Jídelníček

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marcos23

PříspěvekZaslal: ne červenec 24, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne, už vím, já tam dal místo moc mlíka. Už nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marcos23

PříspěvekZaslal: út duben 03, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ačkoliv jsem si řekl, že si vločky už nikdy nekoupím, že mi to nechutná, tak jsem si je zas přeci jen koupil. Tentokrát ty modré emka s vlákninou. Nakonec jsem se rozhodl, že si zkusím udělat koktejl...takže jsem tam dal 150 g vloček, mléko, 2 bagry proteinu a půl banánu. A světe div se, já to vypil:) a dokonce mi po tom nebylo špatně...ale musím říct na druhou stranu, že obyčejný chleba se sýrem víc zasytí teda.
Jsem šťastný že jsem se to naučil jíst a navíc je to bomba v tom, že ta konzumace trvá podstatně kratší dobu, než klasické pevné jídlo. Takže každé ráno od ted koktejl.
Tomkins

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
Ačkoliv jsem si řekl, že si vločky už nikdy nekoupím, že mi to nechutná, tak jsem si je zas přeci jen koupil. Tentokrát ty modré emka s vlákninou. Nakonec jsem se rozhodl, že si zkusím udělat koktejl...takže jsem tam dal 150 g vloček, mléko, 2 bagry proteinu a půl banánu. A světe div se, já to vypil:) a dokonce mi po tom nebylo špatně...ale musím říct na druhou stranu, že obyčejný chleba se sýrem víc zasytí teda.
Jsem šťastný že jsem se to naučil jíst a navíc je to bomba v tom, že ta konzumace trvá podstatně kratší dobu, než klasické pevné jídlo. Takže každé ráno od ted koktejl.

To je dobrá kombinace. Ještě můžeš přidat jogurt, ať je to hustý a vločky ti nesedají ke dnu.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když do vloček vrhnete mlíko (ne doslova ) a dáte to na dvě minuty do mikrovlnky, je z toho hned úplně něco jinýho. Nechat vychladnout a osladit medem, a super snídaně je na světě. Bejvalka si to dělala s jabkama a sypala skořicí. Já bych to takhle nejed, ale bylo to zajímavý.
marcos23

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takový problém....vždycky když ráno vypiju ten koktejl (vločky+protein), tak se cítím hrozně slabý....nevím čím to je. Po tom koktejlu jsem docela zasycený a svačinu prostě nedám, protože nemám hlad. Máte to taky někdo tak?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To so zasytenim je vec pohladu. Kvalitne ranajky sa vyznacuju tym, ze by si po nich aspon 4 hodiny nemal byt hladny. To je dietologicky pohlad na vec a podla neho su tvoje ranajky asi spravne nastavene.
Ja rano nejedavam absolutne ziadne sacharidy.
marcos23

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
To so zasytenim je vec pohladu. Kvalitne ranajky sa vyznacuju tym, ze by si po nich aspon 4 hodiny nemal byt hladny. To je dietologicky pohlad na vec a podla neho su tvoje ranajky asi spravne nastavene.
Ja rano nejedavam absolutne ziadne sacharidy.

Asi to tak bude jak říkáš...dříve jsem dával obyčejný chleba se salámem a za dvě hoďky jsem už měl hlad. Teď když si dám ty vločky v osm, tak teprv tak ve dvanáct, o půl jedné, začnu myslet na další jídlo. A to ještě ne tak, že bych byl úplně hladový.
jo-jo

PříspěvekZaslal: st duben 11, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Když do vloček vrhnete mlíko (ne doslova ) a dáte to na dvě minuty do mikrovlnky, je z toho hned úplně něco jinýho. Nechat vychladnout a osladit medem, a super snídaně je na světě. Bejvalka si to dělala s jabkama a sypala skořicí. Já bych to takhle nejed, ale bylo to zajímavý.

Ja takto raňajkujem už roky,len to nedávam do mikrovlnky ale len zalejem vločky mliekom počkám chvíľu až zmäknú,lyžicu medu a min.4 hodiny mám pokoj

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: