pro me silene tezka, cejtim ju v zaludku aspon hodinu a pul po tom a jim to fakt pomalu a nejede me to ( ano a to aj po vychlazeni v lednicce). Pro me je lepsi to jen nechat nasat ve studenym proteinu/vode/mliku a pak je to super, mam v sobe 200g za 5 minut a za pul hodky me vyhladne :) Ted dietuju, takze davam jen vlocky/voda/umele tekute sladidlo/mleta skorice a je to fakt good :)
madball

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Drapere co mas s toho, tak at je neji. Uprime rozdil v tom jestli je bude nebo nebude jist bude nulovej :) Jinak ta tva neustale preferovana varianta s horkou vodou je pro me nejhorsi. Kdyz se to totiz zaleje tou horkou vodou, tak ta kase je pak pro me silene tezka, cejtim ju v zaludku aspon hodinu a pul po tom a jim to fakt pomalu a nejede me to ( ano a to aj po vychlazeni v lednicce). Pro me je lepsi to jen nechat nasat ve studenym proteinu/vode/mliku a pak je to super, mam v sobe 200g za 5 minut a za pul hodky me vyhladne :) Ted dietuju, takze davam jen vlocky/voda/umele tekute sladidlo/mleta skorice a je to fakt good :)

Tak to ti závidím. Mně vždycký leží vločky v žaludku strašně dlouho, jako kdybych tam měl cihlu (dělám je podobně jako ty, vločky, mini bebe, aby to mělo nějakou chuť, pár ořechů nebo mandlí a nechat nasáknou mlíkem). Vločky dávám, jen když jsem línej si něco uklohnit, protože s tím není práce. Není nad flák masa s nějakou přílohou. Třeba krůtí prsa na pepřovým koření s brambora ve slupce, anglickou slaninou a fazolkama .
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
marcos23

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Kdyz uz takhle, tak si ty vlocky zalej mlikem vecer a dej pres noc do lednicky, ony tam pekne zmeknou. A osobne si to jeste teda prislazuji sladidlem.
Nebo si z toho udelej ovesnou kasi tak, ze ty vlocky s mlikem das do mikrovlnky a nechas to tam, az to zacne varit (jen bacha at ti to neutece). Pak to nechas chvilku ustat a treba ochutis proteinem, bananem, kakaem atd..
chce to trochu kreativity a pak ti to bude chutnat, protoze z ovesnyhc vlocek jdou delat zazraky.

JJ tomu věřím, že jdou dělat supr recepty, ale jen říkám, že mi to prostě nejede a fakt mi to nechutná. Já nemám rád ani krupicovou kaši, každý má oblíbené a neoblíbené jídla. Radši přidám druhou odpolední svačinu - balík rýže třeba. To mi nedělá problém.
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
marcos23 napsal:

150 ml mléka, 2 vejce, 100 gr. vloček, rozmixuješ a uděláš dvě palačinky, potřeš džemem nebo nutelou a je to výborné. nebo rozmixuješ 100 gr. vloček, 30 gr. proteinu, lžíci arašídového másla a vypiješ. Nebo si kup rýžovou jemnou krupičku a dělej si kaši z toho.

Jak se přesně dělají ty palačinky?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
vlkisekk napsal:
marcos23 napsal:

Jak se přesně dělají ty palačinky?

jako normální palačinky...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: